sneeper_1 Re: nie. 27.06.07, 22:07 trzecia w nocy, uszkodzona sluchawka od telefonu wlacza sie pi pi pi pi , balkon na parterze otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nie. 27.06.07, 22:12 pare dni wczesniej mialem wrazenie ze komus sie bardzo narailem Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 00:55 nie a ty pytasz o strach że się zabijesz jak zostaniesz sam? Odpowiedz Link Zgłoś
beezle łączę się w bólu 28.06.07, 07:33 Taaaaaaa, już jako dziecko miałam z tym problemy, ale teraz to była dopiero jazda, jak mój "sublokator" wyjeżdżał na choćby jeden dzień, to już noc była nieprzespana z powodu irracjonalnych lęków, albo siedziałam na łóżku i "nasłuchwałam", albo przenosiłam się do drugiego pokoju, w którym był balkon i "obserwowałam", dla pozoru przebywania większej ilości osób w domu telewizory był włączone w obu pokojach, podobnie światło - małe lampki, bo przy "dużym" świetle widać co się w pokoju dzieje. I tak było do kryzysu, kiedy lęk pojawiał się z nadejściem wieczoru, już nie ważne było czy ktoś w domu jest, czy jestem sama, po nieprzespanych nocach, kiedy już tylko w stanie skrajnego zmęczenia mogłam sie zdrzemnąć na kilka minut,a za każdym razem kiedy spojrzałam na zegarek okazywało się,że upłynęło tylko kilka minut nocy, wylądowałam u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 10:43 Przed napisaniem postu kazano mi się zalogowac więc się zalogowałam. tak, boję się zostawać sama. Już wolę jak ktos jest i mnie pilnuje. A teraz przez 3 miesiące bede sama. I już sie tego boję. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 10:50 bywało Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 10:56 dobra dobra, lucyna o zlotoweczce, a rzecz jest o podjetym i splaconym kredycie na pare stowek, ta zlotoweczke to sobie mozesz na loda zostawic Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 11:01 lucyna ma brzyda niewyleczonego, a mnie rozlkicza z jednego syfka to dobrze oddaje istote rzeczy, takich lucyn i lucjanow jest wieeele, jesli mialabys pretensje,ze akurat nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 11:03 kotku o co się Ciebie dzisiaj rozchodzi? proszę mi tu nie pisać że mam jakiegoś brzyda, bo się obrażę. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 12:01 "bywało" nim nie dostałem dobrych psychotropów Odpowiedz Link Zgłoś
aangra Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 12:41 Tak,boję się być sama w domu,ale jak ktoś do mnie przychodzi,to modlę się żeby jak najszybciej sobie poszedł. Clandestino,znasz angielski tytuł tego wiersza Whitmana? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 12:44 sama to potwierdzasz, bo u siebie tego brzyda nie odnotowuje Karliczek Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 12:53 o tym ze po ustapieniu wysypki, albo pokrzywki, lekow przciwuczuleniowych i innych dermatologicznych nie trzeba stosowac ,....to az szkoda lekarzom przypominac,niemilo sie robi, wracac do takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
clandestino Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 29.06.07, 11:56 Walt Whitman (1819–1892). Leaves of Grass. 1900. 272. Hast Never Come to Thee an Hour "bez tytułu" leaves of grass HAST never come to thee an hour, A sudden gleam divine, precipitating, bursting all these bubbles, fashions, wealth? These eager business aims—books, politics, art, amours, To utter nothingness? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 13:48 > takich lucyn i lucjanow jest wieeele, lucjan kydryński np. - ten to miał dopiero brzyda. a syn niewiele lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 13:37 nie mialam, a wrecz do tego dazlam, ale mam za to teraz, apropo domu, przekonanie, ze on sie spali. Strasznie sie boje, ze mi sie spali don i nie wiem co sie wtedy ze mna stanie Odpowiedz Link Zgłoś
me_lisaa Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 13:55 Kiedyś miałam, ale tylko w nocy. teraz nie wiem, bo dawno sama nie byłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 14:02 ogladalem taka komedie i tam mieli tak bombe czy petarde i tez sie bali ze sie spali i jeden rzuci policjantowi, policjant do de Finesa, de Fines do porucznika i tak jeden drugiemu odrzucal te bombe z don pedr lontem Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita a boicie się duchów? :) 28.06.07, 14:02 bo ja tak (mimo że w nie nie wierzę). ale mam na to sposoby. a poza tym - do wszytkiego można się przyzwyczaić. ja na początku też odczuwałam dziwne lęki, przebywając sama w domu (zwłaszcza wieczorem). ale teraz uważam, że nie ma nic fajniejszego od mieszkania samemu. nie lubię jak ktoś mi się plącze po domu. lubię mieć całą przestrzeń wyłącznie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: a boicie się duchów? :) 28.06.07, 14:04 gadasz aurelia,lejesz wode, jak kocica z cygarem w garazu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: a boicie się duchów? :) 28.06.07, 14:06 przepraszam,ale co ma Kydrynski do lekow nocnych,czyzby spiewal Heavy metal ?? moim zdaniem niestety cala muzyka rozrywkowa przedstawia zenujaco niski poziom, nie tylko Kydrynski Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: a boicie się duchów? :) 28.06.07, 14:24 bo cała muzyka rozrywkowa ma niewyleczonego brzyda! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: a boicie się duchów? :) 28.06.07, 14:30 z brzydem bywa roznie, kwadratowo i podluznie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: a boicie się duchów? :) 28.06.07, 14:31 nazwijmy to inaczej,zeby bylo przyzwoiciej i ladniej - dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
alienor_rose Re: a boicie się duchów? :) 29.06.07, 00:20 Boję się cmentarzy...choc to piękne, podniosłe miejsca wzbudzające refleksję Odpowiedz Link Zgłoś
gosiorek11 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 14:16 myslalam czy ci sie cos nie stalo dawno cie nie bylo mysle ze musisz sie zastanowic dlaczego boisz sie byc sam wszystko ma swoja przyczyne moze gdy ja zrozumiesz bedzie ci lepiej jesli bedziesz chcial moge ci podac moj numer zawsze mozesz pogadac trzymaj sie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 14:38 sciagnijcie sobie taki malutki programik "kilroy" taki chlopek ktory dla urozmaicenia pracy i rozweselenia,wychyla sie zza okienek Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 28.06.07, 14:40 link do kilroya www.badziewia.pl/sciagnij.php?kategoria=Screen%20Mates&limit=20 Odpowiedz Link Zgłoś
clandestino Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 29.06.07, 11:49 dzięki, dawno nie odwiedzałem formu, bo zauważyłem, że jak tu nie zaglądam to czuję się lepiej:) Poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
smuteczek12 Re: boję się zostawać sam w domu-miał ktoś taką j 29.06.07, 22:29 współczuje ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś