hunkebee 06.03.16, 21:00 Namalowałem obraz z tekstem z manuskrypty Wojnicza tekst tłumacze potencjalnemu odbiorcy ale nie widzi tego wiec wychodzę na wariata😊 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hunkebee Re: manuskrypty 07.03.16, 07:50 Właśnie dlatego namalowałem fiołki w manuskrypcie jest odnośnik do ewentualnego wariactwa. tłum: On czytał afirmację do wariacji ewentualności,bo wie którego roku życia,on to czytał ze żona to wariacja wiedząc o tobie gardzi rodzina i w życiem. opowieść zaczyna się o wodarze otoczonym ławami .gdy ławy się odpowiednio ustawia itp to przenosnia do człowieka (głównej postaci) najłatwiej kochać tą postać za starości. Odpowiedz Link
hunkebee Re: manuskrypty 07.03.16, 08:06 Na pierwsze stronie jest przekaz Żądają głowy i twego ramienia....chca byś żył samotnie....to chyba cos jest nie hallo Odpowiedz Link
hunkebee Re: manuskrypty 07.03.16, 08:58 Jeden z akapitów mówi 'walcz głową aż glowa uczyni cos walczacego' nie ma żadnego kodu,po prostu brak wam wyobraźni. I jeszcze jedno czytać od a do z .w kolejności a nie wątkiem Odpowiedz Link
hunkebee Re: manuskrypty 07.03.16, 09:12 Czytając ucieka mi wyraz ale to sprawia ze rozumie następny...następny.....następny ...i co ciekawe po odczytaniu wyraz np :życia jest tak inny ze nie ma żadnego związku jedno z drugim.. Odpowiedz Link
hunkebee Re: manuskrypty 07.03.16, 10:10 Mezzo :bez znaczenia czy ławy ustawią się w kwietniu czy nie ;podrasuj uśmiech a. Puki co to krasnale biegają po pokoju ? i ufo ląduje . Odpowiedz Link
hunkebee Re: manuskrypty 17.03.16, 14:24 dodalem film do youtube ;;vojnicz kursywy do odczytania..[czesc z tekstu to nie litery] Odpowiedz Link