greta_30 27.05.04, 17:14 nie dorośliście do grety. bujajcie się. greta - ma Was powyżej dziurek w nosie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta_30 pospólstwu zacietrzewionemu i ingorantom 27.05.04, 17:17 mówię NIE! greta_30@wp.pl gównianych osób nie zapraszam. Wkurwiliście mnie gietrychy i smoczyce. Dla waszego dobra, ostani raz mówię: na wawel, do szkółek niedzielnych, do podstawóek. Nie fikać do tego, o czym pojęcia nie macie! Wstyd być takimi ignowantami, co się obrażają na rakietę kosmiczną. Żegnam ozięble. Odpowiedz Link Zgłoś
premium.blend Re: pospólstwu zacietrzewionemu i ingorantom 27.05.04, 18:48 przestan bluzgac bo robisz rynsztok z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 s...aj Bibilię poczytać, tam mniej.... 27.05.04, 21:42 krwi i przemocy, co nie? nie poczekaj : dziennkik se obejrzyj... marnyś, tyle Ci powiem, bo zaśmiecasz umysł historią, że jak ktoś powie chuj to trzeba zjebać. Czasem nie trzeba, bądź uprzejmy to skumać, bo mnie rozśmieszasz premium.blend - wjownik o pierdy. żyj z tym, jak taka wola twoja. amen Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 RAKIECIE Z NOWOCZESEGO POLISTERU 27.05.04, 21:51 też tak będziesz wygrażał? a czy Ty w ogóle wojujesz, bo oręża nie zauważyłam, hehehe, burak, pewnie z wawy, warszawiak )i lawina bo gerta obraża warszawiaków, chłe chłe :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: pospólstwu zacietrzewionemu i ingorantom 27.05.04, 21:06 greta_30 napisała: > Żegnam ozięble. z domieszką ironii. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 siur, że ironii. pozdrawiam, połamana... 27.05.04, 21:33 z nosem w klawiaturze... nie łatwo się z wami przeprosić. Świnie z Was - ostatnim rzutem na taśmę greta charcząc obwieściła... hihihi, beznadzija, odpuście, do siebie dopuście, nie bądźcie Stwórcami Najwyższymi. pochylcie się greta - bo inaczej sie nie da! niestety Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 na koniec. 27.05.04, 17:54 Pod żadnym pozorem nie zgadzam sie na opublikowanie moich wątków. Wiem, że gazeta ma takie prawo, ale błagam: pracujemy nad publikacją zawzięcie i obiecuję, że jak się podleczę przyjdę do Was z prośbą o objęcie nas patronatem medialnym, bo druk itepe - mamy już załatwone. Gazeto Wyborczo - będę Wasza, ale dajcie nam szansę. Potrzebujemy sukcesu, bo dzięki temu wiele osób może się podnieść. Nie depczcie tego. A przynajmniej nie na tym etapie. greta_30@wp.pl i dziękuję za możliwość złapania pionu. Pozdrawiam Was serdecznie greta - idzie do siebie ;) tam dobrze ma :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: na koniec. 27.05.04, 18:53 Znowu nie wiem o co chodzi, ale to juz chyba tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 poszperasz w chorym umyśle grety - a znajdziiesz 27.05.04, 21:35 a jak nie - to co to za różnica. jutro moge zmienić torżamość, jak każdy z nas.... ale zazdroszę Ci znajomości z kimś takim jak ja. wczesniej bym wyzdrowiała... ściska Cię Wariatuńcio, tyle lat niepotrzebnie sie męczył,,, Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: zegnam się z tym Forum 28.05.04, 00:05 czegos tu nie rozumiem...tutaj sie zegnasz...tak? ale jakos nnie znikasz...moze to uzaleznienie...poprostu...? Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 no! niestety, kupa! nie oswobodziłam się... 28.05.04, 00:13 ale jutro też spróbuję ;) greta - nie pęka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: zegnam się z tym Forum 28.05.04, 04:12 Wierze ze nie znikniesz, jestes potrzebna na tym forum. Jestes tutaj bo cierpisz i potrzebujesz pomocy a takze sama starasz sie pomagac. Serdeczne pozdrowienia, trzymaj sie mocno i do jutra. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: zegnam się z tym Forum 28.05.04, 04:19 wlasnie szacunek. Czy to ze bicie szklanek, talerzy daje Tobie ulge, znaczy ze masz to robic, mimo ze inni sa w tym domu? Odpowiedz Link Zgłoś