Dodaj do ulubionych

Czy witaminy są zabójcze i dla kogo?

07.05.09, 21:23
Czy witaminy są zabójcze i dla kogo?
www.dr-rath-koalicja.pl/aktualnosci/20080424_czy_witamina.html
Koalicja Dr Ratha w Obronie Zdrowia
www.dr-rath-koalicja.pl/aboutus/koalicja_dr_rath_w_obronie_zdrownie.html
więcej:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=94741741&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • Gość: . Dla szczurów w laboratoriach i idiotów na wolności IP: *.cust.tele2.pl 07.05.09, 21:44
      .
    • Gość: Andzia Re: Czy witaminy są zabójcze i dla kogo? IP: *.globalconnect.pl 07.05.09, 23:04
      Patrząc obiektywnie na obecną politykę rządu w sprawie trawy, mam wrażenie, że
      bez wymiany rządu nie będzie legalizacji. Wystarczy spojrzeć na ostatnią
      nowelizacje w tej sprawie, która została wprowadzona po cichu pod przykrywką
      walki z dopalaczami i substancją BZP. W mediach głośno szumiało o BZP dość
      szkodliwej substancji przypominającej w działaniu amfetaminę. Gdy doszło do
      nowelizacji nagle po cichu zdelegalizowali także 13 roślin etnobotanicznych o
      zerowym czynniku szkodliwości, zostawiając resztę chemii dostępną dalej na
      pułkach i chcę to podkreślić.
      Zdelegalizowali nawet takie rośliny, które nie zmieniają stanu psychiki jak Kava
      Kava, blue lotus, które są stosowane jako afrodyzjaki lub robi się z nich
      herbatki w medycynie zielarskiej.
      Więc się mogę zapytać szczególnie wszystkich zwolenników delegalizacji, czy to
      jest normalne, czy tak się postępuje zakazując tego co nieszkodliwe ??
      Niedawno okazało się, że niektóre firmy produkujące herbatę używają substancji
      które nagle stały się nielegalne, ciekawe jak ta sprawa się potoczy.
      Chora sprawa, chory rząd ale mają w tym swój cel i nie jest nim na pewno ochrona
      naszego zdrowia, gdyby tak było naprawdę nikt by nie widział dziś alku i
      nikotyny w sklepach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka