Dodaj do ulubionych

Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi

IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.04, 19:37
michael gratulujemy ci tak wspanialego sukcesu na stoku w zakopanem.
michael nr.1

adam, pij red bula - dodaje skrzydel

gruß an alle schlesier
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 20:37
      Jako Ślązak kibicowałem Ślązakowi Małyszowi. Uhrmann ze Śląskiem niewiele ma
      wspólnego więc mi wisi.
      • aldon Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 21:02
        slezan napisał:

> Jako Ślązak kibicowałem Ślązakowi Małyszowi. Uhrmann ze Śląskiem niewiele ma
        > wspólnego więc mi wisi.
        Co za bzdury. Małysz nie jest żadnym Schloonzakiem tylko Polakiem.
        • slezan Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 21:06
          Jak typowy nacjonlista zakładasz, że tożsamość człowieka jest homogeniczna.
          Taki sposób myślenia wynia z reguły z niezdolności pojmowania świata w jego
          złożoności. A to ta ostatnia czyni go ciekawym. Współczuje zatem. Wiele tracisz.
          • aldon Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 21:12
            Co ty bredzisz jaki nacjonalizm. Przedstawiłem sprawe w sposób jasny Małysz
            nie jest Schloonzakiem tylko Polakiem. To ty w nacjonalistyczny sposób chcesz
            zrobić z niego na siłę Schloonzaka a twój kolega Ballest chciał nawet z niego
            zrobic pół-Niemca.
            • slezan Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 21:14
              Co Ty nie powiesz? Ogłoś swoją rewelację światu: nie można być jednocześnie
              Ślązakiem i Polakiem. Najlepiej wrzuć takiego spama na wszystkie fora i
              poczekaj na reakcje.
              • ballest Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 21:24
                Co najmniej w niemieckiej telewizji pokazali Onkla Adama, Szturza, brata jego
                matki, bo ten go nauczyl skakac.
                Nie napisalem , ze Adam jest Niemcem !!!! - tylko ich potomkiem, tak jak
                Hausner, Dorn, Miller, czy Hübner !
                • aldon Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 17.01.04, 21:28
                  ballest napisała:

> Co najmniej w niemieckiej telewizji pokazali Onkla Adama, Szturza, brata
                  jego
                  >
                  > matki, bo ten go nauczyl skakac.
                  > Nie napisalem , ze Adam jest Niemcem !!!! - tylko ich potomkiem, tak jak
                  > Hausner, Dorn, Miller, czy Hübner !
                  > I co z tego? Ja tez mam wśród swoich przodków Niemców tak jak pewnie miliony
                  Polaków. Nie ma to jednak dla mnie żadnego znaczenia. A Małysz jest Polakiem i
                  wielokrotnie podkreslał, ze jest z tego dumny. Gratulacje dla Adama i dla
                  Uhrmana też!
                • arnold88 To tez potomkowie Niemcow 17.01.04, 21:39
                  ballest napisała:

> Co najmniej w niemieckiej telewizji pokazali Onkla Adama, Szturza, brata
                  jego
                  >
                  > matki, bo ten go nauczyl skakac.
                  > Nie napisalem , ze Adam jest Niemcem !!!! - tylko ich potomkiem, tak jak
                  > Hausner, Dorn, Miller, czy Hübner !
                  >

31. Ludwik Dorn - Dornbaum

56. Józef Hubner - Dawid Szwarc

Aleksander Kwaśniewski - Izaak Stoltzman

Marek Borowski - Szymon Berman

24. Włodzimierz Cimoszewicz - Dawid Goldstein

informacjee.webpark.pl/kochany/politycy_zydzi.htm

• Gość: oberschlesier Re: wierzyc sie nie chce IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.04, 22:34
                    jezeli ta lista jest prawdziwa a nie jakis zart to jestem zaszokowany,
                    moja matka zawsze mowila : ta polska rzadzi banda cholernych zydow,
                    a ja zawsze odpowiadalem : mama ty mosz chyba antysemicko absesja i wszendzie
                    zydow widzisz - z tego co widac miala racje.
                    • Gość: Edek Re: wierzyc sie nie chce IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.04, 15:32
                      Malysz jest zpolonizowany.Nawet nie wie,czemu jest ewangelikiem.Pod wzgledem gospodarczym Polaka jest w tyle,pod wzgledem falszywej propagandy byla i jest na czele.Ale tak to jest.Irak,Iran,Rosja,Kuba,Polska..Gdzie dno gospodarcze,zacofanie,tam kwitnie propaganda...
    • polski-husarz Re: Schlesien gratuluje michaelowi uhrmannowi 18.01.04, 22:28
      Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a):

> michael gratulujemy ci tak wspanialego sukcesu na stoku w zakopanem.
      > michael nr.1
      >
      > adam, pij red bula - dodaje skrzydel
      >
      > gruß an alle schlesier
      Urmanowi tez gratuluje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka