ollaboga77 12.04.07, 16:53 smakował komuś? chyba tylko może pomóc prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: sulpiryd 13.04.07, 02:27 ola kurde co się dzieje pamiętasz jak rok temu gadaliśmy przez telesn wydawałaś mi sie taka nirmalna nradosna a teraz mam wrażenie że mnie dogoniłaś a nawet Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: sulpiryd 13.04.07, 10:14 eizo1 napisał: > ola kurde > co się dzieje > pamiętasz jak rok temu gadaliśmy przez telesn > wydawałaś mi sie taka nirmalna > nradosna > a > teraz mam wrażenie że > mnie dogoniłaś > a nawet > > > > słucham? a w czym widzisz nienormalnosc? bo ja tylko wtym, że przychodze czasem na to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
jajko54 Re: sulpiryd 15.04.07, 13:02 dla mnie był totalnie nieskuteczny a tylko rozwalił mi hormony- potem musiałam leczyc hiperprolaktynemię Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: sulpiryd 14.05.07, 06:18 stojąca woda nie jest przyczyną zatkania zlewu Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: sulpiryd 14.05.07, 06:29 komus nie pasuje sulpiryd, to niech żre leponex albo clopixol, to sie nauczy, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: sulpiryd 14.05.07, 18:32 z tego, co słyszałam od współpacjentek i tego, co poznałam osobiście jest to lek najbardziej ze znanych mi antydepresjaków zaburzający sprawy hormonów u mojej młodziutkiej koleżanki zaburzył sprawy menstruacji na rok prawie u mnie nA kilka mies. nie byłoby w tym nic groźnego gdyby nie fakt że lekarz prowadzący w szpitalu ani mi o takich zaburzeniach potencjalnych nie powiedział ani nie chciał skierować do ginekologa dopiero, gdy po szpitalu poszłam prywatnie usłyszałam że przy takich dawkach ogormnych antydepresjaków to w ogóle cud iż zaczęłam miesiączkować ale ginek. powiedział też że te kłopoty z menstrujacją nie mają znaczenia dla zdrowia chyba że....brakuje mi bólów brzucha etc. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: sulpiryd 14.05.07, 18:39 no to mówie żeby łykać clopixol albo haloperidol, to są antydepresanty które nie zaburzają hormonów tylko rozum Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: sulpiryd 14.05.07, 18:46 haloperdidol dostają dwubiegnowi albo schizofrenicy a nie depresyjni z "jednym biegunem" Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: sulpiryd 14.05.07, 19:03 a skąd wiesz ,że nie masz drugiego bieguna, moze w nocy gdzies łazi po pokoju, tylko nie pamiętasz ? Odpowiedz Link Zgłoś