Dodaj do ulubionych

Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:05
Właśnie zamierzam zapisać sie na kurs prawa jazdy, ale nie wiem który ośrodek
wybrać. Wybór w Wawie ogromny, ceny zbliżone. Czy się kierować? A Wy byliście
zadowoleni z Waszych ośrodków? Pomóżcie wybrać :-) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dyrektor_samochodu Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 23:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=10843935
      • Gość: Frodo Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:57
        A co myślicie o ośrodku Ola na Dolnej?
        • Gość: Dyrektor_samochodu Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 10:44
          Frodo, jaki jest sens sie pytac tutaj? dyrektorzy szkol beda sie wpisywac i
          zachwalac swoj towar, i pokazywac jacy beznadziejni sa konkurenci.
    • Gość: magda.m Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:33
      Ja uczyłam się w Sarbo (www.sarbo.pl) na Powstańców Śląskich i jestem bardzo,
      bardzo zadowolona. Polecam tę szkołę wszystkim. Ja egzamin zdałam z pierwszego
      podejścia :) (już nie mogę doczekać się odbioru prawka :). Zaletą szkoły
      (oprócz super instruktorów) jest odległość od WORDu (po drugiej stronie ulicy).
      Jazdy odbywają się po trasach egzaminacyjnych. Jeszcze raz polecam z czystym
      sumieniem. jak będziesz chciał namiar na instruktora to daj znać. Pozdrawiam
      serdecznie i powodzenia.
      • Gość: gość bemo Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.mac.edu.pl 16.01.05, 13:27
        ta magda.m to chyba jest szef sarbo bo zachwala to sarbo na kazdym forum bez
        kitu widze ze to chyba przesada albo moze to wlasnie ten cwany instruktor do
        ktorego chce dac namiary :) teraz nie ma roboty to łapie sie wszelkich sposobów
        • Gość: kamil Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:58
          też mi sie tak wydaje jak bemo napisał. Widziałam to tez na innym forum.
          W zasadzie teraz nie widomo czy to instruktor zachwala czy rzeczywiście kursant.
          • Gość: magda.m Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:56
            Drogi Bemo i Kamilu, otóż nie jestem właścicielem szkoły sarbo, tylko jedynie
            uszczęśliwioną kursantką, która dzięki zajęciom właśnie w tej szkole zdała
            egzamin z pierwszego podejścia. Właśnie dlatego polecam tę szkołę, bo jest po
            prostu dobra. Nie wiem dlaczego musicie we wszystkim doszukiwać sie podstępu i
            podszywających się pod kursantów instruktorów, którzy chcą zrobić sobie darmową
            reklamę. Jeśli macie inne doświadczenia z tą szkołą, to przecież możecie się tu
            konstruktywnie wypowiedzieć, a nie od razu posądzać innych o cwaniactwo itd.
            Jeśli uczycie się lub uczyliście w innej szkole to opiszcie wasze
            doświadczenia. To będzie konkretna odpowiedz, na konkretnie postawione pytanie.
            Teraz was serdecznie pozdrawiam i jadę w swój pierwszy samodzielny kurs
            (wczoraj odebrałam prawko:) Powodzenia
    • daimona mi najbardziej (praktyka) podobał się Auto Bim 22.01.05, 00:48
      w Domu Kultury na Ursynowie (przy stacji Ursynów). Wcześniej chodziłam di Imoli
      i czułam sie po kursie mocno nie douczona - zaś w Auto Bimie w ciągu paru godzin
      podciągnęli mnie tak, że zdałam za drugim razem (za pierwszym pewnie też bym
      zdała, gdyby mnie nerwy totalnie nie zżarły).
      • Gość: prehistorik Re: mi najbardziej (praktyka) podobał się Auto Bi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 09:05
        Byłem na kursie w Auto-Bim i odradzam, młody instruktor bez doświadczenia który
        mnie uczył nie mial pojęcia jak wytłumaczyć manewry. W końcu zaczął pokrzykiwać
        na mnie co doprowadziło do przerwania kursu.Nie wiem co teraz robić- poradzcie
        coś !
        • Gość: aga Re: p. Bożena z Auto-Bim - polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 21:57
          W Auto-Bimie miałam jazdy dodatkowe i polecam panią Bożenę. Przy niej nauczyłam
          się więcej niż na kursie (w innym OSK). Była cierpliwa, nigdy nie marudziła,
          dobrze tłumaczyła manewry. Gdy powiedziałam jej, że boję się skręcać w lewo,
          wybierała specjalnie taką trasę, żebym musiała jak najwięcej skręcać w lewo.
          Podobnie pokonała mój strach przed wjazdem na rondo :) Czułam, że rzeczywiście
          chce nauczyć mnie jeździć, a nie tylko wyjeździć umówioną godzinę. Z jakimś
          typkiem z tej szkoły (gość w czapce z daszkiem) też jeździłam, ale nie podobało
          mi się (sprawiał wrażenie, że ma w doopie to, jak jadę), dlatego następnym
          razem wyraźnie zaznaczałam, że chcę jeździć z p. Bożeną.
          • daimona zgadzam się - pani Bożena jest bardzo dobra 23.01.05, 18:23

• Gość: autko Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:29
      Magda M.Jak mozesz to napisz z kim jezdzilas w Sarbo.Tez slyszalem ze to bardzo
      dobra szkola tylko nie wiem do kogo sie wybrac.dzieki!!
    • Gość: ja OSK Roj (Warszawianka) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 22:12
      Dziesięć miesięcy temu skończyłam jazdy w OSK Roj (filia Warszawianki, na
      tyłach hotelu Ikar na terenie SGGW). Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Wykłady z
      teorii całkiem strawne, jazdy bez stresu, plac manewrowy i samochody w dobrym
      stanie. Z instruktorów polecam Maćka (mam nadzieję, że jeszcze tam pracuje).
      Sympatyczny, kompetentny, ma żelazne nerwy i cierpliwość. Polecam i pozdrawiam.
      • Gość: Bożena Re: OSK Roj (Warszawianka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:44
        Uczyłam się w PRZEMKU na Wiktorskiej. Uczą a nie odwalają wykupione godziny. Ja
        jestem zadowolona. Znają trasy egzaminacyjne i wszystkie niespodzianki
        czekające na zdających egzamin.
        • Gość: Bezon A ja w Auto-Ecole na Stegnach IP: 217.153.29.* 23.01.05, 23:24
          Polecam!
    • Gość: Agnieszka Re: Gdzie uczyliście się na prawko w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:15
      Polecam Bartka na Odlewniczej super wszytsko !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka