Dodaj do ulubionych

Przełykanie śliny

27.05.07, 02:09
Idąc ulicą, będąc obklejany wzrokiem innych ludzi nie czerwienie się, nic mi
nie drga, tylko muszę przełknąć ślinę. Tak naprawdę to wiem, że żadna ślina mi
się w gardle nie nagromadziła, tylko to taki bardziej odruch (którego sam się
może wyuczyłem?). Jak sobie z tym poradzić ;p?
Obserwuj wątek
    • qabriel Re: Przełykanie śliny 27.05.07, 14:21
      I dodatkowo łaskocze Cię w kroczu? To są symptomy bardzo poważnej choroby - jak
      najprędzej zgłoś się do lekarza, konieczna będzie operacja gruczołów śliniakowych.
      • cmstw Re: Przełykanie śliny 27.05.07, 17:07
        qabriel napisał:

> I dodatkowo łaskocze Cię w kroczu? To są symptomy bardzo poważnej choroby - jak
        > najprędzej zgłoś się do lekarza, konieczna będzie operacja gruczołów śliniakowy
        > ch.

Nie wiem, czy ta odpowiedź była poważna, ale odpowiem: nie, nie łaskocze mnie w
        kroczu -_-'.
        • artur862 Re: Przełykanie śliny 28.05.07, 22:53
          wow to musi byc prawdziwa tragedia zyciowa, wspołczuje ale poradzisz sobie
          jakos w zyciu... pozdrawiam
          • lasciate.ogni.speranza Re: Przełykanie śliny 29.05.07, 14:56
            Widzę, że odpowiedzi mało poważne... ;]
            Ale ja mam podobnie. Choć faktycznie, chyba są gorsze objawy fobii społecznej
            niż częstsze przełykanie śliny (czerwienienie się, łzawienie czy drżenie
            chociażby) - tym się pociesz... ;)
            • ana9939 Re: Przełykanie śliny 30.05.07, 13:16
              widzę,że wielu ludzi podchodzi do tego problemu z rozbawieniem, ale rozumiem Cię
              bo mam ten sam problem. Nie wiem w jaki sposób sobie z tym poradzić.Jeśli się
              zdenerwuję to mam takie problemy z połykaniem śliny ,że wpadam w panikę. Mimo
              wszystko staram się jakoś nad tym panować, chociaż różnie to bywa. może to się
              innym wydaje śmieszne,ale to potrafi być naprawdę dobijające. Ale grunt to się
              nie załamywać!:)dochodzę do wniosku,że tej choroby nie da się wyleczyć i trzeba
              się nauczyć tym nie przejmować i nie załamywać.powodzenia
            • kropelka45 Re: Przełykanie śliny 18.06.07, 08:24
              Cześć , a ja Cie doskonale rozumie nieraz wogle nie mam śliny a musze ją
              pzrełknąc i wtedy szybko coś pije stało sięto moim udręczeniem i nie wiem skąd
              to sie wzięło , chociaż ostatnio miałam bardzo duzo stresów i chyba stąd
              ustępuje mi to po wzieciu xanax , który przxepisał mi lekarz ale boje się ze si
              uzależnie . Niera zbudze się w nocy i brak mi sliny zdaje mi się że jezyk mi
              ucieka . Napisz mi czy Tobie moze juz przeszło i jak sobie poradzić bo ja to
              juz się boje zasypiać żeby mnie nie zbudziło to okropne uczucie ... Pozdrawiam
              serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka