falcoon 13.03.07, 13:46 siedzę całymi dniami przed kompem, czytam ciągle forum depresja i nic nie robię. pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: lenistwo 13.03.07, 15:30 Skipnij się z Euforyjką oboje bedziecie siedziec na forum depresja i wyzywac ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo_diabolo Re: lenistwo 13.03.07, 15:33 Kiedy w końcu przyslesz mi to co obiecalas mi przyslac na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: lenistwo 13.03.07, 15:39 marwolo_diabolo napisała: > Kiedy w końcu przyslesz mi to co obiecalas mi przyslac na priva? jak mnie ładnie poprosisz i obiecasz, ze zaczniesz szanowac ludzi! bawic słowem to się mozna, ale nie tak chamsko! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: lenistwo 14.03.07, 09:05 Przed zalogowaniem sie na komputer, zrob bieg. Najpierw pewnie krotki ale po pewnym czasie moze to byc dobry dlugi bieg. Jesli zaczniesz to robic to zmienisz bardzo wiele w Swoim zyciu, pozbedziesz sie lenistwa. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś