numu 26.09.11, 23:12 ze jak sei obetnie wlosy to sie traci jakas czesc mysli z glowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: czy to jest prawda 26.09.11, 23:19 Tja.... Masz jeszcze kilka takich ciekawych mysli??? Bo sie wybieram do fryzjera. Odpowiedz Link
numu Re: czy to jest prawda 26.09.11, 23:23 wiem ze to brzmi jak zabobon ale to mi sdzisiaj powiedzial ktos jak sie mu zwiezylem ze sie chce sciac. i mi sie przypomnialo ze jak kiedys sie obcialem u fryzjera .masakre mi zrobil bo scial za duzo az uszy odstawaly.to sie czulem hujowo nieswojo jak z gola dupa. przypomnialo mi sie ze mialem uczucie ze czegos niepamietam i nie moge myslec jak dawniej. rano sie obudzilem i tylko te uszy czulem. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: czy to jest prawda 28.09.11, 14:44 Ludzie zrobią wiele, żeby z Ciebie zakpić - czują się wtedy lepsi. Odpowiedz Link
sz.a.m Re: czy to jest prawda 28.09.11, 14:28 działa mi ten wątek na wyobraźnie. Bo jakby iść za ciosem to ciekawe czy nieudana fryzura intymna obniży mi libido.... --------------------- wszystko będzie w końcu dobrze. Jeśli nie jest dobrze to znaczy jedynie, że to jeszcze nie koniec. Odpowiedz Link
marcin_rz Re: czy to jest prawda 28.09.11, 16:39 to pomyśl sobie jakie libidu będziesz miał, jak zapuścisz bobra w klimacie lat 70!! ho! ho! Odpowiedz Link
numu Re: czy to jest prawda 28.09.11, 20:33 bobry za duze sa wstretne ale chyba cos w tym jest bo raz sobie zrobilem zle dobrana fryzure tam i chyba mialem spadek libido automatyczny bo sei wstydzilem to pokazac w trakcie Odpowiedz Link
marcin_rz Re: czy to jest prawda 28.09.11, 20:56 Samsona po ścięciu włosów odeszły siły, a więc...noś, noś długie włosy!! Odpowiedz Link