alo_ola 20.07.06, 16:44 Czy macie ochotę spotkać się gdzieś w najbliższym czasie? Czekam na głosy i propozycje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajajajajaj Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:08 ja się nawet miałam jakiś czas ochotę spotkać ale w obliczu poniższego zaczęłam mieć wątpliwości nie skarżę się bynajmniej, wprost przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
ajajajajaj Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:10 wróć, miało być - ja nawet miałam ochotę jakiś czas temu spotkać się Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ola Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:11 w obliczu czego poniższego? Odpowiedz Link Zgłoś
ajajajajaj Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:15 a jakoś tak przestało mi się myśleć że ludzie cierpiący na fobię społeczną w tej liczbie ja to takie cieplutkie biedniutkie misiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ola Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:20 w każdej grupie ludzkiej jest miejsce na pewną różnorodność, jak nie pójdziesz, to się sama naocznie nie przekonasz, mi się kiedyś udało zebrać i przełamać lęk, i okazało się, że nie było wcale tak najgorzej, ani tak strasznie, jak się obawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
ajajajajaj Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:23 może się nie zdążyliście rozkręcić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ola Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:27 nie wiem ,do czego zmierzasz Odpowiedz Link Zgłoś
ajajajajaj Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 17:31 zadałaś pytanie a ja odpowiadam, najszczerzej jak tylko potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
macaaron Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 21:29 Ja mam. Oto moja propozycja: www.urban-playground.prv.pl MacAaron Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ola Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 20.07.06, 22:37 Hej MacAaron! Ja też mam ciekawą propozycję- na jutro: FIREWALK Chodzenie po rozżarzonych węglach do niedawna było domeną jedynie garstki wtajemniczonych - ezoteryków, szamanów. Dziś jest to nie tylko fantastyczne widowisko, ale i genialna praktyka przełamywania własnych barier, opanowania i poznania siebie. Naukowcy zjawisko to tłumaczą najczęściej przewodnictwem cieplnym skóry lub wręcz "magicznymi" właściwościami potu. Argumenty te zdają się na nic, szczególnie gdy stoi się przed kilkumetrową ścieżką żaru o temperaturze ok. 600-700 stopni Celsjusza. Przejście po rozżarzonych węglach to ogromny ładunek emocji, które ukierunkowane na wzmocnienie poczucia własnej wartości i przezwyciężanie lęku i niepewności sprawią, że na zawsze zostawisz w ogniu te swoje cechy, kompleksy i nawyki, które do tej pory Ci przeszkadzały. Firewalk to rytuał wewnętrznej mocy i pojednania ze swoim podświadomym umysłem. Data: 21.07.2006 Zbiórka (pętla autobusowa przy metrze "Kabaty") - godz. 18:30 Rozpoczęcie ogniska (Powsin - 15 minut "spacerkiem" od pętli) - ok. 19:15 Przejście po rozżarzonych węglach - ok. godz. 23. Ważne: z pętli autobusowej przy metrze "Kabaty" kursują autobusy nocne 604 i 607. Warsztat bezpłatny!! Zapisy i informacje: pod adresem warsztaty@szpilki.fm Odpowiedz Link Zgłoś
macaaron Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 21.07.06, 15:17 > Hej MacAaron! Pierwszy raz ktoś to poprawnie napisał! Chcesz piwko? :) > Zbiórka (pętla autobusowa przy metrze "Kabaty") - godz. 18:30 > Rozpoczęcie ogniska (Powsin - 15 minut "spacerkiem" od pętli) - ok. 19:15 > Przejście po rozżarzonych węglach - ok. godz. 23. A co w międzyczasie przez 4 h? Na gwóźdź wieczoru to w sumie pewnie mógłbym się stawić, ale wcześniej to nie bardzo. MacAaron Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ola Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 22.07.06, 14:10 Dzięki za propozycję :) Byłam wczoraj na tych węglach z 3 kolegami z grupy poznawczo- behaw., było bardzo sympatycznie spędzić razem czas. Te 4 godziny upłynęły głównie na rozmowach, chodzeniu po drewno do lasu, oczekiwaniu...itp., ale było bardzo fajnie, mimo tego nawet, że na pół godz. przed konkretnym chodzeniem po żarze, rozpętało się na niebie dookoła nas kilka(!) burz, fronty deszczowe przechodziły i odchodziły, i naprawdę potęga natury znowu dała znać o sobie. Ale za 3 tyg. ma być powtórka z rozrywki, oby tym razem bardziej zrealizowana :). W każdym razie i tak było bardzo miło... Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 31.07.06, 18:19 Czy doszło w końcu do jakiegoś spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 31.07.06, 18:32 Jestem ciekawa, kto jeszcze jest z Warszawy, ale jak na razie nikt się nie ujawnia:( Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 02.08.06, 09:13 ja jestem, ale na spotkanko to bede mial czas dopiero po pietnastym Odpowiedz Link Zgłoś
tomtom14 Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 02.08.06, 10:24 Ja też jestem z Wawy. Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 31.07.06, 19:32 Ja jestem z płd. Wlkp.. Ale mogę dojechać stopem, w końcu tak lubię poznawać nowych ludzi! :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 31.07.06, 19:47 Sam pomysł spotkania jest w sumie nie taki zły. Kiedyś uważałam, że to bez sensu, ale powoli zmieniam zdanie. Myślę, że w razie wystąpienia kryzysu, można by się później wspierać nawzajem. Sama zresztą nie wiem. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka8 Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 02.08.06, 00:54 Ja też chętnie bym się z wami spotkała. Myślę że posłuchanie o tym problemie od innych może być dobra terapią. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
asiula_82 Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 02.08.06, 16:21 Ja jestem z Warszawy i również będę chciała się z wami spotkać, tak jak tu ktoś około 15-go. Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 02.08.06, 17:16 zróbcie spotkanie na Dolnym Śląsku to może na nie wpadnę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: warszawa miasto fobikow 02.08.06, 17:18 Boże oszczędź temu nieszczęsnemu miastu najazdu fobików, czymże ci biedni Warszawiacy zgrzeszyli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: warszawa miasto fobikow 06.08.06, 14:16 Warszawa miasto fobikow - cos w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
zemon Re: warszawa miasto fobikow 06.08.06, 14:35 Oj jest jest. Robili badania które potwierdzają, że czym większe miasto tym więcej ludzi ma kłopoty w kontaktach z ludźmi. W socjologii jest też takie zjawisko jak "anomia spoleczna" czyli rozluźnienie więzi międzyludzkich i te zjawisko też rośnie proporcjonalnie do wielkości miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 11.08.06, 12:07 Ja mogłabym się spotkać w ten weekend ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: SPOTKANIE FOBIKÓW -WARSZAWA 12.08.06, 08:50 no tak - strasznie się wyludniło forum, to i ja na razie stąd spadam:) Odpowiedz Link Zgłoś