Dodaj do ulubionych

ff -jak to z tym jest ?

09.02.12, 16:10
Nie mam ochoty na staly zwiazek, na gadanie o wspolnej przyszlosci, ale po prostu od czasu do czasu chce mi sie seksu. Poznalam kilku facetow przez internet, ale widze, ze oni szukaja prawdziwego zwiazku i seks bez uczuc ich nie satysfakcjonuje.Juz sie z paroma spotkalam. Gra wstepna owszem byla, jakies tam pocalunki i pieszczoty, ale tuz zaraz po seksie panowie natychmiast ubierali sie i bylo po wszystkim.A ja bym chciala jeszcze troche czulosci po seksie.
Ja wiem, ze oni nie sa we mnie zakochani, ja w nich tez nie, ale tego mechanicznego seksu mam dosc.
Obserwuj wątek
    • stacja.kosmiczna.zbawienie Re: ff -jak to z tym jest ? 13.02.12, 15:50
      wg mnie przy fucking friends to wpierw trzeba się długo znać czyli mieć przyjaciela a później dopiero jest seks.
      to co opisujesz to kochankowie. i chyba najlepiej szukać wśród żonatych facetów
    • Gość: Kaitlyn Re: ff -jak to z tym jest ? IP: 186.203.128.* 02.05.12, 16:05
      Film DorwaÄ? Gringo (2012) jest super! Polecam!
    • wlody1 Re: ff -jak to z tym jest ? 04.10.12, 11:30
      To Panowie potraktowali Cię nieciekawie...
      Seks to nie tylko wyjmowanie i wkładanie, to także bliskość. A Panowie chyba o tym nie wiedzieli:):):)
      Swoją drogą to dziwne że nie możesz znaleźć odpowiedniego faceta. A może mów o swoich oczekiwaniach- lepiej gadać niż potem przeżywać:):):)
    • 2love Re: ff -jak to z tym jest ? 05.10.12, 11:19
      a może chcesz się tylko przytulić?
    • michau120 Re: ff -jak to z tym jest ? 09.10.12, 07:39
      Mało jest portali randkowych ??? na takich portalach pełno jest pleyasów chętnych na takie zabawy. Większość moich kumpli (ze mną włącznie???) byłoby bardzo szczęśliwych z takiego rozwiązania
    • wielkafuria Re: ff -jak to z tym jest ? 13.10.12, 17:55
      no wlasnie ja jestem na etapie posiadania ff. Nawet opisalam to w blogu. Generalnie jest tak ze w ff chodzi tylko o bzykanie a nie o przytulanie po. i całe szczescie bo ja sie na poczatku prawie zaangazowałam, na szczescie szybko mi przeszło jak porozmawialam o swoich oczekiwaniach. Jak chcesz przytulania to znajdz sobie kochanka a nie ff :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka