z_zakuta_morda_i_na_rispolecie 30.06.07, 17:21 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4278697.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 18:32 Wlasnie ,jest gorzej, juz dawno nie bylo zadnego emocjonujacego arteszowania, i ta paranoja... w 1956 roku wladze komunistyczne aresztowaly Obraz Matki Boskiej Czestochowskiej ..;-)....!! To moze by teraz aresztowac Klinike Psychiatrii sadowej ? Oczywiscie mysle o aresztowaniu personelu, bo pacjenci i tak juz sa aresztowani...a moze trzeba niektorych wypuscic? Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 19:14 Przyjrzałam się dziś premierowi, gdy wygłaszał swe przemówienie. Nawet nieważne już CO mówił. Jego mimika, ruchy, sposób artykulacji, rozbiegane oczy w sposób "oczywisty" wskazywały na szybką potrzebę odwiedzenia psychiatry. Naprawdę wyglądał jak chory człowiek, nawet przez moment prawie żal mi się go zrobiło, no bo w końcu wszelkie zaburzenia psychiczne to nie przelewki, a na dodatek nieleczone pogłębiają się i Bóg wie do czego mogą doprowadzić chorego, a tym samym nas wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 19:45 rozumiem ze ty jestes zdrowym czlowiekiem, a chorych ludzi w ten sposob szanujesz: "Naprawdę wyglądał jak chory człowiek, nawet przez moment prawie żal mi się go zrobiło, no bo w końcu wszelkie zaburzenia psychiczne to nie przelewki, a na ..." -- rispole tu mi wisi Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 19:47 to moze jesli nie te oswobodzenie i Wielka Ucieczka" to chociaz krzeslo elektryczne dla aparatu do elektrowstrzasow ? chcociaz sie nie pale do tego ale smieszne -- rispole tu mi wisi Odpowiedz Link Zgłoś
z_zakuta_morda_i_na_rispolecie Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 21:56 rain.dog napisała: > Przyjrzałam się dziś premierowi, gdy wygłaszał swe przemówienie. Nawet nieważne > > już CO mówił. Jego mimika, ruchy, sposób artykulacji, rozbiegane oczy w > sposób "oczywisty" wskazywały na szybką potrzebę odwiedzenia psychiatry. > Naprawdę wyglądał jak chory człowiek, nawet przez moment prawie żal mi się go > zrobiło, no bo w końcu wszelkie zaburzenia psychiczne to nie przelewki, a na > dodatek nieleczone pogłębiają się i Bóg wie do czego mogą doprowadzić chorego, > a tym samym nas wszystkich? jak jest z nim to niewazne, to nie o niego chodzi, o to mowi do kogos, to wykalkulowana socjotechnika. na nienawisci mozna utrzymac staly elektorat, bo elektorat PIS-u jest mocno zideologizowany, oni wymagaja glownie ideologii, winnych, a nie poprawy sytuacji. Ppracuje wsrod elektoratu PIS-u, zionie tam resentymentami. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 22:06 a nie cieszyly cie te aresztowania lekarzy ? wyobraz sobie klinike na kopernika , albo szpital w Kobierzynie i polskie wojsko wyprowadza szkopskich esesmanow z rekami za glowa ha ha ha ha, ale checa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 22:07 zloto dezerterow ha ha ha ha ..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
z_zakuta_morda_i_na_rispolecie Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 22:11 wyobraz sobie klinike na kopernika , albo szpital w Kobierzynie i polskie wojsk > o > wyprowadza szkopskich esesmanow z rekami za glowa ha ha ha ha, ale checa ;-) ilu jest "aresztowanych" w psychiatryku? jakby nie byli tam to by siedzieli w pierdlu, nie wiem czy by mieli milej. zdecydowana wiekszosc moze wyjsc sama jesli chce. ale nie chce bo nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Paranoja sie zaostrza 30.06.07, 23:03 ale w pierdlu ci nie dają neuroleptyków. Odpowiedz Link Zgłoś
cale_zycie_z_wariatami Re: Paranoja sie zaostrza 01.07.07, 08:20 w ksiazce Lowena pisalo, ze czlowiek jest jedynym gatunkiem w ktorym najslabski, najbardziej odciete od swoich emocji pustaki sa na szczytach wladzy. W swiecie zwierzat rzadza te najsilniejsze. -- "W technospołeczeństwie trudno jest nie liczyć na kalkulatorze, nie pisać na pececie i nie osiągać orgazmu. Poradnik Jacka Santorskiego „Organizm i orgazm” zaleca w celu osiągnięcia orgazmu serię megawykręconych ćwiczeń fizycznych: oczu i twarzy, kopanie łóżka, rozciąganie partnera na plecach, masaż stopy w pozycji leżącej na plecach, chodzenie po plecach, skakanie w kucki, kaczy chód i ćwiczenia podeszw stóp. Godzina wyginania dziennie regularnie przez dwa lata i jest nadzieja, że penis stanie, a wagina zagra na flecie. Po przetestowaniu wycieńczającego treningu na moje oko taki orgazm prowadzi do samookaleczeń i autodestrukcji. Dlatego zapewne jest orgazmem totalnym i bardzo ostatnio stylowym" www.nie.com.pl/art5162.htm czyli w sam raz dla borderline : albo sie zniszczy albo sie uwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
cale_zycie_z_wariatami Re: Paranoja sie zaostrza 01.07.07, 08:33 zakochalem sie w Lowenie Jest jak lepsza wersja Maska, tylk ze jego przeciwienstwem tez mowi o milosci, o pracy z cialem, tez zna sposob na rozwiazanie mnostwa problemow, ale wszystko w odwrotny sposob niz Mask. Ostatnim etapem wyjscia z zaburzenia emocjonalnego ma być orgazm totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
cale_zycie_z_wariatami Re: Paranoja sie zaostrza 01.07.07, 08:41 ale przeraza mnie to ze ojcowie polskiej psychoterapii w mlodosci zachwyceni lowenem byli, santorski, eichenberg i itd....... po ich oczach widze ze to niezle swiry, maja cos zboczonego w twarzach. a jesli to efekt czytania lowena? o boze! Odpowiedz Link Zgłoś
cale_zycie_z_wariatami Re: Paranoja sie zaostrza 01.07.07, 08:52 PIS wygral w okregach wyborczych w psychiatrykach, zdobywajac tam blisko 100 procent glosow. Wsluchajmy sie w posty Snepera i poznamy duch 4 RP. PO wygralo w okregach wyborczych w wiezieniach. to nie dziwne. jak zauwazono, wspolczesne korporacje posiadaja wszystkie cechy psychopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 01.07.07, 09:43 Dzieci komunistow ktorych rodzice byli surowi i prali po dupach, paradoksalnie pozostajac w jakis strukturach sa jakims sublimatem,innym rodzajem substancji,ktora moze wysadzic w powietrze ten domek Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Paranoja sie zaostrza 01.07.07, 09:57 cale zycie z wariatami pisal cos o sexie, a po co do tego miszac sex kiedy wystarczy pranie po dupie, jezeli ktos dodaje sexu do potrawki to znaczy ze jedna prany po dupie nie byl. Ciekawe czy ludzie w Oswiecimiu uprawiali sex.Przeciez bromu nie dostawali. Pewnie jest to w pracach na temat KZ-u,... Odpowiedz Link Zgłoś