nika2004 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 20.02.04, 18:55 Droga Ewo! Przyznaje sie, juz do Ciebie pisalam,ale wysluchaj mnie prosze....w pierwszym przypadku napisalas mi charakterystyke jedynki, w drugim tylko tyle, ze moge miec problemy z niezaleznoscia, samodzielnoscia....musze przyznac, ze czuje sie troche pokrzywdzona, poniewaz innym osobom udzielasz znacznie obszernijeszych odpowiedzi, przynajmniej kilkuzdaniowych charakterystyk....czy w moim przypadku nie da sie tego zrobic?Urodzilam sie 19. 07. 1982r.Moze odczytasz z tej daty cos jeszcze, jakies predyspozycje, cechy charakteru....Z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gamma43 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 20.02.04, 20:59 Proszę: On: 29.08.1983 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 23.02.04, 15:15 gamma, 29.08.1983 wrażliwy, nieco introwertyczny, z zasadami. Ważna jest dla niego sprawiedliwość, planowanie, punktualność i uporządkowanie. Lojalny i wierny. Współczujący i potrzebujący aprobaty. Pracowity. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_km Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 20.02.04, 21:12 Moja data ur. 31.październik 1980.Chciałabym podjąć pracę tylko nie wiem czego się podjąć, w czym najlepiej się spełnię. Chiałabym mieć pracę satysfakcjonującą i ciekawą, ale nie wiem do czego się nadaję.Dziękuję serdecznie za odpowiedź :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 23.02.04, 15:21 anja, nie mogę Ci powiedzieć, jakiej pracy powinnaś szukać, a jedynie, jakie masz predyspozycje w charakterze. Tyle, że u Ciebie nie jest tak łatwo, ponieważ masz conajmniej dwie sprzeczne tendencje w charakterze. Z jednej strony szukasz stabilizacji, z drugiej destabilizacji. Z jednej lubisz prace stacjonarną, z drugiej - nosi Cię, kiedy zbyt długo przebywasz w jednym miejscu. Jeśli uda Ci się znależć pracę, która zapewni Ci takie warunki: - czasem spokojna, czasem szalona i wymagająca ryzyka - czasem przy biurku, czasem na delegacjach - dużo wyzwań, a jednoczesnie stabilny grunt pod nogami - stałe wynagrodzenie i premie za szczególne osiągnięcia - niewymagająca przesadnego uporządkowania ...to wszystko będzie dobrze :) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kana47 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 23.02.04, 15:08 moje pytanie bedzie trochę nietypowe ponieważ dowiedziałam sie nie dawnoo jakiejś sile która nie wiem czy chce mi zaszkodzić a dowiedziałam się o tym przez wróżbe w internecienie wiem czy wróżby przez intrnet sa na tyle wiarygodne czy powinnam się tym wjakiś sposób przejądz czy nie tam bylo napisane żeby udała sie do rdioscety albo zasięgneła porad na temat fen -shugi czy jakos tam czy mogłabym mi pani powiedzieć coś więcej na temat tych dwóch zagadnień albo jakis lnk podała do strony wiem ze pani zajmuje sięnumerologią więc nie wiem czy dobrze trafiłam tym bardziej iż miałam kiedys dziwny sen jakby ktoś był we mnie jakas sił potym snie dziwnie się czułam tym bardziej ze był taki bardzo realny jakby to sie działo naprawde co to może oznaczać .....wystarcza milinki do stron jeśli pani nie będzie wstanie dpowiedzieć na mój list bo wiem że dużo ldzi pisze z pozdrowieniami kana Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 23.02.04, 15:26 Kana, zdecydowanie nie przejmowałabym się wróżbą w internecie :) Jeśli czujesz, że coś jest nie w porządku, przeanalizuj dokładnie, co. Jeśli czujesz się dobrze, to nic Ci nie zagraża. Jesli chodzi o feng-shui, jest to sztuka wprowadzania ładu energetycznego w otoczeniu. Co do radiestety - również. Zawsze się przyda, ale nie wiem czy niezbędne jest dla Ciebie działanie za ich pomocą. Jeśli chodzi o linki, sprawdź w którejkolwiek wyszukiwarce, stron jest mnóstwo. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kana47 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 23.02.04, 15:32 dziękuję za odpowiedz Aten sen wiesz może co oznaczałnie umiem go inaczej wytłumaczyć .o którym pisałam w poczatkowym watku ....a jeszcze jedno ostatno snia mi się same zwierzeta rózne czy to jestjakieś dziwne czy nie tym bardziej że zawsze mnie albo dusza albo zabijaja czsami sni mi się waz to podobny zły znak a co ty na to / Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 08:26 Kana, sny najlepiej interpretować samemu. Psychika ma swoje skojarzenia, żeby je odszyfrować, trzeba tę psychikę dokładnie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 12:13 Kana, to temat długi i szeroki jak rzeka. Moje parę zdań Ci w tym nie pomoże. Zerknij choćby do kluczowych dzieł z psychologii. powodzenia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kana47 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 12:27 tak tylko nie wiem któreto sa kluczowe dzieła psychologi może znasz tytuły przynajmniej kilku bo ja nie wiem ..a bardzo lubiezgłebiać tajniki tej dziedziny a tak na marginesie czy możesz mi powiedzieć o urodzonych 12 grudnia 1982 r godzina za 15 inut ośma rano z góry dzięki albo przynajmniej linka mi przyczep eh Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 13:37 Kana, z książek mądrych, a zrozumiałych nawet dla tych, którzy z psychologią niewiele mieli wspólnego, polecam Zimbardo "Psychologia i życie". Możesz zacząć od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
lina29 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 10.03.04, 15:55 Ja mam pytanie o dwie daty 29.09.1976 - kobieta i 29.01.1979 - mężczyzna wiem, że bedzie to zupełnie ogólnie ale mimo proszę o charakterystykę dziękuje bardzo pani Ewo Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska1 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 12:18 Pani Ewo, moja data urodzenia: 16.06.1977. Może mi Pani coś podpowiedzieć na ten rok? Z góry dziekuję, Gosia (p.s. i w miłości i w pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 25.02.04, 13:46 Gosia, tak, mogę :) aż do urodzin unikaj wiązania się trwałymi umowami i angażowania się w coś, co chciałabyś, aby było długotrwałe. Nie strać zapału, bo choć ostatnio mogło być ciężej niż zwykle, to po urodzinach zacznie się dobra passa. Wejdź w ten okres pełna sił i energii. A teraz zajmij się swoim zdrowiem. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
anyanna Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 27.02.04, 00:27 ostatnio bardzo mnie nurtuje pytanie dlaczego ciagle w swoim zyciu spotykam sie z chlopakiem ur.13.11.1978? sama ur.sie 4.12.1978 nie wiem czy to jest dla mnie jakas lekcja,jaki jest tego sens.. w kazdym badz razie po raz kolejny stwierdzil,ze nie pasujemy do siebie,nie mozemy byc para i odszedl ode mnie.. nie rozumiem w takim badz razie,po co ciagle los stawia go na mojej drodze naprawde jestem zagubiona jezeliby pani pomogla mi to zrozumiec,dac mi jakies wskazowki dot.moich relacji milosnych,to bylabym naprawde wdzieczna!! z gory b.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: anyanna 27.02.04, 09:42 Ja również nie wiem, jaki jest tego sens. Data urodzenia to zbyt malo, żeby czegokolwiek się domyślać w tej kwestii. Co do Twoich relacji miłosnych - lubisz niestety pakować się w kłopoty. Z jednej strony szukasz stabilizacji, a z drugiej robisz wszystko, żeby się z niej wyzwolić i wyrwać się z krępujących Cię więzów. Powinnaś zdobyć wewnętrzne poczucie wolności, wtedy nie będziesz potrzebowała tak strasznie o nią walczyć. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
anyanna Re: anyanna 27.02.04, 14:54 jakie w takim razie potrzebne sa inform,zeby moc powiedziec cos wiecej o mojej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: anyanna 27.02.04, 14:56 to już dużo pracy, nie robię tego chaytatywnie, na forum. Inna sprawa, ze analizą jako taką generalnie się nie zajmuję i poza forum - zajmuję się terapią. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
anyanna Re: anyanna 27.02.04, 14:56 ..jak zdobyć wewnętrzne poczucie wolności?na czym ono polega? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: anyanna 27.02.04, 14:58 rozwijać się i pracować nad sobą. Wewnętrzne poczucie wolności to stan pewności, kiedy wiemy, że możemy wszystko, więc nie bolą nas błahe ograniczenia zewnętrzne. Odpowiedz Link Zgłoś
anyanna Re: anyanna 27.02.04, 15:02 b.dziekuje na razie.postaram sie przemyslec wszystko.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
merkura Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 09:51 Prośba o charkterystykę osób urodzonych: 6.03.1964 (m) 7.07.1965(k) 25.05.1989(k) 11.08.1991(m)? W przypadku dwóch ostatnich osóbek miałabym prośbę o przybliżenie predyspozycji, zdolności... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:59 06.03.1964 wrażliwy, dobry, opiekuńczy. Jego ścieżką jest rozwój duchowy i pomoc innym, jeśli jej nie realizuje, może czuć się sfrustrowany. Ma dużą intuicję. Zmysłowy i zazdrosny. Walczy z napadami lenistwa. 07.07.1965 poczytaj wątek o numerologicznych ósemkach. Tu możliwy konflikt pomiędzy dążeniem do rozwoju duchowego a rozwoju materialnego, jeśli sobie z nim radzi, dobra kombinacja. Nie tak silna, jak typowa ósemka. 25.05.1989 W tym przypadku nie mogę wiele powiedzieć bez pełnej analizy, sprzeczne tendencje (otwarcie-zamknięcie, ekstrawertyzm-introwertyzm, towarzystwo - samotność). 11.08.1991 i tu będzie trudno, niestety - niezbyt Ci pomogę. Wrażliwy, taktowny, ciepły, choć jednocześnie nieśmiały. Moze mu brakować siły przebicia. Talent artystyczny (możliwe, że muzyka). pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
merkura Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 02.03.04, 00:15 Bardzo dziękuję. Pomogłaś mi naprawdę. najbardziej martwi mnie jednak osóbka z 25.5.1989r., bo z tego co piszesz może byc nieustabilizowana. Czy można temu jakoś przeciwdziałać i czy to byłoby rzeczywiście wskazane? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asialoli Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 10:18 prosze powiedziec mi o osobach urodzonych 19.09.1948 08.03.1949 02.01.1974, 02.01.2003 godzina 9:05 15.03.1972 serdecznie dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka_ Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 12:22 Droga Ewo, chciałam zapytać o 3 osoby: 1- moja Siostra 06.05.1976 2- miłość mojego życia - 02.09.1972 3- ja - 29.08.1794. A czy określenie liczby jaką się jest, wymaga jeszcze jakichś dodatkowych informacji? imienia, nazwiska...? czy sama data urodzenia wystarczy? Z góry dziękuję i pozrdawiam serdecznie. edyta Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Chwilka 25.02.04, 13:53 06.05.1976 może mieć tendencje do depresji. Powinna uważać i nie angażować się emocjonalnie w to, co jest jedynie wytworem jej umysłu. Ma skłonność do pisania sobie w głowie czarnych scenariuszy, ponieważ tak długo obraca w głowie każdą sytuację, że przestaje wiedzieć, co jest prawdą, a co nie. Poza tym - nie odkrywa się ze swoimi emocjami przed ludźmi, to z powodu swojej wrażliwości. Inteligentna, bystry umysł, logika. 02.09.1972 ciepły, otwarty - choć bywa i trochę nieśmiały, towarzyski. Bardzo potrzebuje ludzi. Do życia jest mu niezbędne uznanie, podziw i akceptacja. Lubi ludzi, ze wzajemnością. Wrażliwy, empatyczny. 29.08.1974 jesteś podobnie wrażliwa jak on, ale trudniej Ci okazywać swoje uczucia. MOżna na Tobie polegać, jesteś solidna, lojalna i odpowiedzialna. Pracowita. Lubisz porządek wokół siebie - on może być większym bałąganiarzem. Cenisz sprawiedliwosć, zawsze wstawiasz się za słabszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka_ Re: Chwilka 25.02.04, 16:37 dziękuję bardzo:))) Co do Siostry to trochę się zdziwiłam... ale teraz spojrzę na Nią inaczej. Reszta się zgadza i aż się dziwię że tylko po dacie urodzenia można tak trafnie opisać osobę... jeszcze raz dziękuję. edyta Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jazz Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 24.02.04, 17:51 Prosilabym o kilka faktow na temat osob urodzonych: a) 23.04.1985 b) 27.03.1985 c) 22.10.1948 (tak, 1948, nie 1984) Dziekuje z gory za odpowiedz. Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 26.02.04, 11:15 Pani Jazz, hmm. pierwsza osoba to piątka, ale prawdopodobnie musi się zmierzyć i z pozytywnymi, i negatywnymi aspektami tej wibracji. Co więcej, może to być również piątka karmiczna... nie zgadnę bez pełnej analizy. Może mieć problem z ograniczaniem się, tak intensywnie poszukuje wolności, że zabiera ją innym. Duże problemy z nerwowością (a jeśli karmiczna5, to na zmianę z apatią) i nieumiejętność angażowania się. Konfliktowa, choć moze nie zdawać sobie z tego sprawy. Wyrywa się z ograniczeń nawet tam, gdzie tak naprawdę ich nie ma. 27.03.1985 Osoba o idealistycznym podejściu do życia, bezkompromisowa, niezwykła zdolność do przezwyciężania katastrof (feniks z popiołów). Zerknij do wątku o ósemkach made by Kana47 ("do pani ewy ósemki łączcie się) :) - w naszym kraju nieczęsto zdarzają się pozytywne ósemki... 22.10.1948 dziewiątka, która mocniej stoi nogami na ziemi niż inne. Mniej trwoni pieniądze, ale tez jest bardziej nieufna i trudniej jest jej wyrażać swoje uczucia. Ma zdolności aktorskie - ciekawe czy o tym wie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jazz Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 26.02.04, 21:45 Dziekuje pieknie :) pani.jazz Odpowiedz Link Zgłoś
appletree57 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 05.03.04, 16:40 Pani Ewo, Czy moglaby mi pani powiedziec cos na temat osob urodzonych w dniach: 28.02.1973 18.02.1975 Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
iiiiiiiii Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 25.02.04, 18:32 witam serdecznie, chciałabym zapytać o kobiety: 13.09.1978 i 22.01.1955 oraz chłopcow 13.11.1983 i 17.06.1984, przepraszam, ze az cztery na raz i z gory dziekuje za odpowiedz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 26.02.04, 11:24 13.09.1978 wrażliwa, o dużej intucji, z wyczuciem artystycznym. Ma lub miała do przerobienia jakąś lekcję związaną z ciężką pracą (niekoniecznie w sferze zawodowej). Nie lubi samotności, potrzebuje przyjaciela. Zmienne nastroje. Łatwo ją zranić. 22.01.1955 nieufna, wszystko analizuje, nie uwierzy w nic dopóki nie przemyśli i nie sprawdzi tego sama. Ma trudności z okazywaniem uczuć, może wydawać się chłodna i surowa, ale to pozory - w rzeczywistości jest bardzo wrażliwa. Ma w sobie wewnętrzną elegancję, dystyngowana. Bardzo inteligentna, ma dużo przemysleń życiowych. 13.11.1983 poczytaj wątek Devine o numerologicznych dzeiwątkach, tam znajdziesz dużo informacji. On też ma lekcję związaną z pracą i odpowiedzialnością. 17.06.1984 też dziewiątka. Ma nad soba szczególną opiekę "z góry". Odpowiedz Link Zgłoś
anila78 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 25.02.04, 21:12 Bardzo proszę o jakieś wskazówki dotyczące pracy i miłości data urodzenia 09.01.1978 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 27.02.04, 09:43 poczytaj proszę wątek o numerologicznych ósemkach (jego tytuł to chyba ósemki łączcie się :)) - autorka Kana47 Odpowiedz Link Zgłoś
irysek1 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 26.02.04, 11:32 Pani Ewo poprosze o krotka charakterystykę osoby: 24.10.1972 ( z nasiskiem na emocje/ uczucia) dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bakorc Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 26.02.04, 21:24 Witam!!! :))) Ja mam pytanko odnośnie mężczyzny urodzonego 10 marca 1981 roku...Jaka jest taka osoba? Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 27.02.04, 09:51 10.03.1981 osoba bardzo energiczna, impulsywna, o wielkich ambicjach. Możliwe, że choleryk. Skłonności do dominowania. Nerwowa, niespokojna, nadpobudliwa. NIe znosi stagnacji i rutyny, zawsze szuka nowych rozwiązań i wrażeń. Porywcza i namiętna. Lubi podróże. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 27.02.04, 09:49 Irysek, ta osoba może mieć problemy ze zbytnią intensywnością swoich uczuć. Jest troskliwa, opiekuńcza, namiętna, ale też bardzo zazdrosna i zaborcza. Wymagająca wobec partnera i wobec siebie, raz dominująca, innym razem się podporządkowuje. Nie lubi półśrodków, chce wszystkiego, a nie połowy, trudno tym wymaganiom sprostać. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka074 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 26.02.04, 21:37 Pani Ewo,prosze o portret osób urodzonych: 10.05.1974 - mężczyzna 07.10.1974 - kobieta 30.10.1972- kobieta Bedze wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 27.02.04, 09:52 odpowiedź w Twoim wątku pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 27.02.04, 21:27 Witam Ewo, prosze jeszcze o takie daty: 11.09.1976 moja siostra 12.09.2000 moja corka 13.09.1948 moj tato dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: bruksselka 01.03.04, 12:06 hoho, to we wrześniu macie spore nagromadzenie świąt rodzinnych :) 11.09.1976 natura analityczna, duchowa, nie znosi powierzchowności. Nawet kiedy śpi, to myśli. Niezwykle wrażliwa, ceni piękno i harmonię, we wszystkim szuka sensu. Nieśmiała, trudno jej się otworzyć, dość nieufna. Żeby zdobyć jej zaufanie potrzeba długiego czasu. Może być uważana za chłodną emocjonalnie przez dalszych znajomych - ale to pozory. Perfekcjonistka. 12.09.2000 energiczna, ciągle w ruchu, nie usiedzi w miejscu. Potrzebuje nowych doznań i wrażen, szuka przygód. Towarzyska, niecierpliwa, raczej pogodna. Warto pomóc jej w nauczeniu się stabilności i konsekwencji. 13.09.1948 Twój tato całe życie ciężko pracował, prawda? Jest ósemką, poczytaj wątek założony przez Kana47 o ósemkach (chyba "ósemki łączcie się", sprzed paru dni.) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: bruksselka 01.03.04, 12:45 Dziekuje Ewo za odpowiedz... co do osemek i watku " osemki laczcie sie" , to niewiele mi to wnioslo:( natomiast ciezka praca taty to prawda .... ale tez z wiekiem staje sie ona syzyfowa!!! Czy wiec to Jego karma, czy tez mozna mu pomoc zmieniajac karte numerologiczna? dziekuje i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: bruksselka 01.03.04, 12:49 Ciężka praca to jego karma. Ale karma nie jest ciężarem na całe życie, a jedynie lekcją do odrobienia. Kiedy się z nią upora, karma się wypala. Każdemu można pomóc zmieniając kartę numerologiczną, ale ona nie załatwia wszystkiego. Usuwa "opór materii", ale pracować nad sobą trzeba stale. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
lila16 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 05:58 Prośba o którką charakterystykę urodzonej 28.05.1985 . W jakim kierunku powinna dalej się uczyć , jak zawód. Serdeczne dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
asialoli Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 17:26 prosze o krotką charakterystyke osob 19.09.1948 (m) 08.03.1949 (k) 02.01.1974 (k) , 02.01.2003 (K) godzina 9:05 pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:09 Lila, wybór zawodu należy wyłącznie do Ciebie, nie sugeruj się żadnymi radami z zewnątrz. Napewno powinien dawać Ci szanse na rozwój i wykorzystanie intuicji. W Twoim przypadku wiele więcej powiedzieć nie mogę. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
lila16 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 04.03.04, 17:52 Tu chodzi o moje dziecko, które zdaje teraz maturę i nie ma koncepcji co dalej w ogóle . Proszę pomóż Odpowiedz Link Zgłoś
cafee Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 18:57 Co mnie czeka w tym roku? 1962 02 07 chyba 13.25 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:11 cafee, o to musiałabyś zapytać wróżki. A jeszcze lepiej - zamiast pytać, działać :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly150 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 19:46 Droga Ewo W wolnej chwili poproszę o słow kilka na moj temat! Urodzilam sie 15.12 1977. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:18 Motylku, Prawdopodobnie jesteś lub byłaś negatywną szóstką - to oznacza, że do osiągnięcia pełni siebie musisz/musiałaś przejść również przez problemy związane z tą wibracją. A więc żeby osiagnąć cechy pozytywne: miłość, troskę, opowiedzialność za innych, dobroć, opiekuńczość, musisz/musiałaś pokonać negatywne strony: lenistwo, apatię, zazdrość, zaborczość, egoizm, a może i nienawiść do kogoś. Ważna jest w Twoim przypadku praca nad soba, bo osiągnąć możesz bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
iiiiiiiii Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 22:22 witam :) mialabym prosbe o 22.11.1983r., dziewczyna jest naprawde niezwykla, ale zbyt czesto nie radzi sobie ze swoimi rozterkami.. liczy na mnie, a ja chce pomoc jak najlepiej ;) za wszelkie informacje numerologiczne z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:21 iiiiiii, poczytaj proszę wątek Devine o numerologicznych dziewiątkach, znajdziesz tam dużo informacji. Jest bardziej stabilna, zorganizowana i mocniej trzyma się nogami na ziemi niż typowa dziewiątka. Prawdopodobnie ma problemy emocjonalne. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba12 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 28.02.04, 22:45 Witam, mam dwa pytania komletnego laika ( czy raczej "laiczki") 1. czy oblicznie "liczb życia" etc. na podstawie imienia i nazwiska ma jakikolwiek sens? Zwłaszcza że w przypadku kobiet to wyjątkowo łatwo zmienić? 2. Czy naprawdę mam tak schizoidalną osobowość jak mi się wydaje? 26.09.1966 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:31 pytasz numerologa, czy numerologia ma sens - jakiej odpowiedzi się spodziewasz :) ? To żart. Poważna odpowiedź na Twoje pytanie: imię i nazwisko to tylko część portretu. Wszystkie dane, jakie bierze się pod uwagę, to: - imię - drugie imię - imię od bierzmowania - nazwisko panieńskie - nazwisko po mężu - wszelkie ew. imiona duchowe - wszelkie ew. pomyłki w dokumentach i zmiany brzmienia imienia i/lub nazwiska w przypadku pobytu stałego zagranicą - wszelkie podpisy To dopiero wystarcza do zrobienia pełnego portretu. Po ślubie zmienia się to o tyle, że dopisuje się nazwisko męża - kombinacja rzeczywiście ulega zmianie. To dlatego często słyszy się, że "przed ślubem była całkiem inną kobietą" :) Jednak nie jest to pełna zmiana - data urodzenia pozostaje ta sama, potencjały pozostają te same, niektóre podpisy również. Oczywiście że jest sens to liczyć :), tak przed ślubem jak i po. Co do Twojej osobowości, to smaa data urodzenia to zbyt mało, żeby to powiedzieć, a "schizoidalna" to może zbyt mocne słowo? Masz w sobie za to sporo sprzeczności. jesteś raz taka, raz inna. Z jednej strony jesteś silna, z drugiej słaba, z jednej przykładasz do wszystkiego ogromną wagę, z drugiej wszystko sobie odpuszczasz. Wymagasz od siebie wiele, ale potem nie chce Ci się tego realizować. Raz jesteś radykalna, raz zbyt tolerancyjna. Czasem masz ogromne ambicje, kiedy indziej wolisz ślizgac się po powierzchni życia. Twoim zadaniem jest znaleźć złoty środek... pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ooou Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 29.02.04, 20:22 Bardzo prosze o charakterystyke osob urodzonych w dniach: 04.04.1963 01.06.1984 Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 12:46 ooou, 04.04.1963 - poczytaj wątek Devine o numerologicznych dziewiątkach, znajdziesz tam sporo informacji. Ten człowiek jest bardziej analityczny i bardziej nieśmiały niż typowa dziewiątka. Mocniej też stoi nogami na ziemi i jest lepiej zorganizowany. Może mieć problem z okazywaniem uczuć. 01.06.1984 osoba nieśmiała, bardzo wrażliwa, o dużej intuicji. Utalentowana artystycznie (może muzyka?), z wyczuciem smaku. Możliwe, że odsuwa się nieco od ludzi. Uduchowiona. Stroni od konfliktów. Ma ogromne możliwości rozwoju duchowego, jeśli od niego ucieka, może czuć sie sfrustrowana. pozdrawiam Ewa G. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
waderata A takie pytanie: 01.03.04, 12:22 Pani Ewo, trafnie oceniał Pani swojego czasu datę 03.04.1971- ja jestem 2-ką (podwojna liczba mistrzowska 1 1) nie pytam czy do siebie pasujemy- ale jak dotrzeć do takiej osoby- czy wogole ta liczba jest zainteresowana byciem w związku? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: A takie pytanie: 01.03.04, 12:40 Przypuszczam, że ta osoba jest zainteresowana byciem z kimś, ale nie umie się otworzyć nawet wtedy, kiedy potrzebuje. Poza tym, żeby komuś zaufać, potrzebuje czasu. Jak dotrzeć? - poczekać spokojnie i zdobywać zaufanie, okazywać ciepło, ale nie uszczuplając wolności. Poza wszystkim, lubi bycie w samotności i napewno potrzebuje dłuższych chwil bycia samemu ze sobą. pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
mervina Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 01.03.04, 14:04 Ewo, proszę, powiedz coś o mnie: 17.03.1985 - sprawy sercowe i oczekiwania partnerskie wchodzą na pierwszy plan :) Z góry bardzo, bardzo dziękuję i pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 02.03.04, 09:10 17.03.1985 Jesteś osobą bardzo inteligentną, dociekliwą, szukającą prawdy w życiu. Nic nie ujdzie twojej analizie. Nie lubisz powierzchowności (również w relacjach), wulgarności. Cenisz ludzi inteligentnych i logicznych. Jesteś dośc nieufna, żeby zapracować na Twoje zaufanie potrzeba dużo czasu. Jeśli raz je stracisz, nie ma powrotu. Masz melancholijne usposobienie. Masz trudności z okazywaniem uczuć, powinnaś nad tym pracować. Lubisz przebywać w samotnośći, ale powinnaś uważać, żeby potrzeba odsunięcia się od ludzi na trochę nie przerodziła się w stałą alienację. Możesz sprawiać wrażenie osoby nieco chłodnej emocjonalnie, ale to pozory. Ci, którzy Cię lepiej poznają, wiedzą o tym. Cenisz własną wolność i nie lubisz się podporządkowywać. Jednocześnie jednak bywasz nieśmiała. Nie angażujesz się w bylejakie związki, masz duże wymagania. Nie szukasz przygód. Masz szczególną opiekę dobrych sił nad sobą - kiedy masz problemy, zawsze warto poprosić je o pomoc. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1974 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 02.03.04, 14:17 Witaj Ewo, a moze jeszcze powiesz cos o mnie? Kobieta ur. 1974.07.26 Jak do tej pory bez szczescia w milosci, choc jej szukam. Moze juz kogos znam i o tym nie wiem? Z gory dziekuje. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka a co mozna powiedziec... 02.03.04, 16:55 ... o facecie ur. 22.10.1980? Prosze o kilka zdan na temat jego charakteru, predyspozycjach zawodowych i uczuciach. Dziekuje serdecznie Ewa! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 08.03.04, 12:30 Mario, mam nadzieję że znajdziesz swoje szczęście, ale nie mogę Ci odpowiedzieć, jak i kiedy. Numerologia nie zajmuje się przepowiadaniem przyszłości. A Ty jesteś dziewiątką - poczytaj wątek Devine, znajdziesz tam dużo informacji. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
harryh Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 02.03.04, 20:44 witam, a kim ja jestem jesli mozna prosic: 23 04 1977? Odpowiedz Link Zgłoś
ania2577 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 03.03.04, 11:38 Pani Ewo, Bardzo proszę o parę słów o mnie tzn. 25.01.1977. I jeśli można o mężu 16.06.1979. Z góry baaaardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 08.03.04, 12:47 Aniu, 25.01.1977 jesteś piątką - poszukaj wątku autorstwa Wddic o numerologciznych piątkach. Dodaj do tego więcej zastanowienia nad życiem, niepokój związany ze swoim miejscem w świecie i wieczne poszukiwanie prawdy. I niestety większą skłonność do nałogów. 16.06.1976 numerologiczna dziewiątka - poczytaj w wątku Devine :) Trudniej mu niestety wyrażać uczucia i może miewać problemy z otwartością w stosunku do ludzi. Problemy w życiu rodzinnym - do przerobienia. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: STOP! PRZEPRASZAM ANIU 08.03.04, 12:53 pomyliłam datę Twojego męża. Nie 1976, a 1979. przepraszam 16.06.1979 Jest numerologiczną trójką, a nie dziewiątką! Tutaj analiza bardzo zależy od pozostałej części jego portretu - dlatego nic więcej nie mogę Ci powiedzieć. Problemy rodzinne do rozwiązania (a może już je rozwiązał?) są jednak prawdopodobne. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 08.03.04, 12:36 harryh, 23.04.1977 masz sprzeczność pomiędzy zmiennością a stałością, pobudzeniem a rozleniwieniem (czyli raz tak, raz tak). Raz pędzisz do przodu, raz stoisz w miejscu. Na zmianę potrzebujesz ruchu i poleżenia do góry brzuchem. Raz ciągnie Cię do nowych miejsc, innym razem czujesz się domatorem. Masz bardzo aktywne zmysły. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
elizka19 Od Elizy 04.03.04, 19:06 Witaj Ewa jak możesz napisz cos o nim 20.08.1983:) Z góry dziekuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Od Elizy 08.03.04, 12:39 Elizka, 20.08.1983 solidny, stabilny, odpowiedzialny. Ceni uporządkowanie i konsekwencję w działaniu. Sprawiedliwy i lojalny. Uczuciowy, choć nieco się z tym kryje. Potrzebuje akceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta7707 Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 04.03.04, 23:50 Bardzo proszę o charakterystykę osób z 30.12.1977 (ja) i 20.07.1968 (mój chłopak) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 08.03.04, 12:59 Edyta, 30.12.1977 możesz byc albo pozytywną, albo negatywną trójką - to zależy od reszty portretu. Wybierz więc sama: - pozytywna: pogodna, towarzyska, otwarta, kontaktowa. Lubi być w centrum zainteresowania. Nosi różowe okulary :), wieloma rzeczami się nie przejmuje. Często uzdolnienia taneczne, bardzo dobra ekspresja. Wiele znajomości, choć nieco powierzchownych. Zawsze skłonna do zabawy. - negatywna: nic nie przychodzi jej łatwo i lekko, problemy z podejmowaniem decyzji, czasem nawet depresje. Analizowanie wszystkiego. Nie potrafi się "nie przejmować" i podchodzić do życia na luzie. 20.07.1968 bardzo potrzebuje aprobaty, uznania i dowartościowania. Głodny uczucia. Bardzo wrażliwy, rodzinny. Opiekuńczy. Trudno mu poradzić sobie z krytyką. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Numerologia. Pytanie i troszkę...filozofii :-) 05.03.04, 00:30 Pani Ewo ! Proszę jeszcze mnie "zbadać" :-) 24.02.1969 = 33 czy poprostu "6" ? wiem to odemnie zależy ale smiem powiedzieć że "6" za tą "rodzinność" mają trochę "przechlapane".... robię obiad na prawie 8 osob zamiast na moją 5 bo chce kogos odciązyc od tej czynnosci :-) choc sama wogle na nic nie mam czasu. W moim życiu chciałabym aby wszyscy byli szcześliwi bo wtedy ja taka się też czuję, czasem pragnę komus pomagać i pomagam ale czasem okazuje sie że nie mogę dotrzymać słowa ojjj... :-) wogle wszystkim codziennie wysyłam barrrdzo dobre myśli aby byli radośni i szcześliwi i oczywiscvie robię to również dla tych ktorych nie znam - i tak było od samego dzieciństwa. Pani Ewo ? czy są tacy ludzie jeszcze jak Ja na swiecie ? Bardzo często spotykam ludzi ktorzy okazuja się: "11" lub "7" wtedy mozna wyczuć tę delikatną nić porozumienia zresztą moje dzieci też się rodziły wtedy kiedy postanowiłam dokładnie co do daty :-) 21.08.98 -syn a córeczka 25.08.2002 tylko starszy zrobil tacie prezent i urodzil sie w jego urodziny bo 13.12.1991 r ( mąż w 1969 r)o godz. 13.15 w piatek i trochę tych "13" przewineło sie kolo niego w pierwszych dobach zycia ale jest naprawdę cudownym chłopcem :-) Ale sie rozpisałam :-) a tylko chcialam "podładować baterie" opinią od Pani Ewy :-) PAni Ewo ? dlaczego brakuje mi kontaktu z takimi osobami jak Pani ? Ciągnie mnie w tę stronę czasem coś próbuję zrobić ale czas dla Firmy i rodziny a bardziej dla rodziny prawie całkiem mnie absorbuje, czasem sobie myślę co by było gdybym urodziła się kims innym moze wtedy zycie byłoby bardziej poukładane... Przepraszam za to rozpisanie sie ale chyba ta pozna godzina to spowodowała że tak mi dobrze szło....:-) Pzdr serdecznie i zyczę dużo dobrego na Pani drodze.....i tym osobom co zostały "zmuszone" to przeczytać :-) "Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Pytanie i troszkę...filozofii :- 08.03.04, 13:07 Astria, u Ciebie wibracja 6 jest mocno zintensyfikowana, dlatego pewnie nie możesz sobie poradzić z nadmierną rodzinnością :) 33 to wibracja najwyższej miłości, a takie osoby jak Ty są na ogół opiekunami wszystkich swoich (i nie tylko swoich) bliskich. Cierpią, kiedy osobom, które kochają, jest źle. Przejmują się wszystkimi. A dla swoich dzieci są najcieplejszymi, najkochańszymi rodzicami, tylko potrafią czasem przesadzać ze swoją nadopiekuńczością. Ważna rzecz - jeśli zapominasz przy tym o swoich potrzebach, może kiedyś zabraknąć Ci sił i pogody ducha na pomaganie innym. Dlatego staraj się poświęcać czas również sobie, choćby na siłę :) I tak, są jeszcze na świecie tacy ludzie jak Ty. Światełka. Pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
agakaras Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 05.03.04, 07:26 Do Pani EWY ! Również poproszę o numerologie i jakieś inne możliwe informacje -4.11.1978. Z góryserdecznie dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologia. Kto pyta, nie błądzi - część V. 15.03.04, 20:08 Agakaras, to osoba, któa w życiu ma za zadanie nauczyć się odpowiedzialności, solidności i kosekwencji, ale możliwe że będzie do tego dochodzić (lub już doszła do tego) poprzez zupełne przeciwieństwo tych cech - nieuporządkowanie, niechęć do wzięcia odpowiedzialności, słomiany zapał. Dopiero konsekwencje takich cech charakteru zmusiły/zmuszą ją do zmiany siebie. Odpowiedz Link Zgłoś