meron132 03.03.08, 18:37 Poznam ludzi z fobia spoleczna ciekaw jestem jak sobie radzicie itd. piszcie na mejla gazetowego albo gg 6414808 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajder86 Re: szukam ludzi z fobia 07.03.08, 00:11 eee ja sie boje pisac na gg Jak ty nie to znaczy ze z toba wszystko w porzadku A w ogole o czym mialbym pisac? o moim beznadziejnym zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: szukam ludzi z fobia 07.03.08, 13:17 sajder86 napisał: > eee ja sie boje pisac na gg a pisac na forum sie nie boisz? Jak ty nie to znaczy ze z toba wszystko > w porzadku bzdura. ja jeszcze rok temu tez sie balam. trzeba tylko sprobowac z kims blizszym i szybko lapie sie do tego dystans, tak samo jak do forum Odpowiedz Link Zgłoś
lichi82 Re: szukam ludzi z fobia 16.04.08, 16:45 Witajcie. Ja też się boję pisać na GG albo innych, a na forum mniej, to jakieś takie bezpieczniejsze. Ale przyznam, że miło gadać z ludzmi podobnymi do nas samych, bo jakoś wtedy mniej samotniej jest. A człowiek, który nie ma takich problemów niczego nie zrozumie i nawet może się śmiać, że jak to? Ludzi się bać?.. A przecież się boimy. Mnie bliższa osoba do GG nie przekonała, tzn mogłam rozmawiać tylko z tą bliższą osobą i z nikim innym. Do tego jeszcze dochodzi sprawa tego, że jak ktoś ma jako tako możliwość bycia asertywnym, to nie będzie się czuł uwiązany i zestresowany rozmową, ale jak z nią są problemy, to już jest inaczej. Ze mną kontakt to mail i ew. forum, ale też rzadko. A telefony to już makabra, zawału idzie dostać. Mogę rozmawiać tylko z tą jedną bliską osobą i ew. z rodzicami. Kilka minut rozmowy z mniej obcą osobą, która "już mnie troche zna, albo widywała np. w sklepie" i cały dzień ukrywania się... Odpowiedz Link Zgłoś
zbych233 Re: szukam ludzi z fobia 05.08.08, 14:59 czesc lichi!mam podobny problem z telefonami od trzech lat ale w publicznych miejscach,nie mam tak duzego problemu rozmawiac z kims kto mnie nie obserwuje .Odezwij sie na moje gg 537787 nie pogryze a chcial bym poznac kogos kto rozumie o co chodzi ,nikt nie lubi byc samotny mam nadzieje ze jest gdzies wyjscie z tego ale powoli traci sie nadieje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzpierwszy Re: szukam ludzi z fobia 29.11.08, 01:52 Jeśli ktoś ma fobię społeczną, to pisanie jest dla niego wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś