Dodaj do ulubionych

kregle 14 maja

08.05.06, 21:31
proponuje kregle 14 maja 2006 (najblizsza niedziela), godzina 18, hulakula (w
BUWie - tu jest narusowane jak tam trafic
www.hulakula.com.pl/park_rozrywki_dojazd.php ), cena za godzine
wynajecia toru to 60zl, tak wiec by koszt pojedynczego uczesnictwa zmniejszyc,
trzeba zebrac kilka osob, mysle ze 5-6 bedzie optymalne. do tej pory chec
uczestnictwa wyrazila aga10024 no i ja. macaaron sie dopytywal, ale wtedy
jeszcze termin nie byl ustalony. prosze chetnych o dopisywanie sie do tego watku.
Obserwuj wątek
    • marcinkom Re: kregle 14 maja 08.05.06, 21:36
      zapomnialem dopisac, ze sprawa dotyczy spotkania w warszawie...
      • aga10024 Re: kregle 14 maja 09.05.06, 09:18
        ja idę jesli zgłosi się trochę osób, no żeby koszt się rozłozył
        • jajko_1980 Re: kregle 14 maja 09.05.06, 10:24
          Ja też chciałabym pójść,ale muszę wpierw przedyskutować z mężem nasze plany na
          ten weekend.Pozdrawiam wszystkich!pa
    • macaaron Re: kregle 14 maja 09.05.06, 14:39
      Będziemy, będziemy.
    • marcinkom Re: kregle 14 maja 11.05.06, 16:40
      w ramach wiosennego szalenstwa i w zwiazku z naglym i niespodziewanym przyplywam
      gotowki, postanowilem wynajac jeden tor na godzinke na wlasny koszt. (juz go
      nawet "zaklepalem" internetowo). do rozsadnej liczby graczy brakuje jeszcze ok.2
      osob - zparaszam niezdecydowanych do wpisywania sie w watku.
      miejsce i czas pozostaja bez zmian - warszawa, hulakula, niedziela 14 maja,
      godz. 18.00
      • inuuk Re: kregle 14 maja 11.05.06, 19:24
        Ja niestety nie mogę. Może następnym razem...
        • lamazz Re: kregle 14 maja 11.05.06, 20:11
          ja mam za daleko i zle bym się czuł w tlumie :)
          miłej gry :)
          • aga10024 Re: kregle 14 maja 12.05.06, 14:33
            no to na razie jestem ja, marcin, macaron i czy ktoś jeszcze ma ochotę dołączyć?
            • thalantyr Re: kregle 14 maja 12.05.06, 14:35
              Witam, jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym guście jest wpraszać się do razu na spotkanie, ale skoro potrzebujecie do gry jeszcze kilku osób a na razie nie ma chętnych to postanowiłem zgłosić swoje uczestnictwo. Chociaż jeśli chodzi o kręgle to nie wiem czy na coś się przydam, bo nigdy nie grałem w tą grę. Wypadałoby żebym napisał coś o sobie:
              Mam na imię Rafał. W lipcu kończę 22 lata. Mieszkam w Piasecznie pod Warszawą. Obecnie zajmuję się studiowaniem w stolicy. Właściwie od zawsze byłem osobą nieśmiałą, ale dopiero pod koniec szkoły średniej zauważyłem u siebie pewnie niepokojące objawy (problemy z ustnymi odpowiedziami, czytaniem tekstów na lekcjach i nawiązywaniem kontaktów z ludźmi, szczególnie kobietami), które jak później się okazało prawdopodobnie są objawami fobii społecznej (prawdopodobnie, ponieważ nigdy nie byłem diagnozowany w tym kierunku przez specjalistę). Od tego momentu zacząłem się wycofywać z wszelkiego życia towarzyskiego, które i tak nie było chyba nigdy bogate. Obecnie nie mam żadnych przyjaciół, nie licząc mojego brata. Czasami (raz na dwa miesiące) spotykam się w pubie ze znajomymi z grupy, ale mimo tego, że już trochę się zdążyliśmy poznać to nigdy nie czuję się na tych spotkaniach swobodnie. I to chyba z grubsza byłoby na tyle.
              Pozdrawiam, thalantyr
              • marcinkom Re: kregle 14 maja 12.05.06, 17:55
                witam na forum i zapraszam na spotkanie.
                na maila gazetowego wyslalem ci namiary na mnie.
    • marcinkom Re: kregle 14 maja 12.05.06, 22:38
      zebranie odbedzie sie o 17:50 przy wejsciu
      • aga10024 Re: kregle 14 maja 13.05.06, 12:56
        ale jakim wejściu, czy juz tam na dole przy samym wejściu do hula kula, bo
        trochę się nie orientuję?
        • marcinkom Re: kregle 14 maja 13.05.06, 16:06
          ja tez sie nie orientuje, ale moze przy wejsciu do budynku - mam nadzjeiej, ze
          jakies wejscie do budynku tam jest ;)
          • aga10024 Re: kregle 14 maja 13.05.06, 16:30
            z tego co pamiętam to tam są chyba trzy wejścia, to może umówmy się przy tych
            rozsówanych drzwiach , przed gmachem biblioteki tzn na dworzu
            • thalantyr Re: kregle 14 maja 13.05.06, 16:45
              a może po prostu przy przystanku autobusowym, Biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego? (oczywiście przy tym przystanku od strony gmachu biblioteki:)
            • marcinkom Re: kregle 14 maja 13.05.06, 17:34
              ok, a zatem spotkajmy sie przy tych drzwiach
              • aga10024 Re: kregle 14 maja 13.05.06, 19:15
                ok niech będzie przy drzwiach o 17.50,
    • marcinkom po spotkaniu 15.05.06, 14:38
      czesc,
      Agnieszko, Tomku, Rafale dzieki za milo spedzony wieczor, ciesze sie, ze nie
      odstaszyla was pogoda i mam nadzieje, ze spedziliscie czas rownie przyjemnie jak
      ja. mam nedzieje, ze kiedys uda sie nam to powtorzyc. wszystkich innych tez
      namawiam.

piątą osobę, która nam przez chwile wczoraj towarzyszyla, prosze o maila na
      marcinkom@gazeta.pl
      • thalantyr Re: po spotkaniu 15.05.06, 16:39
        Rzeczywiście zabawa była przednia, tym bardziej że kręgle, jak to powiedział Marcin, są dla nas dość bezpieczną formą towarzyskiej aktywności (nie trzeba ciągle podtrzymywać rozmowy:). Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka