Dodaj do ulubionych

Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwieniu..

IP: *.chello.pl 07.02.04, 00:07
...zabarwieniu erotycznym". Niemal jak ze wspólczesnego "Misia" dla ubogich.
Mój to tej pindzi (z zatapetowanymi syfami na twarzy co je w lustrze oglądać
lubi) z PGRu co tańcuje tera we Włoszech a którą Mończyk tak
lansował:"...poproszę jakieś dobre perfumki, tak do 20 złotych.."
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.04, 00:14
      najlepszy tekst to: "nie wiem dlaczego ten inwentarz mnie tak ignoruje", biedna
      blondynka chciała powiedzieć irytuje:) ale tak to jest, jak się używa słów,
      których znaczenia się nie rozumie...
      • tymbarski Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 07.02.04, 09:54
        Mończyk: Chciałbym żebyś do mnie mówiła po imieniu albo na ty... buhahahah
        Matka Grubej: ończyk mówi że on na dzień dzisiejszy zmywa talerze....
        • kazek76 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 07.02.04, 15:33
          Mończyk ja ci k...a łeb roz.....ole!!!!!

Oj bedzie sie działo w niedziele:))
      • Gość: 0711 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 00:01
        ..."jakbym miała 30 zł to bym se kupiła papcie u ruskich, 3 pary majtek za 5
        zł i flaszkę wódki na sobotę"...(Benia) ALBO
        ..."Myśli że ze naplet warkoczy to mu wszystko wolno!!!... (Mama moniki do
        Bończyka :) " ALBO
        ..."jeszcze nigdy w życiu nie widziałam tramwaj i to było wielkie przeżycie
        dla mnie"... (Claudia)
        • Gość: bywalec... Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.microchip.ltd.pl 08.02.04, 02:36
          Claudia pierwszy raz w życiu zobaczyła "żywy tramwaj". Nie wiem co jej Bończyk-
          Mończyk pokazał ale domyslam się że to było czerwone i stawało.
          • Gość: jo Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.przymorze.satra.pl 11.02.04, 22:09
            Podobno na przystanku Mończyk nie staje
    • Gość: betty Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 07.02.04, 16:51
      albo: " u nas dziewczyny są różnymi osobami...", czy jakoś tak...
      • agawa3 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 08.02.04, 02:36
        "Dziewczyny z naszej firmy są ... różnymi osobami"
      • quba Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 13.02.04, 17:10
        Gość portalu: betty napisał(a):

> albo: " u nas dziewczyny są różnymi osobami...", czy jakoś tak...

wszystkie dziewczyny występujące w naszym programie są różnymi osobami
      • aulinka Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 03.03.04, 19:28
        "dziewczyny z naszej firmy są różnymi osobami" ... Joanna Naturalny odkryła
        Europę!!!
    • mac.card Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 07.02.04, 17:06
      "No, sorry Cię bardzo!"
    • Gość: agatha Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:18
      "bo ja jak przyjezdzam tutaj to pokazuje tym dziewczynom jak sie maja ubierac i
      lansuje mode w tej wiosce"
      • Gość: animus..a Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:56
        "Dziewczyny takie to towar, jak piwo, alkohol czy tez papierosy" powiedzial pan
        Mirek Naturalny
    • kaaarolinkaa Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 07.02.04, 22:50
      w ogole ten serial jest genialny i nic nie przebije pani Naturalny i jej mimiki
      • Gość: kpt. Żbik Joanna Naturalny rulez!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 20:22
        Chciałeś chyba powiedzieć "nic nie przebije jej makijażu"!
        pozdr
    • zenekpereszczako Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 08.02.04, 03:44
      1."....i wogóle to chcę pokazać innym dziewczynom z wioski, że one tak jak ja
      też sie mogą wybić i też tańczyć w makaronie albo na rurze..."
      2.Mończyk- "... no dziewczynki, muszę wam potrącić wszystkim bo zginęły
      czerwone majteczki za 20 złotych..."
    • Gość: natka Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.topole.waw.pl 08.02.04, 22:30
      oglądaliście?

Violetta (o samej sobie)- "już nie ma tej samej Bożeny co kiedyś..."
      Violetta- "mój mąż spodziewa się dziecka"

a wiecie, że Czarek Mończyk to nie kto inny, a Stanisław?
    • zenekpereszczako Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 08.02.04, 22:31
      "..ja jestem dowartościowana dziewczyna, ja tu tych samochodów nie będę cyckami
      myła..."
      • Gość: myszka_211 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.laser.com.pl 09.02.04, 08:57
        " Czarek uważał mnie za wieśmenkę" Klaudia
    • inka.7 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 09.02.04, 09:58
      absolutnie każde zdanie wypowiedziane przez p.Bończyka jest genialne.
      ze tez takie gnojki chodzą po ziemi...
      niestety wczoraj przegapiłam, a działo sie cos ciekawego?
      • Gość: GOSC Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.um.katowice.pl 09.02.04, 10:35
        pewnie, jak zwykle byly jaja eheheh
        a co do watku:
        Monczyk-Bonczyk obserwujac dziewczyne "okiem fachowca" mowi: a teraz pokaz mi
        piersi- nie zebym byl jakims erotomanem, to tylko w celach zawodowych eheheh
        • inka.7 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 09.02.04, 10:55
          tak, i jeszcze to :przepraszam cie musze sprawdzic czy nie masz obwisłych
          piersi, albo celulitisu...ja zawodowo do tego podchodze.
          profesjonalizm w najwyzszym wydaniu
          "mogłabys pracowac na myjni, wiesz, chodzi o to zebys robiła takie kuliste
          ruchy"
          • zenekpereszczako Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 09.02.04, 21:48
            A najzajebistsze było to urocze wiadro z kórego lała jedna na drugą wodę
            podczas zmysłowego ślizgania się cyckami po szybie......
            • Gość: taka_jedna Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.acn.waw.pl 09.02.04, 22:30
              a tak wogóle to co to i gdzie to ??
              • inka.7 Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 11.02.04, 09:59
                niedziela, program I, godzina coś koło 21.30, polecam
      • Gość: myszka_211 wiecie co jest najlepsze? IP: *.laser.pl 11.02.04, 12:43
    • Gość: olex seks z moja osoba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.04, 02:11
      a mnie sie podobało jak taka jedna opowiadała, że po występie jakiś facet
      przyszedł do niej i "zaproponował mi seks z moja osobą"...

eee... raz powiedziałem do szefa "szefie zaraz przyjdzie do Pana moja osoba"
      ale sie nie poznał na żartach
    • gaziarz "najbardziej preferuje..." n/t 11.02.04, 00:36
      • Gość: natka nowa Orzeszkowa IP: *.topole.waw.pl 11.02.04, 10:40
        a słyszeliście jak fajna blond-laska Naturalna czytała fragmenty swojej
        książki...? buahahahahahahahahaha To prawdziwe arcydzieło, ten kunszt, ten
        pisarski pazur! to przesłanie! myślę,że to będzie bestseller!
        • Gość: natka Naturals IP: *.topole.waw.pl 11.02.04, 10:42
          ach, i tylko dodam przytoczone słowa mr. Naturalnego :
          "dziewczyny to taki sam towar jak PIWO, papierosy, ALKOHOL..." :)))
          • pstosia Re: Naturals 11.02.04, 10:47
            Gość portalu: natka napisał(a):

> ach, i tylko dodam przytoczone słowa mr. Naturalnego :
            > "dziewczyny to taki sam towar jak PIWO, papierosy, ALKOHOL..." :)))

jak widac piwo to dla niego nie alkohol....:)
            • Gość: myszka_211 wiecie co jest najlepsze? IP: *.laser.pl 11.02.04, 12:47
              sorry wcisnal mi sie enter.

Wiec Bończyk mieszka w Łodzi w tej samej dzielnicy co ja ale zeby tegobylo malo
              to dwa przystanki ode mnie. Jak spotkam buraka na ulicy lub w sklepie nie daj
              Boże, to go poprostu opluje. Nie nawidze go serdecznie.
        • ryszard_lubicz Re: nowa Orzeszkowa 12.02.04, 15:54
          Gość portalu: natka napisał(a):

> a słyszeliście jak fajna blond-laska Naturalna czytała fragmenty swojej
          > książki...? buahahahahahahahahaha To prawdziwe arcydzieło, ten kunszt, ten
          > pisarski pazur! to przesłanie! myślę,że to będzie bestseller!

dla dociekliwych - co my do cholery mamy w swoich jelitach?
          pani naturalna az to "wykropkowala" czytajac
          do teraz niespokojny chodze i mysle ...
    • fili_granowa Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 11.02.04, 13:10
      w pierwszym albo w drugim odcinku pani Naturalna zdradziła kulisy ich poznania,
      dialog: pan Naturalny "myslałem że jesteś k.....ą", a ona na to: "a ja myslałam
      że jesteś alfonsem"
      urocze doprawdy .....
      • Gość: cross Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 13:32
        Najlepszy tekst to "zalążki piersi" Mończyka. Rozp...ala mnie to.
      • Gość: Eurofabrika.com Jak to w rodzinie. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 22:03
    • Gość: eden Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.poz.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 12.02.04, 17:58
      Mój to tej pindzi (z zatapetowanymi syfami na twarzy co je w lustrze oglądać
      > lubi) z PGRu co tańcuje tera we Włoszech a którą Mończyk tak
      > lansował:"...poproszę jakieś dobre perfumki, tak do 20 złotych.."

...a potem:
      "To ja wezne te za 14..."

Buachachachachachachacha...
      Ukłony, e.
    • cherry_lips Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 13.02.04, 15:10
      no serial jest dobry. Czasem TVP cos sie udaje.
      troche szkoda mi tych panienek i tego jak bardzo daja sie robic w bambuko.
      Niestety,podejrzewam ze to jedna z wielu takich 'przedsiebiorstw' w Polsce - i
      nie tylko.
      A Monczyka to pewnie nie dlugo wsadza:) W kazdym razie, powinni :P

• nasza_maggie Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 13.02.04, 16:53
      Ja to dostaje zabrawienia neurotycznego j ak to oglądam.
      Smutne to co widzimy - chociaż, momentami bawi.

Ale teksty faktycznie 'Misiowe' :)

Maggie:)
    • decymka Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 14.02.04, 17:31
      juz jutro kolejny odcinek.
      ciekawe co tym razem wymysla:)
    • Gość: vidz Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: 213.17.244.* 15.02.04, 00:45
      Jednej z panienek (ten matoł) dał na występy przezroczyste majtki. Kiedy nie
      chciała w nich wystąpić, to stwierdził że ona nie jest profesjonalistką, bo
      majtki te są przecież ZABUDOWANE !!!
      Chyba z pięc razy mówił o tych "zabudowanych" majtkach.
      • Gość: kiki Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 11:18
        Nie ma jak tekst z wczorajszego odcinka. Kłałdia powiedziala, ze ona
        SPOSTRZEGŁA Czarkowi, ile ma dostac za pokaz. Chyba bidulce chodzilo o
        wyraz "zastrzec"...:))))))))))))))))))))))
        • Gość: GOSC Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.um.katowice.pl 16.02.04, 11:40
          wczorajszy odcinek nie byl tak zabawny, ale mozna bylo cos wylowic- KLaudia
          powiedziala o sobie, ze ceni sie szeroko heeheheh
          • kaaarolinkaa Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 16.02.04, 13:27
            "nasze dziewczyny musza miec zęby..."-nie ma to jak polski pipszoł
          • gosiownik Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 16.02.04, 13:32
            No i oczywiście zabłysła Joasia Naturalna: "dziewczyny muszą mieć zęby. jedna
            dziewczyna nie miała zęba, ale nie był to problem dopóki się nie odzywała".
            Wypowiedź p. Lucyny (tej co przyprowadziła córke do Mończyka) też była niczego
            sobie: "sądzę że córka jest wysoka, oczytana i umi się wypowiedzieć" na co
            Mończyk "tak, ona ma wyraz twarzy modelki".
            Aaa, i jeszcze państwo Naturalni o Violetcie:
            Naturalna: "Violetta jakie ty masz boskie buty"
            Naturalny:"Violetta, jaki ty masz celullitis!"
            No "cenię się szeroko" też było super.
    • Gość: anna_geras, Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 13:58
      a to,ze konkubent wypija dziennie 1,5 litra wodki? Zgroza!!!
      • Gość: Vipmann.com Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 22:09
        Gość portalu: anna_geras, napisał(a):

> a to,ze konkubent wypija dziennie 1,5 litra wodki? Zgroza!!!

Chyba DENATURATU !!!

Niki
    • pstosia Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 16.02.04, 14:42
      ojej, wczoraj bylo fajnie:)))) u mnie w domku wszyscy sie nabijali z kobietki,
      ktora, przyprowadzila coreczke - malgosie. jak mowila, ze w nia wierzy i ze
      chce by corka rozwijala dalej swoja kariere [o zgrozo u Mończyka]. ale nic nie
      przebije tego jak pila herbate:))) niezle siorbala:))))

pozdrawiam..
    • Gość: . Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: 195.217.253.* 16.02.04, 16:17
      Bo my byśmy chciały wziąć mieszkanie do adopcji...
      • michaelandro Re: Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie 19.02.04, 12:47
        no i dobre było... "wysłałyśmy ci ESA ":)a potem, "jak Ci jest bez cycka?
        możesz se go wypchać skarpetami" :P
    • ryszard_lubicz Dla fanow Czarka 19.02.04, 12:13
      http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4894099&ticket=3142364876999526FXbJfXsdklOaScN0qkDWRQE1zFphQna%2FNasZQkQkT72YaTxR%2FHajVkrFawCs5aSxfwSsmhvVuJsNX2PtKITYX3KOInPjxxYnUZf2nkXekDqmav6A4QxViAkbUx6VL4cs
      • ryszard_lubicz Re: Dla fanow Czarka /poprawka/ 19.02.04, 12:15
        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4894099&ticket=cookies_off
    • decymka Pomyłka to jakaś.... 19.02.04, 15:17
      Nie, to już jest przegięcie.
      Że ten bałwan trafił na okladke Przekroju...
      Boszszsz... tak się u nas kreuje te gwiazdy....
      I teraz po calym kraju wyrosnie mnóstwo 'minimonczykow' - co beda go nasladowac
      i robic to samo co on, pod pretekstem tego ze na okladce sie znalazl.
      A wiadomo ludziska, ze pewnie zadna z tych dziweczyn nie zajrzy tam by
      przeczytac co o nim pisza....eh....
      Awaria.
    • Gość: bywalec... Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.microchip.ltd.pl 19.02.04, 21:30
      Mończyk-Bończyk:
      "biorę dziewczyny pod swoj płaszczyk tzn parasol" i "trzeba uważac na takich
      panów, bo cie jeszcze do domu publicznego zaciagna". Cytaty moga nie byc
      dosłowne...
      Z niecierpliwościa oczekuje na kolejny odcinek...
    • Gość: bywalec... Najlepsze teksty z "Ballady o lekkim zabarwie IP: *.microchip.ltd.pl 19.02.04, 22:35
      A tu dużo,dużo, dużooooo więcej:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8222497

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka