zoltanek 09.04.07, 22:57 Suchy chce się zabić, potrzebni wszyscy gadu-gadowcy. Ratować swojego! Człowiek za burtą a wy się gapicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita SUCHY!!! 09.04.07, 23:13 Suchy: pisałam w innym wątku, piszę i tu: łykaj biegiem kilka tabletek węgla leczniczego, zanim ci się te 5 xanaxów wchłonie do organizmu. (fakt, od 5 xanaxów nie umrzesz, ale możesz się czuć niefajnie...) powiedz, co jest grane. czemu tak źle się czujesz? mam dziwne wrażenie, że to niekoniecznie wina leków... Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: SUCHY!!! 09.04.07, 23:18 no co ty 5 mg xanaxu to niewiele nic mu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: SUCHY!!! 09.04.07, 23:29 pewnie już poszedł spać po tych xanaxach :) może i nic mu nie będzie, ale głupio robi, że uczy się rozwiązywać problemy w taki sposób. (a od czego w końcu jest alkohol? ;-) (ja właśnie ubolewam, że na tegretolu nie mogę za dużo pić) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: SUCHY!!! 09.04.07, 23:49 po 5mg xanaxu będzie mu właśnie bardzo fajnie i gdyby na tym się skończyło to na pewno odeszłaby mu ochota na zabijanie się. problem tkwi w tym, że on pewnie weźmie inne leki. A na toksykologi nie jest fajnie. dawka śmiertelna xanaxu jest conajmniej 50 razy większa Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Alarm 10.04.07, 02:13 suchy ty nie świruj mlody jestes fajny chlopak i zycie dopiero sie zaczyna walcz o nie:) jestem z Toba P.S tez mam wizytowke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Alarm 10.04.07, 12:06 nie ma :/ najlepiej kliknij sobie w czyjąś wizytówkę (np. suchego, zoltanka albo moją) i tam u góry będziesz miała opcję "załóż swoją wizytówkę" czy coś w tym stylu. dalej już powinno pójść łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Alarm 10.04.07, 14:20 juz jest widoczna! Pozniej jeszcze cos dopisze:))) Odpowiedz Link Zgłoś