skrzyzow_ana 27.10.03, 23:18 tych ktorzy biora regularnie swoje dawki juz tu nie ma, spia jak zabici..... ktos jeszcze nie spi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: Niestety 27.10.03, 23:47 skrzyzow_ana napisała: > tych ktorzy biora regularnie swoje dawki juz tu nie ma, spia jak zabici..... > ktos jeszcze nie spi? Więkzośc nie śpi.To jest właśnie "pora świra" wtedy jest najwięcej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
smokrol Re: Niestety 28.10.03, 02:14 mr_hyde napisała: > skrzyzow_ana napisała: > > > tych ktorzy biora regularnie swoje dawki juz tu nie ma, spia jak zabici... > .. > > ktos jeszcze nie spi? > > > Więkzośc nie śpi.To jest właśnie "pora świra" wtedy jest najwięcej osób. dlaczego milcza? Odpowiedz Link Zgłoś
achatka Re: Niestety 28.10.03, 16:10 bo rozmawiają ze swoim drugim ja w lustrze. W końcu przychodzi taka pora że trzeba pogadać z kimś równie inteligentnym... X___X Pozdrawiam lustro <przydałoby sie rozbić> --- zielone słoniki wy moje... Odpowiedz Link Zgłoś
smokrol Re: Niestety 28.10.03, 23:37 achatka napisała: > zielone słoniki wy moje... to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
achatka Re: Niestety 29.10.03, 00:06 smokrol napisał: > achatka napisała: > > > zielone słoniki wy moje... > to ciekawe... bo kroliki w różowych kapciach z futerkiem podążyły w stronę wolności.. tylko słonie jeszce zostały... ps coś za duzo tych kropek. ide jakas naswietlic to sie moze ilość i dlugosc zmniejszy --- szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś