zaburzona 07.02.08, 22:20 ale dokładnie nie wiem na co lekarz mi to przepisał .Na jakie obiawy to się bierze,bo ja raczej nie mam depresji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaburzona Re: mam seroxat 07.02.08, 23:09 bo gadam do siebie bez powodu ale mi to przypomina tik wokalny.Dostałam seroxat więc się pytam co innego tym leczą a może ktoś ma to co ja.Zauważyłam że przy zaburzeniach umysłowych to te leki przepisują rozmaicie .To samo na nerwice,depresje,dwubiegunową,manie,tiki itp.Więc może ktoś mi powie co to może wyleczyć.Ja chcę aby mi gadanie przeszło ale rozglądam się tu i ówdzie obiawy mam inne a omamów nie ja gadam do siebie a nie z kimś urojonym.Jeszcze coś nie myśl,że każdy co idzie do lekarza ma depresję są różne choroby.Zresztą może mam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: mam seroxat 07.02.08, 23:13 nie mowie ze masz depresje tylko pytam jezeli po cos poszlas to po cos ci przepisal jakies natrectwa myslowe niepokoj natlok mysli tiki nerwowe nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zaburzona Re: mam seroxat 07.02.08, 23:44 Zależy mi na tym aby ktoś napisał na co inni to biorą,bo ja nie wien czy mój lekarz z diagnozą trafił.To forum jakieś dziwne to wszystko od depresji tak Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: mam seroxat 07.02.08, 23:46 Tu jest cala zbieranina psycholow ale najwiecej od depresji. Ale odpowiedz na twoje pytanie moze znac tylko jeden czowiek mskaiq. Odpowiedz Link Zgłoś
skopa Re: mam seroxat 07.02.08, 22:54 zasadniczo przepisuje sie na poped seksualny Odpowiedz Link Zgłoś
zaburzona Re: mam seroxat 07.02.08, 23:13 aha to chyba odstawię,bo mi nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 07.02.08, 23:15 przepraszam a pilnowal ktos tego seroxatu ? chyba nie. nie mozna przeciez powiedziec - "mowienie ze zawieranie zwiazkow malzenskich jest legalne w 13 r z. tak bylo i w Izraelu i w sredniowieczu jest surowo wzbronione pod kara nalezna za zdrade stanu " kluczyki od komuny i masonerii leza na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 07.02.08, 23:28 ja sobie bede bral acidup phosphoricum osobno, chocia jesli idzie o scislosc to lykalem to z roznymi antydepresantami,to juz moja w tym glowa ktoredy Ja wroce do domu Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: mam seroxat 07.02.08, 23:44 acidum phosphoricum ? a jaka potencja (sic!) ? zaszkodzić nie zaszkodzi, a jak by coś zmieniło in plus to piknie by było. demole , może wróciłbyś na wątek o Wellbutrinie i coś napisał ... to już dobrych kilka miesięcy będzie testowania. chyba,że kluczy musisz pilnować -to innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 07.02.08, 23:49 to dosc drazliwy temat, Hanneman mi imponowal,na dodatek poznalem jego pomysly w dosc owocnym okresie swojego zycia.Duzo by opowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 07.02.08, 23:50 tak to juz jest ze mnie kradna jedne klucze a ja w tym czasie tez kradne jakies klucze -proste,nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: mam seroxat 07.02.08, 23:54 >.Duzo by opowiadac. to opowiadaj sneeper - senność mi zaginęła ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
zaburzona Re: mam seroxat 07.02.08, 23:50 konkretni jesteście i pomocni i wspierający jak w reklamie u góry.Na forum o depresji takie humory może to seroxat tak działa Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 07.02.08, 23:52 z tymi kluczami to jak z ksiazka kodow od wejscia na oddzial grypsera okresla HANBA DOTYKANIE SIE KLUCZY /za wyjatkiem tworcow grypsery Odpowiedz Link Zgłoś
zaburzona Re: mam seroxat 08.02.08, 00:02 jeszcze jedna prośba zamknij za mną drzwi na klucz Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mam seroxat 08.02.08, 00:00 > ale dokładnie nie wiem na co lekarz mi to przepisał ciekawe, czy on sam wie. a moze wie, tylko nie chce powiedzieć? a może jeszcze coś innego? p i e r d o l i ć psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 08.02.08, 01:54 za pozno -nie mam poczucia choroby,a tu za kazdym razem trzeba to powtarzac,...dla kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 10.02.08, 19:03 stworzenie czegos takiego,ale DOBREGO, to mnie napedza ""Na latawcu planetarnym na latawcu planet planet złych na latawcu planetarnym kontroluję układ sił jestem agentem planet jestem agentem wrogich sit układu sił układu sił powstawiani politycy pod hipnozą ulegają mi podstawiani politycy ulegają słowom mym powiazany z mocarstwami ukladami o dostawach krwi powiazany z mocarstwami,nietykalny moge zyc jestem agentem planet jestem agentem wrogich sił układu sił układu sił i to ja decyduję nie wy postanowilem pic ziola, wiem ze mieszanki nie sa najlepsze,i wystarczy 2 do 4 ziol, jednak najlepiej byloby jedno,a podczas lykania lekow nonsensowne moze byc dodatkowe podkrecanie sie ziolami,a jednak ziele lebiodki, korzen arcydziegla, klacze tataraku, ziele tymianku te sa na pewno wyprobowane jako ziola antydepresyjne, inne ,ktore byly w roznych ksiazkach nie dzialaly lub powodowaly wrecz niemile uczucia,np.lubczyk powodowal dyskomfort zamiast poprawy najchetniej z tych czterech zostawilbym tymianek,ale ma jedna wade,- powoduje obrzek sluzowek i zatkanie nosa ,co jest nie do zniesienia arcydziegiel i tatarak sa super,prawie jak ginsana a w sklepie zielarskim kosztuja grosze,i mozna miec tego duzo.....jesli ktos nie lyka lekow. 6 dzien Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 10.02.08, 19:14 ciekawe, czy on sam wie. a moze wie, tylko nie chce powiedzieć? a może jeszcze coś innego? p i e r d o l i ć psychiatrów. widzisz Aurelia Ciebie tez okradla mamusia kiedy mialas 13 lat . powinnas wtedy urodzic dziecko,a pierwszej milosci nigdy bys nie zapomniala, teraz jesli nie nienawidzisz to masz alternatywny sposob na zycie, a konca swiata i tak moze nie byc, taki koniec swiata byl opisany w ksiedze ezechiela i kazdy kto oglasz ze ludzie sami sie powykamczaja jest szarlatenem i sekciuarzem,tam,w tym fragmencie z kalamarzem pisze ze bedzie tak jak z potopem -czyli drtugi raz juz tego nie bedzie, wprawdzie udawalo sie to fragmentarycznie np. niemcom,ale potrafili spacyfikowac najwyzej kilkusetosobowa wies pozytywne myslenie w stylu Maska,ma jedna zalete,ze pozwala z gory wyklouczyc takie niemozliwe do spelnienia pomysly / albowiem jarzmo Moje jest lekkie a brzemie slodkie bardzo ciekawe przelozenie na nazwe leku, ja lykalem clopixol czyli zuclopentixol co przywodzilo mi na mysl niemeicki CYKLON ,i rzeczywiscie upierdliwosc tego leku byla straszna ( na klucz ) -- Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 10.02.08, 19:26 troche uchyle te drzwi, ten lek zuclopentixol ,lewoskretny izomer clopentixolu, to wirtualna samokontrola,ochroniarz w "chipie ",w tabletce, ale po odstawieniu okazuje sie ze opuscili cie wszyscy prawdziwi przyjaciele i jestes bezbronny, wsciekam sie teraz o byle go owno bez tego uspokajacza,a lykac tego nie da rady na dluzsza mete bo usuwa myslenie uposledza uwage i powoduje sennosc w ciagu dnia u niektorych zbyt podatnych osob. Tak jest z wieloma uspokajaczami ktorych lekarze z luboscia uzywaja w szpitalach bo sa bardzo skuteczne i zapewniaja spokoj na oddziale szpitalnym.......- tylko co potem ??!! zobaczymy co bedize z ziolami, kiedys testowalem to,ale stwierdzilem ze nadaja sie dopiero wtedy kiedy nie lykasz zadnych antydepresantow 6 dzien Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam seroxat 10.02.08, 19:29 ktos usiluje przelozyc nazwy lekow na dzialania logiczne, bez farmacji to ma seroxat -masoneria i komuna clopixol -cyklon Odpowiedz Link Zgłoś