Dodaj do ulubionych

Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk

19.07.06, 19:48
Witam

Tak to nie żart. Postanowiłem wykonac ten jakże ryzykowny krok. Myśle ze dwie takie osoby znają sie najlepiej na swoich odczuciach i dobrze znają sytuacje stresogenne. Ucieczki, sytuacje cała masa przeróżnych historii...

Podaje mój numerek gg. 6982367 - piszcie śmiało, możemy porozmawiać. Możemy się spotkać kiedys w przyszłości. Wszystko zależy od tego czy jesteśmy na tyle ciekawi żeby na chwile zwariować dla własnie takiej sytuacji. Bo takie spotkanie to takie małe szaleństwo.

Jednak zaznaczam że mozęmy tylko korespondować. Nikt do niczego nigoko nie zmusi :)

U mnie fobia jest od dziecka, dopiero program w tv uświadomił mi ze mam cos takiego. Heh, co tu dużo pisać sztuka uciekania niemal przed wszystkim.

Chętnie porozmawiam :) Mieszkam na Śląsku - Będzin
Obserwuj wątek
    • sajder86 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 19.07.06, 21:19
      Ja też chętnie poznam dziewczynę. Mam 20 lat i również ze śląska jestem -
      okolic Bytomia. Mój nick trochę mówi o mieście :) Ta, która zna będzie
      wiedziała o co chodzi.
      • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 19.07.06, 21:25
        ja tez chętnie poznam chłopaka, obojętnie skąd, byleby był starszy ode mnie
        (mam 22 lata).
        oczywiście jaja sobie robię ;)
    • kurka.mala Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 19.07.06, 22:20
      No nie wiem a8080 czy Twoja teoria jest słuszna, może to zależy od osoby, ale
      mnie się chyba lepiej rozmawia z osobami raczej pewnymi siebie, które
      dyskretnie potrafią ukryć, że nie widzą mojej nieśmiałości i pociągną rozmowę,
      kiedy ta utknie w martwym punkcie. Natomiast nie ma chyba nic gorszego, niż
      dwóch fobików, których zatknie w tym samym momencie i klapa, będziemy siedzieć
      i się do siebie nie odzywać, bo każde nie będzie wiedziało jak zacząć, zagaić,
      że czas już kończyć rozmowę, podając do tego jakiś sensowny powód. Ja kiedy
      widzę, że ktoś mnie akceptuje, to się mogę rozkręcić, a z fobikami, to chyba
      nie jest do końca tak, że oni akceptują drugiego fobika, bo przecież nie
      akceptują siebie, więc tych samych wad u innch też pewnie nie lubią, ale może
      się mylę. Mnie w towarzystwie drugiego fobika raczej zatyka, taka rozmowa na
      siłę może być żenująca.
      • layal Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 19.07.06, 22:30
        Kurka.mala - zgadzam się. Ja również często preferuję towarzystwo osób bardziej
        otwartych, zresztą na co dzień przebywam raczej z normalsami niż fobikami
        (jejku, ale terminologia), więc chcąc nie chcąc muszę się jakos dostosować.
        Jest jednak druga strona medalu - w kontaktch z nie-fobiantami często mam
        wrazenie, że muszę coś odgrywać, starać się na siłę ukryć niepweność czy lęk,
        przez co kontakty takie są bardziej stresujące. Myslę, ze plusem znajomosci z
        innym fobikiem (zaczyna mnie draznic to słowo, ale niech tam) byłby fakt, że
        nie trzeba ukrywać czegoś, co dla mnie jest oczywiste tzn. istnienia fobii (w
        mniejszym bądź większym nasileniu, ale jednak).
      • macaaron Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 20.07.06, 00:26
        > [...] z fobikami, to chyba nie jest do końca tak, że oni akceptują drugiego
        > fobika, bo przecież nie akceptują siebie, więc tych samych wad u innch też
        > pewnie nie lubią [...].

Ja akceptuję innych fobików (siebie zresztą też). Ja nie akceptuję skutków,
        jakie to cholerstwo ma dla mnie i mojego życia. Sam fakt istnienia fobii mi nie
        przeszkadza - a inni to mogą sobie cierpieć. ;)

MacAaron
    • insignificant Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 19.07.06, 22:29
      mnie tam takie rozmowy na odległosc az tak nie bawią.znam kilka osob ale co mi z
      tego skoro są daleko nawet się rozumiemy.ale jak to mowia tonący się brzytwy
      chwyta:)jestem troche niesmialy bo majac fobie mialem trudnosci z latwoscia
      nawiazywania kontaktow i pewnie troche mi zostalo bo trzeba probowac po
      prostu.nie uwazam się za niewiadomo jakiego jestem jaki jestem.,chodz niektorym
      sie podobam ponoc jedynie ten brak pewnosci mnie hamuje i chcialbym to
      zmienic.net kiedys troche mi dal ale nie mozna tylko tym zyc,doszedlem do
      takiego wniosku bo wszystko przeminie,a my zostaniemi sami stojąc w miejscu.będe
      sie starał nawiazywac znajomosci ale bardziej realne,gdyby ktos byl z mojego
      miasta to pewnie fajniej by bylo ale stad raczej watpie ,pozdrawiam :)
    • largeman Szukam baby 19.07.06, 22:52
      szukam baby byleby miala duzy cyc.
      • layal Re: Szukam baby 19.07.06, 22:56
        largeman napisał:

> szukam baby byleby miala duzy cyc.

Largeman: Pamela Anderson? Renia Beger?

• largeman Re: Szukam baby 19.07.06, 22:58
          Renia Beger oniesmiela mnie swoim intelektem
      • depresyjka4 Re: Szukam baby 20.07.06, 12:05
        largeman napisał:

jednak masz poczucie humoru, a juz się obawiałam, że nie ;)
      • extreme74 big cyc 20.07.06, 17:53
        largeman napisał:

znaczy się big cyc?
        • depresyjka4 Re: big cyc 21.07.06, 09:01
          extreme74 napisała:
          > znaczy się big cyc?
          no chyba o to largemanowi chodziło... :)
      • a8080 Re: Szukam baby 21.07.06, 18:14
        largeman napisał:

Poszukaj takze rozumu...
        • largeman Re: Szukam baby 21.07.06, 19:17
          a8080 napisał:

> Poszukaj takze rozumu...

wyluzuj ... Powiedzial fobik do fobika

• depresyjka4 Re: Szukam baby 21.07.06, 19:57
            largeman napisał:
            >
            > wyluzuj ... Powiedzial fobik do fobika
            >
            racja largeman! koleś jest jakiś przewrazliwiony...
    • srubka_87 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 20.07.06, 11:29
      :)) a ja mam zamiar sie spotkac z fobikiem :)) w wekend :)) z naszego forum,
      zeby nie było :)) pozdro dla req20!:*
    • insignificant Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 20.07.06, 11:48
      a ja idę na miasto :)))
      • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 20.07.06, 12:04
        a ja jak zwykle od samego rana w internecie :)
        na miasto nie idę.
    • sajder86 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 20.07.06, 17:24
      a8080 dostałeś już coś? bo umnie pusto w skrzynce. Jakie one nieśmiałe są... :D
      • insignificant Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 20.07.06, 23:36
        oj depresyjka depresyjka...
        • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 09:00
          insignificant napisał:

> oj depresyjka depresyjka...
          co to ma znaczyć???
          • insignificant Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 19:19
            o nic po prostu depresyjko nie powinnaś cały czas siedziec tylko przy kompie..
            wiem jak to jest bo sam tak miałem inadal jestem niesmialy jakby nie było
            :),gdybym mieszkał blizej to wyciągnał bym Cie na jakis spacer chociaz.ja
            wczoraj np bylem nad woda za namowa kolegi chociaz tez troche niechciałem bo ja
            zawsze mam jakieś ale ale nawet fajnie było,pozdrawiam :)
            • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 19:56
              ja tam lubie siedzieć przy kompie. a zwłaszcza teraz jak starzy wyjechali na
              kilka dni :)
              a ile ty masz lat i skąd jesteś?
              • insignificant Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 22:29
                depresyjka4 napisała:

> ja tam lubie siedzieć przy kompie. a zwłaszcza teraz jak starzy wyjechali na
                > kilka dni :)
                > a ile ty masz lat i skąd jesteś?

ja jestem z daleka mozna powiedziec,a lat mam trochę więcej :)
                ja siedzę kiedy chce :]
                • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 22:59
                  insignificant napisał:
                  >
                  > ja jestem z daleka mozna powiedziec,a lat mam trochę więcej :)
                  > ja siedzę kiedy chce :]
                  nie chcesz powiedzieć to nie. prosić sie nie bede.
                  • insignificant Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 22.07.06, 08:34
                    jakbyś czytała uwaznie to byś wiedziala ,ze o tym wspominałem juz na forum :)
                    • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 22.07.06, 18:15
                      no wiesz ale ja nie czytam wszystkich postów. chciałam poszukać w archiwum ale
                      tam jest tego ponad 450 więc dałam sobie spokój. no coż, szkoda ze robisz mi
                      łaskę ze mi napiszesz ile masz lat i skad jesteś ;)
      • a8080 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 18:18
        sajder86 napisał:

> a8080 dostałeś już coś? bo umnie pusto w skrzynce. Jakie one nieśmiałe są... :D

Tak dostałem ale po koncówce 33 zdaje mi sie ze ma 33 lata a ja 25 wiec pustka nadal.

Przecież musi u mnie na moich śmieciach byc mase takich osób, jak ich znaleść hmm...

• sajder86 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 22:21
          No qrcza u mnie nadal pusto Przeciez jestem normalnym facetem :P Czemu zadna
          nas niechce? Niedawno na forum byla kobitka ktora bedac bardzo szczesliwa
          zwiazala sie z drugim fobikiem, wiec na co czekacie mile panie :P ?
          • depresyjka4 Re: Szukam dziewczyny z fobią - Śląsk 21.07.06, 22:58
            sajder bardzo mi przykro, naprawdę nie wiem czemu wszystkie Cię olały... :(
        • extreme74 sajder kłamca? 23.07.06, 16:17
          a8080 napisał:

> sajder86 napisał:
          >
          > > a8080 dostałeś już coś? bo umnie pusto w skrzynce. Jakie one nieśmiałe są
          > ... :D
          >
          > Tak dostałem ale po koncówce 33 zdaje mi sie ze ma 33 lata a ja 25 wiec
          pustka
          > nadal.
          >
          > Przecież musi u mnie na moich śmieciach byc mase takich osób, jak ich znaleść
          h
          > mm...
          >
          Sajder kłamczuchu!!:)to ile Ty masz właściwie lat?
          • sajder86 Re: sajder kłamca? 23.07.06, 19:28
            aha rzeczywiscie Zapomnialem o ciebie Koncentracje mam na bakier :P Ale ty i
            tak nikogo nie szukasz tylko jaja sobie robisz :( a my tu powazne ogloszenia
            dajemy *_*
            • insignificant Re: sajder kłamca? 24.07.06, 11:27
              24 lat ,podkarpacie.wczesniej nie moglem odpoweidziec :)
            • extreme74 Re: sajder kłamca? 26.07.06, 18:18
              sajder86 napisał:

> aha rzeczywiscie Zapomnialem o ciebie Koncentracje mam na bakier :P Ale ty i
              > tak nikogo nie szukasz tylko jaja sobie robisz :( a my tu powazne ogloszenia
              > dajemy *_*
              Ale o co Ci chodzi,pisząc zapomniałem o Ciebie...?Rzeczywiście z Twoją
              koncentracją nie najlepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka