elfrid 12.06.06, 02:22 czy ktos z was mial jakies objawy odstawienne po naglym przerwaniu leczenia depakina. chodzi mi tu o leczenie chad a nie padaczki. czy np. mieliscie epizod hipomaniakalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialeoko Re: objawy odstawienne 12.06.06, 02:29 owszem, można tak powiedzieć po przerwaniu łykania tego g... nagle uczucie lekkości i docieranie wszystkich bodźców. ale czy to objaw odstawienny? Odpowiedz Link Zgłoś
elfrid Re: objawy odstawienne 12.06.06, 02:32 sugerujesz, ze to powrot hipomanii?;> ps. ale masz racje.. depakina to straszny syf!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: objawy odstawienne 12.06.06, 06:01 właśnie cholera przez 1 dzień (yy... prawie2) nie brałam tego, bo praca długo i brzuch bolał, i oto efekt, że nie ma spania (nawet relanium nie działa) a może to stres, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
elfrid Re: objawy odstawienne 12.06.06, 10:48 no ja poszedlem spac dopiero o 5. a ostatnia tbletke depakiny wzialem w sobote rano. dzisiaj ide do lekarza, zobaczymy co powie. ale bede bronil sie rekami i nogami przed przyjmowaniem depakiny;-) Odpowiedz Link Zgłoś