mala200333 Re: na wesoło 19.12.12, 18:29 Kim Wilde - Merry Christmas Kim Wilde sklada tez zyczenia. Odpowiedz Link
seremine Re: na wesoło 31.05.13, 21:46 W sanatorium jedna pani ma ogromne powodzenie wśród mężczyzn, inne panie jej zazdroszczą . W końcu jedna z nich nie wytrzymała i pyta: - Jak to pani robi, że ma pani takie powodzenie ?- Proszę pani, ja codziennie rano chodzę do kościoła na mszę.- A co to ma wspólnego ? - Bardzo dużo...kiedy ksiądz mówi:- Przekażcie sobie znak pokoju, to ja podaję rękę panom i mówię: pokój 23, pokój 23, pokój 23 Odpowiedz Link
jutta_t Re: na wesoło..o PO... 04.06.13, 17:10 www.youtube.com/watch?v=fgQVyc8xObQ&feature=player_embedded Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: na wesoło..o PO... 04.06.13, 20:21 super.halusia napisała: > Tam,to teraz jest aż za wesoło I to jak "wesolutko". Odpowiedz Link
mala200333 Re: na wesoło 05.06.13, 18:06 1966jerry wczoraj ja tam pie... piramidy ,Turków i całą tą muzułmańską bandę oszołomów ,by z wypoczynku zrobili mi dżihad za moją kasę .,niech się naparzają między sobą i wytłuką co do jednego .,w tym roku jadę nad Bałtyk - pewnie będę miał zagwarantowaną pogode przez dwa tyg.,czyli każdego dnia mnóstwo browca i smażona rybka do wódeczki pod parasolem w X lokaliku ,gdzie i nasze fajne dupeczki mozna pooglądać i nie tylko ., Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: na wesoło 10.06.13, 23:36 Warszawiak, Ślązak i Kaszub pojechali na wczasy do Egiptu. Gdy płynęli łódką, wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Po chwili złamali tę pieczęć i z dzbana wyleciał Dżinn. - Uwolniliście mnie, spełnię wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego. Kaszub: - Ja tak kocham Kaszuby... Niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb będzie pod dostatkiem, a turyści niech będą porządni i bogaci. Dżinn: - Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione. Warszawiak: - Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur, żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdżali. Dżinn: - OK. Zrobione. Teraz ty - Dżinn zwraca się do Ślązaka. Slązak: - Powiedz mi coś więcej o tym murze wokół Warszawy. - No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr i szeroki na trzy kilometry u podstawy. Mysz się nie prześlizgnie. Slązak: - Dobra. Nalej wody do pełna. Odpowiedz Link
zamyslona_7 Re: na wesoło 13.06.13, 03:07 Po wieczornej libacji, gdy Henio sobie smacznie spi,dzwoni telefon:-Klinika?-glos w sluchawce.-Nie,prywatne mieszkanie.Po chwili znowu dzwoni telefon:-Klinika?-Nie! Mowilem, ze to prywatne mieszkanie! --Heniu,to ja Janek. pytam sie, czy wypijesz klinika... Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: na wesoło 26.06.13, 09:03 Matka pakuje syna na wycieczkę: - Zapakowałam ci chleb, masło i kilogram gwoździ. - Po co? - Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz. - A gwoździe!? - Tu są. Przecież spakowałam. Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: na wesoło 26.06.13, 09:05 Na skrzyżowaniu na światłach stał konny policjant. Za nim zatrzymał się dzieciak na nowiutkim, błyszczącym rowerku. - Ładny rower! - mówi policjant - dostałeś go od Mikołaja? - Taaaakk - To w przyszłym roku powiedz Mikołajowi, żeby Ci przyniósł lampkę abyś był widoczny - powiedział policjant i wypisał dzieciakowi mandat za brak świateł. Dzieciak wziął mandat, popatrzył i mówi: - Ładny koń, dostał go Pan od Mikołaja? - He,he, tak, tak - odpowiedział rozbawiony policjant. - To w przyszłym roku niech pan powie Mikołajowi, żeby dał mu *****a między nogami a nie na grzbiecie! Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: na wesoło 26.06.13, 09:05 Dlaczego Mikołaj jest zawsze uśmiechnięty? - bo jako jedyny zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek! * Świąteczna rozmowa: - Mamo! Mamo! Choinka się pali! - Ile razy Ci mówiłam, nie mówi się pali tylko świeci. - Mamo! Mamo! Firanki się świecą. * Dzieci wybierają zawody aktorek, piosenkarzy, strażaków, policjantów, itp. Tylko Jaś mówi, że chciałby zostać Świętym Mikołajem. - Czy dlatego Jasiu, że roznosi prezenty? - pyta nauczycielka. - Nie. Dlatego, że pracuje raz w roku. * 31 grudnia. Facet stawia taboret i zarzuca linkę na żyrandol. Nagle otwierają się na oścież drzwi i wpada pijany Święty Mikołaj. Siada na kanapę, patrzy na nieszczęśliwego facia i pyta: - Co ty tam robisz? - Takie mam życie - koszmar, nie mogę więcej, sprzykrzyło się! Zdecydowałem się ... - Tak? - Tak. - Zdecydowałeś? Twój wybór... Ale jak już jesteś na taboreciku, to opowiedz, jakiś wierszyk. Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: na wesoło 27.06.13, 19:46 i.pinger.pl/pgr300/700bf285001cbe144b2c237c/3pop.jpg Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: na wesoło 05.07.13, 16:37 Wy wszyscy z PiS-u Jarka dupolizy Zgłoście się do psychicznej analizy Zbadać czy psyche wam nie szwankuje, Wy wredne cioty i złamane luje!!! Wam w kondominium dobrze się żyje Trzeba lizać, bo prezes ugryzie w szyję. Lecz kiedyś oczyścimy naszą chałupę, Tymczasem całujcie nas wszyscy w dupę! i jeszcze inny- I wy, "związkowcy" - małe Dudki, Co "S" nieboszczki chwile chwały Chcecie zamienić na posadki, Chociaż nie do was należały, Którzy nas okraść chcecie z marzeń - Razem z kurduplem, tym przygłupem - Powiem wam, prosto w wasze twarze: Całujcie wy mnie wszyscy w dupę! Wy, co w psychice swej tak macie, że w imię władzy, swej wybranki, Z upodobaniem uprawiacie Jazdę na trumnach bez trzymanki, Którzy rozsądek i sumienie Zastąpiliście Lecha trupem - Będę powtarzać wam niezmiennie: Całujcie wy mnie wszyscy w dupę! )) Odpowiedz Link
seremine Re: na wesoło 19.07.13, 23:33 Skoro świat na głowie staje, My zastąpmy luty majem. Czym prędzej łapmy giwery. Odstrzelmy - którychś z biosfery. To przestaną kit nam wciskać. Będzie dokonana czystka. Całą tę hołotę. Do joty. A ścierwo? Ścierwo pod płoty. Niech gnije. Niech psy rozwłóczą. Niech świadczą. Niech czegoś uczą. Że naród - w kraju - jest świętym. Nie psem, do budy przypiętym. A Ruski i Niemiec - jak gad. My stwórzmy - tu - własny Kraj Rad. Każdy miał będzie medale. Robić nie będzie nikt. Wcale. Będziemy - nic, tylko dumać. Siedzieć, myśleć i kumać. Może Nas wtedy oświeci, żeśmy - Polacy - jak dzieci. excudit lonsdaleit Odpowiedz Link
dunant Re: na wesoło 20.07.13, 00:09 Dorota Szumilas poetycką ścieżką... poniedziałek, 8 kwietnia 2013 Przekupa stoi lub biega tęga jak beczka sapie i syczy jak miech krzyknie i sapnie sapnie i wrzaśnie postąpi krok jeden lub ich pięć potem znów sapnie to znowu krzyknie i dziesięć kroków zrobi w try-miga chce rządzić i rządzić wyrzucać z pokoju i niemal to robi gotowa do skoku niczym dziki zwierz! syknie i warknie warknie i burknie krzyknie, zasyczy niczym wąż zawyje jak wilków wataha cała chce bitwę wygrać rzucając swój miecz słów, których zasób wspomaga rękoma... jednak w mniemaniu swoim czuje się tak mądra jak sowa, jak Papież czy Profesor i Teść powinna być na jarmarku przecież, tam by dopiero mogła prym wieść a gdzie jest? a stoi u 'drzwi twoich panie' i plecie, i plecie - sześć po sześć, i po sześć nie wejdzie, bo się boi z oddali woli co i rusz sapnąć to warknąć ostro zębami mocniej zgrzytnąć iskrami rzucając oj! uważaj! bo się spali pokój, który tak chcesz mieć! i kto to taki? na pewno wiecie! przekupa jedna wystarczająca spokojnie za ich sześć! Autor: Dorota Szumilas Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: na wesoło 21.07.13, 18:53 raz, pewien znawca z daleka, o szwedzki syndrom pomówił człowieka. nie wiedział znawca... co czyni, gdyż rozum miał z pustki dyni. i nadal jest znawcą, kaleka. Odpowiedz Link