czarna_wolga Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:22 A ja zawsze myślalem to to iloczyn obwodu czaszki podzielony przez jej wagę razy objętość Odpowiedz Link Zgłoś
skopa Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:24 to zalezy od gatunku, mam kolezanke ktorej lek dobrali do powierzchi skory Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:25 a ja mam znajomego z niebieską twarzą-ciekawy przypadek nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:27 Ulpe to nie żart-jest taki kolo, znajomy;) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:31 czytam karteczke a kamien zostawiam na fortepianie albo na szfce, widzialem takiego co kolekcjonowal kamienie, a karteczki w szufladce jako dowod,albo pamiatke Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:51 pierwsza lekarka, do której chodziłam, mówiła że NIE. druga lekarka mówi że TAK. pierwszej kompletnie nie ufałam, drugiej też coś ostatnio niespecjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 20:55 Ta pierwsza pewnie nie miala narządów mierniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 21:48 ta pierwsza z pewnością nie miała narządu zwanego mózgiem Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Lek się dobiera do wagi 07.02.08, 23:06 ten problem dotyczy nie tylko zwierzat doswiadczalnych ,ale i ludzi. okrutne doswiadczenia przekladaja sie na nieodpowiedzialne leczenie ludzi.Mozna miec zamiast mozgu jakies urzadzenie biotechnologiczne z innej planety -a jednak miec nadzieje -- kwas fosforowy powoduje depresje dawka podprogowa kwasu fosforowego drazni organizm prowokujac do samoregulacji,i ustapienia depresji Odpowiedz Link Zgłoś