escaper69 26.12.07, 03:51 juz niedlugo jakis pierdolony huj bedzie tancował z moja "ukochaną" na studniówce a ja jebany fobik bede siedzial w hausie i napierdalał glową w sciane(kurewski pech i niefart zyciowy+FS ofkors) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: FAKEN SHIT 26.12.07, 11:25 łaaaał... widze, ze pan escaper mocno wq*wiony :) swieta nie ukoily nerwow??? to dobrze :) zlosc jest baaaardzo dobra. mozna z niej cos stworzyc, cos na niej zbudowac. wszystko jest lepsze niz pustka i rezygnacja... Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny A to tylko początek meczarni... 26.12.07, 13:44 Potem z każdym dniem i pod każdym wzgledem jest tylko coraz gorzej, gorzej i gorzej... Też tak miałem, choć na studniówkę poszedłem ( przyczym wywaliłem na hejnał dwa " number one " przed samą imprezą ). Szkołę z fobią można jeszcze przejść, ale potem praca... a to już zupełnie inna bajka ( a raczej koszmar ). Czasem zastanawiam się, czy w poprzednim wcieleniu nie miałem sposobności odkręcać kurka w komorach gazowych, albo służyć w jakimś specjanym plutonie SS, bo to, co mnie dzisiaj spotyka "Niebem" napewno określić się nie da. Jak tak, to chuj ( przez "ch" - ucz się, bo matury nie zdasz ) mi w dupe ( choć i tak to za duża przyjemność ). Ale jeśli nie - jeśli to tylko " fatum " ( bo 5 % populacji na to cierpi i padło akurat na mnie ) - toooo sięęęę nieeeźle wkurrrrwię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malte1 Re: A to tylko początek meczarni... 26.12.07, 20:48 nie, w poprzednim wcieleniu byles mnichem. zrezygnowales z zycia doczesnego, sexu, kariery, pieniedzy, a nastepnie po smierci wywalilo cie w epoce sexu, kariery, i pieniedzy, i troche jestes zneurotyzowalo. teraz masz juz koncowke, ostatni etap gry.... najtrudniejszy, ale jak przejdziesz, to fanfary, raj, i game over. Odpowiedz Link Zgłoś
malte1 Re: FAKEN SHIT 26.12.07, 20:50 tancowal to on z nia dopiero bedzie po studniowce!!! Odpowiedz Link Zgłoś