10ii 01.09.06, 17:24 mam duzo niepotrzebych dokumentów, ale mogą być ważne jeszcze przez 5 lat, a ja nie chce się z tym cackac, bo nie mam zdrowia łazić po urzędach podatkowych ktos może się wku..ć ,że zmarnuje kasę (porwanie nie wchodzi w grę ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
10ii Re: 10-te pietro 01.09.06, 18:37 10ii napisał: własnie zawsze kogos zabraknie, pewnie to jakis lekarz który nie dojechał pewnego dnia na dyżur , albo pracownik firmy chcący wycofać lek, czasem zabraknie kogos innego i trzeba zastąpić /jak puste miejsce na wigilii/ bo sie zwyczajnie nie urodził, tak jak i kogos z mojej rodziny kogo zabili niemcy temat mniej więcej wyczerpałem a zajmowałem się rzeczą która nie do mnie należała, sądze że natchnął mnie ktoś z dawnych lekarzy ktorzy już wiele lat nie zyją bo miewałem do czynienia ze starszymi specjalistami i oni podświadomie czuli tego bluesa, a to był zapłon: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=47762359&a=47805767 a więc nie chce w kółko tego samego powtarzać i nie chciałbym jaki.s fałszerstw albo przeróbek tematu - parodie na innych forach , i tak tego nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś