06.07.07, 21:43
Wiecie co, powoli mnie to śmieszy. Fajnie że wyciągacie tak wszystkie brudy, wszystkie flirty, kto z kim i dlaczego, że jeden nie jest chory, albo stado wilków rzuca się na innego. Życie bez tego byłoby nudne.
A tak na serio to trochę przykro, ze tak się tu wszyscy kłócą. Tu gdzie każdy ma jakiś problem i choruje.
Szkoda.. :(
Obserwuj wątek
    • eizo111 Re: przykro 06.07.07, 21:56
      heh
      • czekolada_z_orzechami Re: przykro 06.07.07, 22:01
        i żulik.
        • suchyxxx2 Re: przykro 06.07.07, 22:06
          no właśnie a blokowanie na gg praktycznie za nic to już dopiero jest śmieszne i
          dziecinne no ale przynajmniej przekonałem się kto się zachowuje jak dziecko
          heh.dziękuję też aureli i zoltankowi za lekcję totalnego olania mnie - dzięki
          wam jestem teraz silniejszy i nauczyłem się olewa co piszą o mnie inni ludzie.Co
          cię nie zabije to wzmocni:)
    • dorcia1974 Re: przykro 06.07.07, 22:35
      czekolada_z_orzechami napisała:
      A tak na serio to trochę przykro, ze tak się tu wszyscy kłócą. Tu gdzie każdy m
      > a jakiś problem i choruje.
      > Szkoda.. :(

popieram cie czekoladko, od pewnego czasu chodze tez na inne forum i tam KAZDY
      jest witany miłymi słowami, nie ma czegos takiego jak kłótnia! Się mile
      zaskoczyłam :)))
      • lucyna_n Re: przykro 06.07.07, 23:24
        jak tamci udają takich miłych to pewnie są sektą, my tu jesteśmy prawdziwi, szczerzy, tacy kurna
        autentyczni depresyjni- nerwicowi, zaburzeni, o byle co rzucamy się do gardła i przegryzamy tętnicę, a
        ludzie jeszcze narzekają.
    • mskaiq Re: przykro 07.07.07, 01:33
      Brak respektu i szacunku to jeden z objawow depresji. Zeby sie pozbyc depresji
      trzeba sie nauczyc nie ranic innych bo wczesniej czy pozniej zostanie to nam
      zwrocone i przyniesie wiele szkody.
      Mysle ze nikt nie lubi byc raniony przez inna osobe, dlaczego probuje ranic
      innych kiedy wie ze to boli ?
      To jest myslenie emocjonalne gdzie zlosc, niechec, zawisc, strach decyduja o
      tym co robimy i co mowimy. Myslenie emocjonalne, pozbawione rozsadku to
      myslenie depresyjne. To ono zniecheca do wszystkiego, odbiera nam szacunek do
      siebie i do innych, promuje bezsens. Tak dlugo jak myslimy emocjonalnie nie
      jest mozliwe pozbyc sie depresji.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • jeden_cymbalek Re: przykro 07.07.07, 08:18
        nadal sie mask i nadaje z ambony
    • aurelia_aurita Re: przykro 07.07.07, 01:34
      coś jest w naturze tego (i tylko tego jednego! :) forum, że sprzyja praniu
      realnych i wyimaginowanych brudów albo wyciąganiu prywaty. ale to chyba dlatego,
      że to forum dla Waryatów :) jedni w przypływie osamotnienia i żalu do ludzi,
      zaczynają atakować, inni w przypływie radosnej głupawki zaczynają się chwalić
      ekhm... no, różnymi rzeczami :D (żeby nie było, że uważam się za chodzącą
      niewinność czy cóś ;)
      no, jeden wielki burdel normalnie.

a gdyby to było n o r m a l n e forum, to każdy by pamiętał, że od spraw
      prywatnych są maile.
      • jeden_cymbalek Re: przykro 07.07.07, 08:25
        coś jest w naturze tego (i tylko tego jednego! :) forum, że sprzyja praniu
        > realnych i wyimaginowanych brudów albo wyciąganiu prywaty

nie sadze. co prawda czytam tylko ten forum i ten dla anorektyczek, ale czasem
        wpadnie link do innego foruma i wiem ze tam lepiej piora brudy. powiem wiecej,
        ten forum dba o prywatnosc, co wynika z natury swirow. nikomu jeden paranoik nie
        moze tak bezpiecznie powierzyc swojej prywatnosci jak drugiemu paranoikowi.

--
        www.wrzuta.pl/audio/aCH9WBgsSB/beck_-_loser_1
    • dolor Re: przykro 07.07.07, 11:46
      O, znajduję forum bagienne w dużo lepszej formie. Czyżby to przez brak mojej
      aktywności ostatnio? Czy ktoś mógłby mi streścić ostatnie flirty?
      • jeden_cymbalek Re: przykro 07.07.07, 11:54
        a ja wchodze na link aureli i znajduje dolorka jak sobie myka po watkach z
        pannami radosnie jak stadko psiakow na zielonej polanie, wiec kto ma mowic o
        flirtach?
        • dolor Re: przykro 07.07.07, 12:31
          Jak to kto, kaowiec organizujący pozanetowe (bo ponoć istnieje świat
          niewirtualny) peletony i dance macabre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka