mancerka35 19.10.07, 23:52 ludzie wasze klopoty maja zrodlo fizyczne jest nia tarczyca!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: depresja lęki, = hashimoto 19.10.07, 23:59 o, faktycznie, przypomniało mi sie, że zamierzam sobie zbadać tarczycę. ..a co będzie, jak wyniki wyjdą w normie?? (słuchaj, pewnie ze 3/4 tego forum już dawno zbadało sobie tarczycę) Odpowiedz Link Zgłoś
mancerka35 Re: depresja lęki, = hashimoto 20.10.07, 00:02 badania moga byc w normie ,a co jesli receptory sa zaburzone,albo ma sie hashimoto,a przeciwciala,usg,,wyglad skory,temperatura ciala, czy sa obrzeki Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: depresja lęki, = hashimoto 20.10.07, 00:06 WSZYSCY MAMY HASHIMOTO!!!!! no i wszystko jasne. pozarażaliśmy się drogą internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto prozelityzm 20.10.07, 01:08 jest pare for religijnych w kategorii zdrowie hashimoto , borelioza, kandydoza. wyznawcy tych religii uwazaja ze poznali zrodlo wsystkich bolaczek swiata. widze ze dzialalnosc misyja dociera takze na forum wyznawcow prozaca i nichilistow ateistycznych uznajacych ze wszystko jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: prozelityzm 20.10.07, 08:41 W 2005 r przez 6 miesięcy byłem wyznawcą sekty-forum Candida. 2-3 miesiące temu forum zamknięto ku mojej uldze bo ludziom wciskano tam przerażające kity w stylu: Ludzie ! Wasze wszystkie zdrowotne problemy to candida ! Nie wiem dlaczego ale widzę duże podobieństwo do teorii wygłaszanej przez mancerke35. Moje przesłanie brzmi: wracaj do forum-sekty hashimoto. Tutaj jest forum dot. innych od twojego problemów psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: prozelityzm 20.10.07, 11:09 > Moje przesłanie brzmi: wracaj do forum-sekty hashimoto. > Tutaj jest forum dot. innych od twojego problemów psychicznych. hoho iso tylko kijem z forum depresja przegania, chyba startuje na stanowisko moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: prozelityzm 20.10.07, 12:16 może zakończysz te "wycieczki" osobiste ? jakoś nie mam ochoty na polemikę z tobą twój "poziom" intelektualny jest dla mnie "za wysoki" jesteś tak mądry i doświadczony w każdej dziedzinie że nie widzę żadnych szans Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: prozelityzm 20.10.07, 12:20 > może zakończysz te "wycieczki" osobiste ? a kto je zaczyna? przeganiajac ja, mnie co robisz? > jakoś nie mam ochoty na polemikę z tobą nikt cie nie zmusza, no chyba ze sam masz taki mus bo juz trzecie raz mi piszesz ze nie chcesz do mnie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
allure_h Re: depresja lęki, = hashimoto 20.10.07, 10:03 TAK!Masz racje!To tarczyca!Tylko ze my tu sie leczymy SSRI i widac to jakis nowy prad w leczeniu Hashimoto bo co poniektorym pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna5 Re: depresja lęki, = hashimoto 20.10.07, 15:32 wykluczyłam tę dolegliwość, tsh, ft3, ft4, antygeny Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: depresja lęki, = hashimoto 21.10.07, 15:33 Znam osobę chorą na Hashimoto,to jedno z bardziej przebojowych optymistycznych i pewnych siebie stworzeń jakie spotkałam w życiu.Zero lęków,depresji i nerwic tylko parcie naprzód od sukecsu do sukcesu ( z radosmym szczebiotem). Taka była także przed rozpoznaniem i podjęciem leczenia. Nie ma żadnych reguł - nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
born_to_die Re: depresja lęki, = hashimoto 21.10.07, 15:42 >Nie ma żadnych reguł - nie ma! yeah..zabrania sie zabranic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: depresja lęki, = hashimoto 21.10.07, 16:25 deastujace leczenie narzucilo mi przymusem jedna regule,ktora nielatwo zlamac,i na nic zda sie powtarzanie tego hasla,to trzeba miec w sobie,to trzeba osiagnac bez metody Odpowiedz Link Zgłoś