Dodaj do ulubionych

do jokkera

04.11.06, 22:23
jokker5 napisał:

I tu najważniejsza dla Ciebie informacja- kilka lat temu
> wziąłem jedną (powtarzam 1-jedną taką tabletkę), która natychmiast wyleczyła
> mnie z fobii. Moje życie się zmieniło nie do poznania.Fobia nie przewraca mi
> flaków od kilku lat. Życie nie jest już dla mnie męczarnią , tylko radoscią.

tak, wystarczyło tylko raz wrzucic ecstasy, aż tyle czy tylko tyle, czemu nie zarzucisz drugi raz tylko przesiadujesz na tym forum?
Obserwuj wątek
    • na_fe Re: do jokkera 04.11.06, 22:26
      > tak, wystarczyło tylko raz wrzucic ecstasy, aż tyle czy tylko tyle, czemu nie z
      > arzucisz drugi raz tylko przesiadujesz na tym forum?

teraz powrócił- nawracać

• szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 04.11.06, 22:34
      gratka dla zwolenników homeopatii, co nie zabije mózgu to go wzmocni
    • aidka Re: do jokkera 04.11.06, 22:54
      nie wiem, co wziął jokker
      i jak to zadziałało
      /też powątpiewam, by od jednej tabletki czegokolwiek mogła ustąpić tak trwała
      dolegliwość jak fobia na cokolwiek/
      ale pewno jokker tu przesiaduje
      bo fobia /nie wiem, jakiego rodzaju/
      być może nie była jego jedynym problemem...
    • eizo1 Re: do jokkera 04.11.06, 22:55
      morfina jest szeroko stosowana więc czemu ecstasy miało by być zakazane jeśli leczy?
      ok może nie ma badań bo był zakaz badań ale każdy normalny człowiek wie że
      z chemią trzeba uważać a i tak nie ma cudownych środków

natomiast jokker to forumowe dno
      • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:13
        Eizo,pomyliłeś gó.. z sadzą. Powiedz czemu tam ,wtedy nie byłeś taki mądry
        palancie...
    • szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 04.11.06, 23:18
      jokker czemu nie odpowiesz na moje pytanie - w jakim celu siedzisz na forum?
      • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:26
        szyderca_i_glupawiec napisał:

> jokker czemu nie odpowiesz na moje pytanie - w jakim celu siedzisz na forum?

A co , zarezerwowałeś sobie to forum. To tak jakbyś sobie zarezerwował kibel
        w miejskim szalecie.
    • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:23
      Słuchajcie , mi sie nie chce z wami dyskutować. Wy żle odbieracie moje słowa-
      ja was do niczego nie namawiam,niczego nie proponuję. Nie obchodzi mnie wasz
      los.Przypominacie kiszone ogórki w beczce, które czekają, aż ktoś je z tamtąd
      wyciągnie.Ja was z tamtąd nie będę wyciągał- darujcie sobie. Kiście się dalej.
    • szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 04.11.06, 23:25
      zmieniasz temat, pytanie jest - po co Ty wchodzisz do tego forumowego słoja?
    • szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 04.11.06, 23:29
      nie wiem skąd w Tobie tyle agresji,
      może pomógłby dobry psycholog?
      • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:37

> nie wiem skąd w Tobie tyle agresji,
        > może pomógłby dobry psycholog?

Jakbym miał taką "wielką aptekę" w domu jak ty masz- to pewnie byłbym
        grzeczny jak baranek i bał się jutrzejszego dnia.
        • szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 04.11.06, 23:41
          jokker5 napisał:

> Jakbym miał taką "wielką aptekę" w domu jak ty masz- to pewnie byłbym
          > grzeczny jak baranek i bał się jutrzejszego dnia.

wcale nie taka duża ta moja apteka jak się zdaje, magazyny wręcz puste, to moze jednak psycholog pomógłby na te lęki, próbowałes?
    • insana Re: do jokkera 04.11.06, 23:37
      > jokker5 napisał:
      >
      > I tu najważniejsza dla Ciebie informacja- kilka lat temu
      > > wziąłem jedną (powtarzam 1-jedną taką tabletkę), która natychmiast wyleczyła mnie

Ecstasy to jedno wielkie, zanieczyszczone gó.. i żyła złota dla narkobiznesu.
      Czysta MDMA to narazie wielka niewiadoma i póki co w aptekach jej nie znajdziesz.
      Co do "cudownego" działania, cytuję za wikipedią:

"Ogół efektów spożycia jest przybliżony do MDA i MDE. MDMA znajduje zastosowanie jako standardowy czynnik uszkadzający receptory 5-HT u zwierząt doświadczalnych. U ludzi przy dłuższym stosowaniu powoduje syndrom wypalenia emocjonalnego. Podawanie MDMA zwiększa prawdopodobieństwo wystąpienia choroby Parkinsona ze względu na znacznie nasilenie uwalniania dopaminy, której rozkład powoduje powstawanie wolnych rodników uszkadzających neurony w jądrze półleżącym przegrody, w obszarze nakrywki brzusznej oraz szlakach dopaminergicznych."
      • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:42
        Insana,jakby ludzkość opierała się na tym co juz zna i co zostało zapisane w
        encyklopediach - nie było by rozwoju na ziemii...
        • szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 04.11.06, 23:43
          jednak ectasy cos tam leczy:
          hyperreal.info/nicze/naukowcy_lcz_ecstasy_z_przeywalnoci_kluczowych_komrek_w_mzgu_zwizanych_z_ruchem
          • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:48
            Po co to wklejarz- przecież to mowa o narkotykach, tak nie wolno,
            hehe,baranki...
        • insana Re: do jokkera 04.11.06, 23:52
          Okej, ale to wymaga wieloletnich badań, wiesz ja bardziej ufam autorytetom naukowym niz anonimowej osobie z forum, skąd mam wiedzieć ze nie jesteś dilerem ktory próbuje zmontować stsdko wiernych klientów?
          • jokker5 Re: do jokkera 04.11.06, 23:59
            insana napisała:

> Okej, ale to wymaga wieloletnich badań, wiesz ja bardziej ufam autorytetom
            nauk
            > owym niz anonimowej osobie z forum, skąd mam wiedzieć ze nie jesteś dilerem
            kto
            > ry próbuje zmontować stsdko wiernych klientów?

Insana, na tym forum był założony wątek z wklejonym opisem w bardzo a to
            bardzo prestiżowym piśmie naukowym- o pozytywnym działaniu tego środka .Zrobiła
            to pewna forumowiczka. I nic z tego nie wynikło.
            • szyderca_i_glupawiec Re: do jokkera 05.11.06, 00:01
              jokker5 napisał:

> to pewna forumowiczka. I nic z tego nie wynikło.

jak to nic. Jak dobrze kojarzę to Looserka skutecznie go usuwała z forum!!!
              • jokker5 Re: do jokkera 05.11.06, 00:06

> jokker5 napisał:
                >
                >
                > > to pewna forumowiczka. I nic z tego nie wynikło.
                >
                >
                > jak to nic. Jak dobrze kojarzę to Looserka skutecznie go usuwała z forum!!!

Zle kojarzsz. Jakbyś chciał to bys to wydobył , jesteś w tym dobry znany mi
                baranku...
            • insana Re: do jokkera 05.11.06, 00:07
              badania swoją drogą, nawet jezeli trwają to nic z tego nie wynika, co nie zmienia faktu ze ecstasy jest brudnym syfem, przez ktory mozna się przekręcić
              • jokker5 Re: do jokkera 05.11.06, 00:09
                insana napisała:

> badania swoją drogą, nawet jezeli trwają to nic z tego nie wynika, co nie
                zmien
                > ia faktu ze ecstasy jest brudnym syfem, przez ktory mozna się przekręcić

Masz rację, trzeba uważać. Nie można sobie robic jaj z poważnych rzeczy. Tak
                trzymać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka