esencja999 12.03.08, 13:13 Czy ktoś słyszał coś o terapeucie nazwiskiem Haller Adam? Ośrodek w Krakowie Zybilkiewicza? Czy to profesjonalista? Jak sprawdzić czy figuruje na liście Polskiego Tpowarzystwa Psychologicznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tristezza Re: Adam Haller? 12.03.08, 13:20 www.ptp.org.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=53 Odpowiedz Link Zgłoś
renbart Re: Adam Haller? 02.10.14, 14:33 Ja uczestniczyłam w różnych warsztatach u Adama Hallera i w tym Centrum. Uważam, że ma świetny instynkt do klientów i jest bardzo dobrym terapeutą z konkretną wiedzą i narzędziami. W każdym razie na pewno z dużą z obszaru psychologii humanistycznej, bo o innych się nie jestem w stanie wypowiedzieć. A że nie jest na liście certyfikowanych terapeutów to wiadomo - nie da się być pracując metodą Gestaltu. Bo Gestalt, choć znany i ceniony na całym świecie, to jakoś w Polsce budzi kontrowersje. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Adam Haller? 12.03.08, 13:21 www.psychiatria.pl/txt/a,3371,2,Lista%20Certyfikowanych%20Psychoterapeut%C3%B3w%20Polskiego%20Towarzystwa%20Psychiatrycznego Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Adam Haller? 12.03.08, 13:40 nie ma czasu na myslenie,pedem do lekarza ! (i nie bedzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
esencja999 Re: Adam Haller? 12.03.08, 15:52 Dziękuję za te listę-nie ma go na niej. Czyli domorosły psychoterapeuta. A może ktoś mi poleci naprawdę dobrego w Krakowie, wiem, na stronach jest dużo, ale co jedna opinia dobra, to inna ją podważa, zagubiłam się, Chodzi o problemy emocjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Adam Haller? 12.03.08, 18:30 niekoniecznie domorosly, po prostu nie ma licencji. pewnie lepiej by bylo gdyby mial, ale brak licencji jeszcze go nie przekresla. ci z licencja to elita Odpowiedz Link Zgłoś