ilquad 05.09.09, 11:08 Czy ktos bral i ma jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieliza Re: Cymbalta/Duloksetyna 06.01.10, 18:01 Chcialam odswiezyc temat,czy jest tu ktos kto bierze ten lek? Wlasnie przepisal mi go psychiatra, zmienil vlenafaxin na cymbalta Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Cymbalta/Duloksetyna 07.01.10, 00:19 Mogę powiedzieć, że od tego się tyje. Tzn. trzeba jeść mniej niż zwykle, bo inaczej się tyje. Odpowiedz Link Zgłoś
m-b Re: Cymbalta/Duloksetyna 07.01.10, 07:56 To cymbalta jest juz w aptekach? A ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieliza Re: Cymbalta/Duloksetyna 09.01.10, 10:38 aaaa,kurcze,to dupa z tym tyciem,ja bardzo utylam na Paroxetinie, chcialam tego uniknac tym razem, Vlenafaxinu nie tolerowalam,wymiotowalam po nim. Ja dostalam Cymbalte na recepte,ale ja mieszkam w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
frantic-fanatic Re: Cymbalta/Duloksetyna 09.01.10, 15:22 agnieliza napisała: > aaaa,kurcze,to dupa z tym tyciem,ja bardzo utylam na Paroxetinie no weź, nie strasz po miesiącu nie utyłam ale jeśli mi się urośnie to mnie cholera weźmie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieliza Re: Cymbalta/Duloksetyna 10.01.10, 10:27 kiedy bylam na Paroxetinie dawka 10 mg to schudlam,natomiast w miare jak zwiekszano mi dawke tylam, w ciagu 4 miesiecy utylam 9 kg(bez objadania sie), a do tego nie moge tego za chiny ludowe zrzucic:/// Odpowiedz Link Zgłoś
frantic-fanatic Re: Cymbalta/Duloksetyna 10.01.10, 11:22 współczuję. i za diabła nie zamierzam powielać mnie od razu wrzucili na 40 mg i tak sobie łykam jak się w aktualne spodnie przestanę mieścić to od razu złożę u mojej PSI protest a tablety oddam farmaceucie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieliza Re: Cymbalta/Duloksetyna 10.01.10, 21:01 ja tez musze zobaczyc czy nie bede tyla,jak utyje jeszcze chociaz 1 kg to sie pochlastam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieliza Re: Cymbalta/Duloksetyna 23.02.10, 20:50 po miesiacu stosowania cymbalty lekarz kazl mi odstawic,nie dzialalo,jedynie przymulalo mnie koszmarnie,spac mi sie caly czas chcialo, zapotrzebowanie na seks ponizej zera. ale nie utylam;-P Odpowiedz Link Zgłoś
m-b Re: Cymbalta/Duloksetyna 19.10.10, 22:22 odświeżam temat - bo może ktoś ma świeże doświadczenia... lek jest już w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Cymbalta/Duloksetyna 23.10.10, 09:52 Dobre jest uważnie przeczytać oficjalną informację. Szczególnie wszystko, co dotyczy niekrzyżowania np. z antybiotykami. I potropić niewymienione na stronie Centrum Informacji o Lekach skutki uboczne - a takie być muszą, bo poza tym (czyli działaniem antydepresyjnym) lek wykazuje silne działanie analgetyczne. Tak, że wspomniany tu "zjazd" libido do poziomu 0 nie wydaje się wyłącznie indywidualną reakcją. Odpowiedz Link Zgłoś