narazka 19.01.07, 15:27 Czy faktycznie po Coaxilu nie da się jeździć samochodem? Podobno spowalnia itp., ale jak bardzo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlabruni Re: Coaxil a samochód 19.01.07, 15:34 kazdy lek moze spowalniac i dla tego lepiej nie kierowac autem, ale nie zawsze sie to pzestrzega, bo wiadomo, zycie....ale jesli masz takie objawy to nie wsiadaj za kolko, bo wypadek spowodujesz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Coaxil a samochód 19.01.07, 15:43 No właśnie nie wiem czy mam takie objawy, ponieważ nie biorę tego leku. Chcę zaproponować lekarce przepisanie mi go, ale muszę bezwarunkowo jeździć samochodem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Coaxil a samochód 19.01.07, 15:48 to razej lekarka niech ci cos zaproponuje i powiedz jej, ze musisz jezdzic. ozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Cukierek 19.01.07, 17:16 Coaxil to jak cukierek - przynajmniej w moim odczuciu. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaron.szmelcman Re: Coaxil a samochód 19.01.07, 18:14 narazka napisał: > Czy faktycznie po Coaxilu nie da się jeździć samochodem? Podobno spowalnia > itp., ale jak bardzo? ujmuje jakieś 50 koni Odpowiedz Link Zgłoś