nusia-a 08.03.17, 21:33 Czy po Seronilu może boleć brzuch? Biorę 4 tygodnie i od kilku dni mam problem z żołądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekspert.grupa_synapsis Re: seronil 08.03.17, 21:39 Tak, czasem się zdarza. Stanisław Porczyk, psychiatra Grupa Synapsis www.synapsis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nusia-a Re: seronil 08.03.17, 21:42 To co mam zrobić? Przeczekać aż minie? straciłam apetyt, niedobrze mi jest jak patrzę na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.grupa_synapsis Re: seronil 09.03.17, 08:10 Skontaktować się dziś ze swoim lekarzem. Choćby telefonicznie. Stanisław Porczyk Grupa Synapsis www.synapsis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nusia-a Re: seronil 09.03.17, 08:42 Nie ma takiej możliwości, wizyta za 2 tygodnie. Czy to niebezpieczne? Czy to raczej nie minie samo? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.grupa_synapsis Re: seronil 09.03.17, 10:22 Szanowna Pani, nie wiem, bo nie znam dokładnie Pani stanu zdrowia i nie wiem jaka jest przyczyna dolegliwości. Mogą być przecież różne, nawet niezwiązane z lekiem. Łagodne objawy uboczne leku mogą same minąć, silne - raczej nie. Nie każdy lek jest dobry dla danej osoby. Powinna być możliwość zadzwonienia do poradni, do swojego lekarza. Ewentualnie odwiedzenie lekarza pierwszego kontaktu. Stanisław Porczyk, psychiatra Grupa Synapsis www.synapsis.pl Odpowiedz Link Zgłoś