demole 15.03.08, 07:57 co trzeba zbadac zeby wykryc zaburzenia tarczycy ? przypuszczam ze to jest powod spowolnienia psychoruchowego najchetniej bym polamal ten krzyz z pogotowia,ale juz zdazyli zrobic weza,.....jakie kolejki,...alibi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angery Re: skierowanie na badanie krwi 15.03.08, 08:00 określić poziom hormonów tarczycy we krwi,na początek Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: skierowanie na badanie krwi 15.03.08, 08:10 a co trzeba zbadac,trijodotyronine,TH4, czy jak polacze to z antydepresantem to bedzie lepiej dzialac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
demole chyba nie mam wcale tych hormonow 15.03.08, 08:11 tak mi sie wydaje ze nie mam taryczy cy na skierowaniu -musieli usunac,jak nie widxzialem Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: chyba nie mam wcale tych hormonow 15.03.08, 08:13 Musisz mieć Słońce tarczyce, bo bez niej byś nie żył, no chyba że czujesz się jak żywy trup to wszystko wyjaśnia,idę na śniadanieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: skierowanie na badanie krwi 15.03.08, 08:11 haha nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: skierowanie na badanie krwi 15.03.08, 08:31 komunistyczna lezba przeszla na prawice, a ja siedze w gownie,z powodu choroby takez obrzezali mnie zydzi w czynie spolecz nym /przepraszam to chyba nie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś