wisienkaa2 30.06.06, 21:19 1. Od których tabletek antydepresyjnych sie chudnie?? bo już mam dosyć tego, że tyje. nie muszą pomagać ważne żebym to schudła co przytyła. 2. Od promazinu się tyje czy nie? bo nie wiem czy to też nie wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja30 Re: 2 pytania 30.06.06, 22:08 wisienkaa2 napisała: > > 1. Od których tabletek antydepresyjnych sie chudnie?? bo już mam dosyć tego, że > tyje. nie muszą pomagać ważne żebym to schudła co przytyła. > > 2. Od promazinu się tyje czy nie? bo nie wiem czy to też nie wyrzucić. jak przez 2 dni bralam prozak to tak mnie trzymal w zlym stanie ze w tydzien schudlam 3 kg ogolnie niby tyje sie po seroxacie ale ja nie tyje bralam kilka lekow i nie tyje po nich i nie mam pojecia dlaczego jedni tyja a drudzy nie Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: 2 pytania 30.06.06, 22:24 ja tez po jakis nie chudlam, ale juz nie pamietam po jakich. za duzo ich bralam. teraz to stale mi sie tylko jesc chce. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: 2 pytania 30.06.06, 23:18 pierwsze 2 tyg asentry spad mi bardzo apetyt kilka pierwszych dni zmuszałem sie do zjedzenia czegokolwiek teraz chyba wraca do normy Odpowiedz Link Zgłoś