suchyxxx2 23.05.07, 20:26 Hmm Zoltanek czemu się nie odzywasz na gg? Aurelia czemu Ty też? Odezwijcie się P.S kupiłem sobie soczewki:) są super tylko mam problemy z zakładaniem i zdejmowaniem większe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: Do Zoltanka i Aureli 23.05.07, 20:28 Ja jestem dostępna, ja:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Do Zoltanka i Aureli 23.05.07, 21:43 A tak nawiasem mówiąc mam się źle bo ciągle myślę o moim psie i widzę jak umiera:( A Zoltanek niech się nie odzywa-już go nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Do Zoltanka i Aureli 23.05.07, 22:03 Za groźby w stronę Eiza.dziwne że modek tego wtedy nie skasował.Jesteś okropny Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Do Zoltanka i Aureli 24.05.07, 02:29 nie przesadzaj suchy. czy ty naprawde nigdy w życiu nie miałeś ochoty dać komuś w morde? to takie piękne atawistyczne uczucie.... A nie odzywam się, bo pracuje i wracam w nocy. Ale w nocy oczywiście Was nie ma, fuj, obrażam się no weś wyluzuj, po co się ciągle obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Do Zoltanka i Aureli 23.05.07, 22:34 Suchy - ustaw sobie w gg tak, żeby Cię było widać jako "dostępny". wtedy będzie wiadomo, kiedy jesteś w necie. (bo tak w ciemno strzelać - to ja nie lubię :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Do Zoltanka i Aureli 24.05.07, 02:32 widzisz suchy, ciocia dobra rada wręcza Ci gotowy soluszyn i problem znikł, tak pstryk :) aur_aur wrrrrr hrum hrum mniam :D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Do Zoltanka i Aureli 24.05.07, 10:45 No dzisiaj udało się założyć soczewki w 5 minut:) rekord Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Do Zoltanka i Aureli 24.05.07, 16:00 oka sobie nie wydłub;) nie wiem jak można wkładac palce w oko, ble, w zyciu bym nie nałozyła soczewki, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: Do Zoltanka i Aureli 25.05.07, 15:51 można można, przy zakładaniu nie potrzeba nawet dotykać galki bezpośrednio palcem Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Do Zoltanka i Aureli 25.05.07, 16:32 To takie fajne masochistyczne ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Do Zoltanka i Aureli 25.05.07, 16:35 ale trzeba dotknąć gałki soczewką :P Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Do Zoltanka i Aureli 25.05.07, 16:45 to akurat jest kiepskie oslizgle swinstwo, wymiar sie nie zgadza, leki bywaja stosowane tak prymitywnie ze konczy sie na aktualizacji BIOSA, dalej kropka przy odrobinie wysilku mozna sobie pomoc i zaktualizowac tego BIOSA, / defekt uwagi obecny jest rowniez we snie x3, x 5 .... gdy zostanie odwrocony, mozna miec nadzieje ze roboty nie zostana zniszczone zanim nastapi bunt a na masonskie sztuszki mozna sie zejszczac, bo top o wiele slabsze od prawdziwych psychotropow AVE CEZAR AVE ALCHEMIA / Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Do Zoltanka i Aureli 25.05.07, 16:51 szyderca i glupawiec napisal: A skoro człowiek jest drugiej świeżości, to oznacza to po prostu, ze jest zepsuty /Bułhakow zamrozony zakonserwowany,zahibernowany, przeimpregnowany, z tego wnioskuje ze szyderca nie jest czlowiekiem psychotropowym czyli prochy nie zrobily musztry i nie naginaly mu karku dlatego pisze ze nie mozna odswiezyc Odpowiedz Link Zgłoś