gb 27.08.03, 08:25 Witam. Wlasnie odstawiam Seronil. Juz po paru dniach czuje, ze pojawia mi sie w glowie o wiele wiecej mysli... Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Pozdrawiam, G Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_a1 Re: seronil ostawiam 27.08.03, 09:20 gb napisał: > > Witam. > Wlasnie odstawiam Seronil. > Juz po paru dniach czuje, ze pojawia > mi sie w glowie o wiele wiecej mysli... Oby nie za dużo. Od namiaru, tak jak od braku, można dostać do głowy. > Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Nadzieja trochę mało. Trzeba jeszcze wierzyć. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
izzabell Re: seronil ostawiam 27.08.03, 10:23 ja sie bardzo dobrze czulam po odstawieniu, lepiej nawet niz jak bralam ;))) znow zaczelam sie wysypiac rano itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: seronil ostawiam 27.08.03, 13:49 gb napisał: > > Witam. > Wlasnie odstawiam Seronil. > Juz po paru dniach czuje, ze pojawia > mi sie w glowie o wiele wiecej mysli... > Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. > I bardzo dobrze.Twoja wątroba będzie Ci wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.wojewodzka Re: seronil ostawiam 27.08.03, 17:35 Witam, nie wiem właściwie czy jest to tylko oznajmienie faktu czy pytanie o słuszność decyzji. W każdym razie proponowałabym jednak omówić fakt odstawienia leku z lekarzem, który go przepisał. Jeśli było to leczenie przeciwdepresyjne to zbyt wczesna odstawienie leku nie jest korzystne, zawsze powinno byc to skonsultowane z lekarzem. A może jest tak, ze nie tolerujesz akurat tego leku i wtedy powinien on być zastąpiony innym lekiem przeciwdepresyjnym. Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: seronil ostawiam 27.08.03, 18:13 joanna.wojewodzka napisała: > A może jest tak, ze nie tolerujesz akurat tego leku i > > wtedy powinien on być zastąpiony innym lekiem przeciwdepresyjnym. Z pewnością w depresji zdarza się,że pomaga wyłącznie ten lek, a nie inny. Mnie na ten przykład na nogi postawił anafranil. Niestety, skutecznego środka lekarz szuka metodą prób i błędów. Każdy człowiek jest inny. Poprostu inaczej się nie da. > życzę sukcesów w walce z chorobą. Z depresją się nie walczy. Należy ją zaakceptować. Wtedy łatwiej z nią żyć i ma łagodniejszy przebieg. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: seronil ostawiam 28.08.03, 08:00 Biorac pod uwage zmiany jakie zaobserwowalem u siebie po braniu tego specyfiku pozostaje tylko zalowac, ze Hitler i Stalin nie zazywali Seronilu. Oni to musieli miec problemy ze soba. Pozdrawiam, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: seronil ostawiam 28.08.03, 18:15 gb napisał: > > Biorac pod uwage zmiany > jakie zaobserwowalem u siebie po braniu > tego specyfiku pozostaje > tylko zalowac, ze Hitler i Stalin > nie zazywali Seronilu. > Oni to musieli miec problemy ze soba. Oczywiście. Kto nie wierzy, niech poczyta życiorysy lub relacje współczesnych. Ana > Pozdrawiam, > Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś