Dodaj do ulubionych

Lach's Apartments - czy KTOŚ był??

02.05.04, 22:39
Chcę pojechać tam z mężem i synkiem, a nie chcę zastać jakiejś nory:-). Choć
zdjęcia zapowiadają ciekawe miejsce, to... muszę ptrzyznać, że już kiedyś
nabrałam się na reklamę w Internecie i teraz jestem już ostrożna. Jak ktoś
był albo coś w ogóle słyszał, to będę bardzo bardzo wdzięczna, i moje
chłopaki także, a jakże! ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: danusia Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.cbk.waw.pl 04.05.04, 11:21
      ja tam jade w czerwcu i tez wyboeram sie pierwszy raz
      ale ktos mi to polecal, wiec nie jest to jakis kit:)
      • lenna79 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 04.05.04, 13:21
        No to ulga, dzięki. Ale co Ci dokładnie powiedzieli, możesz napisać? Fajnie tam
        jest? :-))
        Pozdrawiam.
        • Gość: rena Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.05.04, 20:13
          Jeśli to ten w Jastrzębiej G. to jest O.K. Byłam w zeszłym roku z dziećmi i
          dobrze sie bawiliśmy. Polecam!
    • nelka12 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 06.05.04, 11:36
      Pensjonat, jakich wiele. hałasujący duzy pies, daleko do morza.
      Pokoje czyste, mini plac zabaw przed domem.
      • lenna79 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 06.05.04, 13:12
        Czy ten hałasujący duży pies to metafora, czy doslownie tak powiedziałaś? :-)
        Zmartwiła mnie informacja o dużej odłegłości od morza, miało być 10 min? A
        według Ciebie jak jest naprawdę?
    • nelka12 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 06.05.04, 14:04
      Z pewnoscią 10 min to nie jest. Idzie się zdecydowanie dłużej, do tego nie
      przez pachnący las, czy łąkę,ale normalną betonową drogą, przez osiedle innych
      pensjonatów, gdzie mnóstwo samochodów zarówno na ulicy, jak i na chodnikach.
      Pies był najprawdziwszy bardzo hałasujacy, ale my tam nie mieszkaliśmy, tylko
      oglądalismy jako ewentualna kwatera na lato. Tak więc moze psa wywożą na
      sezon???
      W każdym razie my (tez mam 2 maluchów) tam się nie zatrzymamy.
      • Gość: wiolak1 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:56
        ja właśnie dzisiaj dokanałam tam rezerwacji. Mam nadzieję że wybór był
        trafiony. Jeżeli chodzi o odległość do plaży to Pani powiedziała, że jest ok.
        400 m tylko że do stromego zejścia. Jeżeli chce się zejść łagodną drogą to ok.
        1 do 1,5 km (raczej tylko dla zmotoryzowanych). A czy można wiedzieć kiedy
        ewentualnie się wybierasz?
        pozdrawiam wiola
        • Gość: danusia Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.cbk.waw.pl 07.05.04, 12:06
          wiolu a ty w jakim terminie tam bedziesz?
          ja jade 12 czerwca do konca miesiaca
          eeeeee ze pies jest to mi nie przeszkadza, na moim osiedlu tez psy szczekaja
          nonstop, bez przesady
          a ze morze daleko...... dla jednego daleko dla drugiegoi nie daleko
    • nelka12 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 07.05.04, 12:38
      Gorzej, jak ktoś jedzie z dzieckiem, które albo boi się psa, albo sypia w ciągu
      dnia (a tu piesek nie pozwala.....).
      No faktycznie do morza jest bliżej niz w Białogórze.........
      • Gość: danusia Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.cbk.waw.pl 07.05.04, 13:05
        jade wlasnie z 1,5 rocznym dzieckiem sypiajacym wdzien
        i raczej nie bedzie sypiac w pensjonacie, tylko na swiezym powietrzu, zabieram
        wozek,
        zycze milego wypoczynku :)
        • Gość: wiolak1 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:20
          Danusiu raczej się nie spotkamy. Ja wyjedźam 4 lipca. Ale mam prośbę, ponieważ
          Ty będziesz do końca czerwca, to bardzo Cię proszę abyś po powrocie napisała
          jak tam faktycznie jest. Jeżeli chodzi o psa to dobrze że jest, moje dzieci za
          psami przepadają. Tylko jestem ciekawa jak to faktycznie jest z tą odległością
          do morza bo mój starszy syn (7lat) nie bardzo lubi chodzić. Życzę miłego
          wypoczynku.
          Pozdrawiam Wiola
          • Gość: danusia Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.cbk.waw.pl 10.05.04, 08:25
            dam znac :)
            pozdrawiam
    • lenna79 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 09.05.04, 23:45
      Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Właściwie najwięcej dały mi te krytyczne. Jak
      już będę miała pobyt za sobą obiecuję dać znać na forum jak było naprawdę.
      Dzięki i pozdrawiam!
    • nelka12 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 11.05.04, 09:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=192&w=7512856&a=12255075 - jeszcze coś
      takiego znalazłam........
      • azus Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 11.05.04, 11:54
        Witam Panie
        - jestem właścicielką pensjonatu : LACHS' APARTMENTS
        moje nazwisko brzmi LACHS nie LACH-

uwaga do ostatniego listu- została wykasowana moja odpowiedż na powyższe
        zarzuty-
        rozmowa telefoniczna to jeszcze nie rezerwacja - a szkoda , że owa z Panią Gbur
        nie została nagrana

na forum odbywa się zaoczny sąd
        gdzie jedynie zdanie właściciela się nie liczy-
        pozostali zaś mogą bez skrupułów wypisywać różności
        - któż to może zweryfikować?
        ----Ci goście , którzy wypoczywali u nas
        lub zamierzają- a potem wpiszą swoje własne opinie- poparte doświadczeniem ,
        a nie zwiedzaniem miasta - i pensjonatów zza płotu , z ulicy.

Dociekanie informacji o obiekcie jest jak najbardziej właściwe- nikt nie lubi
        być oszukany ale sprwadżcie konkrety

Mam nadzieję że ktoś przeczyta zanim admin wykasuje odpowiedz.
        Pozdrawiam
        Marzena Lachs

• nelka12 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 11.05.04, 12:16
          azus napisała:

>> a nie zwiedzaniem miasta - i pensjonatów zza płotu , z ulicy.

to chyba do mnie Pani nawiązuje? Nie zwiedzałam Pani pensjonatu zza płotu. W
          ten sposób - jeśli dobrze myślę - nie zdobyłabym wiadomości, o których pisałam
          powyżej???
          Przeszukałam forum -może niedokładnie ?? - ale nie znalazłam ani jednej
          pozytywnej opinii na temat Pani pensjonatu, poza Pani własnymi postami.
          • azus Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 11.05.04, 15:56
            Witam,
            proszę nie przyjmować moich uwag do siebie,
            pisałam ogólnie - raczej o konstruktywnej dyskusji.

A co do pensjonatu-o gustach się nie dyskutuje-
            każdy ma prawo do własnego zdania
            - i wyszukania najlepszego miejsca dla siebie.
            Na szczęście .
            Funkcjonujemy już parę lat, mamy stałych gości
            ale to nie znaczy przecież ,
            że absolutnie wszystkim musi się podobać ,
            czy spełniać ich wymagania .

Pozdrawiam

• Gość: Bahama Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.g.pppool.de 17.06.04, 13:20
          LachSS to BUC - przyjedzcie do mnie! Samo centrum J.G. do morza 100m. Dobra
          atmosferka (jointy w cenie pokoju).
    • gocha4 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 13.06.04, 20:36
      Przez 2 lata nie miałam urlopu, pojechałam na wikend majowy i wypopczełam na
      następne 2 lat. Opinia na temat psa jest śmieszna, przede wszystkim jest na
      prywatnym piętrze. Pensjonat położony dalej od głównej ulicy pozwala wyspać się
      pożądnie, w sezonie na pewno głośniej jest w centrum. Mam szecio latka nie
      chciał wracać do domu. Dla mnie to jest wyznacznik opinii Jestem zachwycona
      świętym spokojem panującym w pensjonacie. Nikt nie nad skakuje nad tobą.
      Wyposażenie jest super. Jastrzębia Góra jest ładna i warta zobaczenia. Bardzo
      polecam ten pensjonat.
      • Gość: PASIK Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? IP: *.pasztet / 81.210.112.* 16.06.04, 12:24
        dodam swoje nikłe doświadczenia...z Panią Marzenią

tinylink.com/?9xpS2Xha1q
    • sp2005 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 17.06.04, 09:37
      Hm..., nie znam dziecka, które by chciało wracać do domu znad morza. Dla
      dziecka pensjonat jest –moim zdaniem- najmniej ważnym punktem programu. Ważny
      jest piasek i wodaaaaaa (nawet zimna). Tak jest w przynajmniej w przypadku
      moich dzieci i dzieci dużej grupy znajomych.
      Nie widzę nic śmiesznego w tym, że komuś przeszkadza pies....................
    • lenna79 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 21.06.04, 23:44
      Witam!
      Obiecałam relację z pobytu w Lachs Apartments, więc dotrzymuję słowa :-).
      Pensjonat jest w porządku, spotkałam kilka mam, które tak jak ja były w tym
      pensjonacie z rodziną po raz pierwszy. Opinie były zgodne, tj. mimo tego, że
      pewne rzeczy można by tam poprawić (tzn. zabawkom przydałoby się częstsze
      mycie, a kuchni więcej warzyw ;-)) to każdemu się podobało. A dodam, że pogoda
      była kiepska, ale w związku z miłym tpwarzystwem rodzicow i ich pociech oraz
      atrakcjami dla dzieci typu placyk zabaw i kącik zabaw na piętrze, bardzo, ale
      to bardzo nam sie tam podobało. Obiecaliśmy wrócić tam za rok i na pewno
      dotrzymamy slowa :-))
      • regr Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 22.06.04, 09:53
        Witam!
        A jak z tą odległością do morza? Czy rzeczywiście jest to długo droga?
        • lenna79 Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 22.06.04, 22:35
          Nie, odległość nie jest duża, jak się znajdzie skrót pomiędzy pensjonatami, to
          dojście trwa z 10 min do zejścia nad morze. Ale tu pojawia się mały problem,
          zejście jest stromym piaszczystym brzegiem. Zejść jeszcze można, ale wejść, z
          dzieckiem na rękach i wózkiem pod pachą... to tylko dla nielicznych ;-).
          Dlatego polecam zabrać rodzinkę i cały bagaż samochodem, podjechać na początek
          Jastrzębiej, tam jest płaskie zejście, i sparawa załatwiona. My woleliśmy
          takie "zmotoryzowane" rozwiązanie, bo żeby zabrać koc, parasol, dwa parawany
          (dają w Lachs),wózek, zabawki dla dziecka, to jednak lepiej wybrać się
          samochodem. Jedzie się tam z pięć minut. Pozdrawiam. Lenna
          • regr Re: Lach's Apartments - czy KTOŚ był?? 23.06.04, 09:54
            Dziękuję. Ja jadę z pięciolatkiem (nie jesteśmy zmotoryzowani). Mam nadzieję,
            że sobie jakoś poradzimy z tymi wspinaczkami. Nie jadę do Lach's tylko
            niedaleko tego miejsca. Jadę w ciemno do pensjonatu na Hibnera i nic nie wiem
            tym miejscu. Nie znalazłam jeszcze nikogo kto tam był, ale mam nadzieję, że
            będzie w porządku.
            Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka