belpo 26.12.06, 03:08 Sex i Pieniadze - dla nieczułych. Dla czułych - miłość. Wybierajcie i szukajcie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belpo Re: Lek na depresje 26.12.06, 03:09 Tak tylko dodam - najlepiej wszystko powyzsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Lek na depresje 26.12.06, 03:39 i co kobiety tez? sex i kasa - fajna jazda bez trzymanki? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Lek na depresje 26.12.06, 03:12 z trzech wymienionych zgodzę się tylko z jednym: Pieniądze. bo za Pieniądze można kupić Leki. Odpowiedz Link Zgłoś
belpo Re: Lek na depresje 26.12.06, 03:13 Hmm to fakt, acz w moim przypadku sexterapia miala raczej dobry wplyw na stan samopoczucia i spojrzenie na swiat.. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Lek na depresje 26.12.06, 10:59 też czasami tak myslę. Tylko nie moge się zmusić do zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Lek na depresje 26.12.06, 03:17 leko gó.. ją sztuszna obojętnoć nie zczęście Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: Lek na depresje 26.12.06, 06:16 Myslę że najlepszym lekiem na pozbycie się depresji są ćwicznia fizyczne. Drugą rzeczą jest zrozumienie jaka jest przyczyna depresji, co robimy źle, często jest to brak wybaczenia sobie i otoczeniu. Ważne jest dbanie o siebie, swój wizerunek, dobra dieta bogata w białko, owoce i warzywa. Myslę że niezwylke ważne jest walczyć o dobre mysli i nie akceptować złych. Jestem na dobrej drodze wyjścia z depresji, bez leków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minus.10.w_rio Re: Lek na depresje 26.12.06, 12:09 no wiec tak: po pierwsze primo -niechec do zycia nie nic wspolnego z inteligencja po drugie primo -nieszczesliwa milosc nie ma nic wspolnego ze spowolnieniem myslenia po trzecie primo - ja nie chce juz miec z tym nic wspolnego ale nie mam machiny czasu po czwarte primo -nie jestem genialny ale po co od razu wszyscy mieliby to wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
e.a.foe a belpo to chyba już 26.12.06, 13:32 powinien być wyleczony takie powroty z niebytu są niepokojące Odpowiedz Link Zgłoś
belpo Re: a belpo to chyba już 26.12.06, 22:12 Mogą być różne powody powrotu z niebytu. Pozdrawiam, belpo Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: a belpo to chyba już 26.12.06, 22:52 jedyne wyjscie odstawic wszystkie leki dla otuchy moi starzy odstawia nasercowe a mamuska leki na nerki .....pfffffff Odpowiedz Link Zgłoś