ooptymistka 27.05.03, 19:24 Udało się wyszłam na prostą bez lekarstw. Depresja poszła precz :). Choć troszkę na początku marudziła. Dziękuje wszystkim moim przyjaciołom, szczególnie Tobie mój kochany mężusiu - to głównie dzięki Tobie - Kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzus Re: udało się 28.05.03, 06:43 ooptymistka napisała: > Udało się wyszłam na prostą bez lekarstw. Depresja poszła precz :). Choć > troszkę na początku marudziła. Dziękuje wszystkim moim przyjaciołom, > szczególnie Tobie mój kochany mężusiu - to głównie dzięki Tobie - Kocham Cię I mężuś i przyjaciele chorują na depresję? Grupa wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszyna10 Re: udało się 28.05.03, 09:11 To napewno nie była depresja. Jakaś czasowa niemoc, może przemęczenie i chwilowe załamanie. Jednak życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: udało się 29.05.03, 16:39 Niestety depresja towarzyszy mi od 1993. 2 razy leżałam nawet na oddziale psychiatrycznym, tak więc coś o tym wiem słonko :)Ale dzięki za słowa Odpowiedz Link Zgłoś