gosiorek11 25.06.08, 20:56 czy ktos z was ja brał przy antydepresantach mi chyba wcale nie pomaga na stabilizacje nastroju czuje sie po niej otępiała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: depakine 25.06.08, 21:09 przepisano mi przy antydepresjakach ten stabilizator dość szybko depakinę odstawiłam bardzo ostro wali po wątrobie Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: depakine 25.06.08, 21:25 ja mam bardzo dobrą opinię na temat depakiny ona mnie wyciągnęła z gó.na miałem takie jazdy z niestabilnym nastrojem że głowa mała lekarz musi ustalić stopniowo dawkę mnie dopiero po kilku miesiącach brania depakine pomogła biorę dawkę 1500 mg nie czytaj pierdół że szkodzi na wątrobę bo nie ma leku który nie szkodzi na wątrobę no może takie które metabolizują się gdzie indziej ja mam HBS + i łykam robię kontrolne badania wątroby i wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: depakine 25.06.08, 22:45 > nie czytaj pierdół że szkodzi na wątrobę pozyjemy zobaczymy, dwie osoby znane mi ktore to jadly regularnie narzekaly na wyniki watroby. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: depakine 26.06.08, 10:45 ja zauważyłam że jak ktoś pije alkohol przy depakinie to narzeka na watrobę, a jak nie to się dobrze czuje, ale nie wiem czy to reguła, czy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: depakine 25.06.08, 23:02 mnie przepisano w końcowej fazie brania antydepresanta. Mam takie same wrażenia, otępienie i zahamowanie wszelkiej aktywności. Mimo naprawde dużego nakładu dobrej woli, nie jestem w stanie tego przełknąć. Straciłam pracę, ale na Depakinie bym jej nawet nie dostała. Przy okazji zrobiłam ostatni poziom kursu języka. I jednak BARDZO lubię czymś się od czasu do czasu zachwycić i coś mimo wszystko poczuć. Odpowiedz Link Zgłoś