pat354 25.01.07, 21:20 Juz mi sie nie chce!!! Pudlo xanaxu - 30 mg posiadam, oraz butelke wina; da sie po tym skutecznie wylogowac? przepraszam, ze tak rzeczowo, ale co ja bede sciemniac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezprzelozenia Re: nie moj mily 25.01.07, 21:31 pomysl co lepsze 4 ami plus trilafon ? czy Rispolept ? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: nie moj mily 25.01.07, 21:35 wiesz że po 30 xanaxach wcale nie musisz umrzeć ? Może się zdarzyć że się obudzisz po kilku dniach spania. Odpowiedz Link Zgłoś
pat354 Re: nie moj mily 25.01.07, 21:38 bezprzelozenia napisał: > pomysl co lepsze > 4 ami plus trilafon ? > czy Rispolept ? oj, nie znam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: nie moj mily 25.01.07, 21:48 dobrej zabawy życzę, miejmy nadzieję, że na tamtym świecie jest lepiej, papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: nie moj mily 25.01.07, 21:52 pat, a dostalas kiedys w tylek tak mocno? nalezy Ci sie klaps jak takiemu malemu dzieciakowi. zycie jest piekne, a wszystko co zle kiedys odchodzi. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pat354 Re: nie moj mily 25.01.07, 21:54 carlabruni napisała: > pat, a dostalas kiedys w tylek tak mocno? nalezy Ci sie klaps jak takiemu > malemu dzieciakowi. zycie jest piekne, a wszystko co zle kiedys odchodzi. > pozdrawiam. otoz wlasnie dostalam, mocniej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
pat354 Re: !!! 25.01.07, 21:53 musialabym do biura jechac, tam wysoko, ale po co mnie maja zeskrobywac, wole zostac w jednym kawalku Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: !!! 25.01.07, 21:59 a co sie takiego stalo? facet Cie puscil kantem, czy ktos umarl? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: !!! 25.01.07, 22:21 nie ulatwiasz sprawy. pewnie nie chcesz sie tu obnazac, ale mowie ci. smierc to nie rozwiazanie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: !!! 25.01.07, 23:07 skoro nie chcesz sie otworzyc to nikt ci nie pomoze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: !!! 25.01.07, 23:24 No dobrze masz problemy ale kto ich nie ma. Czy nie lepiej rozwiazac je. Nie ma problemow ktorych nie mozna rozwiazac. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: !!! 25.01.07, 23:34 msk daj mi do siebie gg jakmozesz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pat354 Re: !!! 25.01.07, 23:42 nie mozna tzn - jeszcze cos zaprojektuje bo sie poczuwam do odpowiedzialnosci za wziete zlecenia wyc mi sie chce, a nawet poplakac nie moge mam 34 lata Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: !!! 26.01.07, 01:23 Wiele razy mialem w moim zyciu problemy ktore wydawaly sie mi wowczas nie do rozwiazania. W koncu zrozumialem ze kiedy jest we mnie wiele zalu, strachu lub zlosci wtedy wszystko wydaje sie nie do rozwiazania. Kiedy zle odczucia mijaja powraca nadZieja i wiara a razem z nimi rozwiazania problemow. Piszesz ze nawet nie mozesz poplakac, lepiej nie plakac bo wtedy jest jeszcze gorzej. Moze trzeba zaprojektowac kiedy czujesz sie odpowiedzialna za zlecenia. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: !!! 26.01.07, 11:50 Pat, napisz może jednak, co się stało, coś poradzimy, pogadamy , moze popłaczemy razem nad Twoim problemem. Zawsze jest jakieś wyjście, tylko smutny załamany człowiek go nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: !!! 28.01.07, 00:01 Nie rób tego. Szkoda xanaxu... ;) A tak poważnie, to naprawdę nie warto... Lepiej przejdź się do lekarza, on Ci pomoże! Koniecznie! Pozdrawiam Cię mocno. :) Odpowiedz Link Zgłoś