cip_cip_kurka 31.05.07, 20:17 byl borderline , pozniej Dorosłe Dzieci. W tym sezonie stawiam na : Oralną strukture charakteru. psyche.com.pl/Psychologia-ogolna/74-Oralna-struktura-charakteru.html macie to? mam i ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodunia Re: Nowy trend 31.05.07, 20:25 kolejna etykietka do mojej kolekcji :) dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: ""Ojciec Anzelm Grunn naiwnie sądzi" 01.06.07, 08:19 przeczytałem ,że Ojciec Anzelm Grunn naiwnie sądzi,że... ..mnie Ojciec Anzelm Grunn wyciągnął ze strasznego nieszczęścia i do końca zycia będę mu dziękował Ojciec anzelm Grunn nie jest teologiem opierającym się na psychologii, to zbyt wygórowane, o Anzelm Grunn jest psychologioem opierającym się na Katolickim fundamencie i tak umiejscowiony jest bardzo pożyteczny To,że "Ojciec Anzelm grunn,coś naiwnie sądzi , napisał nikt inny,..ks Aleksander Posacki- czołowy katolicki specjalista, dlatego takie smutne... "Naiwnie sądzi- to ulubione sformułowanie pewnych znanych mi osób wychowanych w kręgach KC PZPR, a obecnie z różańcem w Kościele Katolickim pod ukrytym sztanarem feministki, Odpowiedz Link Zgłoś
angua0 Re: Nowy trend 01.06.07, 08:57 a czy to sie wyklucza ? to tylko inne spojrzenia na geneze, mozliwosci leczenia i klasyfikacji Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Nowy trend 01.06.07, 10:09 troche tak. zwabianie kurek w niewłaściwy sposób przyciąga równiez i obce kurki i robi się bałagan w stylu maso iluminati a potem kurki płona w stodole Odpowiedz Link Zgłoś