aurelia_aurita Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 21:42 może wyzdrowiała? albo wystraszyła się jokkera? p.s. a gdzie annaberta? Odpowiedz Link Zgłoś
molek_deskorolek Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 22:12 ostatnio widywana był a na safari w RPA piękna i młodą kobietę wamp ale całkie milutką , nawet umie Jiipem jeżdzić ale jej nie wierze /a ona mnie też Ja nie jestem wampirem wiem jak należy sie obchodzic z kobietami a ona nie wie ?? najpierw klamiemy coś miłego,kładziemy też, potem zakręt w lewo, most, przejście dla pieszych ,ztrzymuje nas policjant i mówi że wampirom wstęp wzbroniony ale pokazujemy policjantce dokumenty , zielone światło ..I CaP DZIEwICE ZęBAMI ZA SZYJę !! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 22:28 możliwe że jest czymś zajęta.Też Jej nie widziałem kupę lat Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 22:45 aurelia_aurita napisała: > może wyzdrowiała? > albo wystraszyła się jokkera? A czy ja Ci Iduś nie wystarczam? > > p.s. a gdzie annaberta? Nie wywołuj wilka z lasu... bo przyjdzie z zastępami aniołów niebiańskich grzecznie lecących za Annabetra w saniach zaprzęgnietych w renifery! Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 22:47 CZeść! W końcu jakaś Swojaczka, a nie poj......a .....ryjka :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 22:58 Zostawił ją piecyk i wróciła na forum zagubiona idka,-żal,śmiech,żal,śmiech..... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 23:02 Jokker jako nieliczny za moxcno sobie pogrywasz a chamstwem dorównujesz tym najbardziej chamskim! Daj sobie wreszcie na wstrzymanie! Jesteś hardy i lubisz się tu wyrzyć, bo jestes anonimowy kolego.. ale niektóre Twoje texty szczególnie z chłopakami są do usunięcia odrazu!!!!! jeśli zechcesz ze mną podyskutowac nie ma problemu.. ale nie mam zamiau być ATk chamska jak TY! Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: a gdzie Luba???????????? 22.11.06, 23:06 A widzisz jak twoja koleżanka mnie rozzłościła -dokladnie tak jak ja ciebie, tylko,że to ona zaczęła-a temu nie zaprzeczysz.Jak chcesz oceniać to rob to w miarę sprawiedliwie.Dla powtórki przeczytaj jej tekst-może za drugim razem zobaczysz jej chamstwo,które "wrociło" do niej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:08 Jokker nie wymiguj się... nie chodzi tylko o tę rozmowe... ty zwykle masz taki chamski styl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:19 ollaboga77 napisała: > Jokker nie wymiguj się... nie chodzi tylko o tę rozmowe... ty zwykle masz taki > chamski styl !!! > > Ale o co ci chodzi-czy ja atakuję kogoś kto mnie zaatakował-nie.jJak ktos mnie atakuje to niech nie liczy,że bedę go głaskał.Nie robię tego ani na forum ani w realu.W realu jestem chyba jeszcze gorszy-kto mi staje na drodze podłymi tekstami dostaje w mordę(jednemu raz nawet udało się oddać-hehe).Myślisz,że mi się chce tak tu na forum siedzieć.Chyba sprawiło to,że zaatakowano Annabertę i sie włączyłem w jej obronę-i może dlatego tu jeszcze jestem.Jak trochę myślisz to powinnaś uznać moje argumenty. Ja nie jestem zły-tylko nie lubię chamstwa i na to reaguję..... > > Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:27 ciekawee bo jak narazie wychodzi że to własnie TY jestes chamski!!poza tym nikt Ci nie kazde siedzec na tym forum! Idz pogadaj z dziewczyną pokochaj ja i zrobisz dobry uczynek albo zwyczajnie komuś pomoż!!! Sam piszesz w realu jestes gorszy!! Czy TY wogole wiesz jaki jestes chłopcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:30 No widzisz,już stajesz sie podła i zaraz się będziesz dziwić dlaczego oberwałaś po łbie, niedorosła dziewuszko..... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:35 OOOOOOOO nieźle sobie pogrywasz... Od nikogo nigdy nie oberwałam i nie oberwę, bo zawsze wiedziałąmz kim przystawać z Tobą raczej bym nie przystała z racji ... wszechwiedzy, egoizmu, i odkręcania kota ogonem.. pomału zaczynasz wić się niczym piskorz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:40 To mnie nie prowokuj.Nie chce mi się z Toba wojować, mam dla Ciebie jeszczę trochę uśmiechu i nie psuj tego.I nie wiję się jak piskorz,ty Ola nie rozśmieszj mnie....i Uśmiechnij się , tak ja ja sie śmieję..... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Jokker napraw się !!! 22.11.06, 23:45 :D MŁUA!!! daj mordki;) ej patrzcie jak zyją ludzie no poprostu jestem w szoku:((((((((((((( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=24935085&a=24935085 tez tak cceh i tez chce miec rodzine!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: a gdzie Luba???????????? 24.11.06, 13:13 o mnie pytasz? tutaj jestem, przy moim czerwonym biurku IKEA standard, gapię się w monitor i nie mam chęci do roboty a muszę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: a gdzie Luba???????????? 24.11.06, 13:15 TAK o Ciebie :-) Na czym pracujesz (seroxacik)? Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: a gdzie Luba???????????? 24.11.06, 13:19 oui to moje "paliwo", białe pudełko i niebieski pasek +8 (powinna być odwrócona), chyba że zmienią opakowanie, albo zawiesza produkcję w wyniku protestów Suchego Odpowiedz Link Zgłoś