jagasz 15.07.04, 14:26 Szukam tej książki, podobno świetnie "przygotowywuje" do przedszkolnego startu. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_azj_edziecko Re: "Kasia idzie do przedszkola" szukam 15.07.04, 16:12 Nie znam tej książki, ale moge polecić inną bardzo fajną książkę - "Lulaki, Pan Czekoladka i przedszkole" Beaty Ostrowickiej. Opisuje dzień przedszkolaka od obudzenia sie do zaśnięcia i ma bardzo ładne ilustracje. Jest jeszcze książka "Jestem juz przedszkolakiem" - nie pamiętam autorki, książka tłumaczona była z węgierskiego i wyszła w latach osiemdziesiątych. Szczególnie pierwsze rozdziały fajnie opowiadają o problemach z adaptacją na początku. Odpowiedz Link
agnieszka_azj_edziecko Re: "Kasia idzie do przedszkola" szukam 15.07.04, 17:25 agnieszka_azj_edziecko napisała: > Jest jeszcze książka "Jestem juz przedszkolakiem" - nie pamiętam autorki, > książka tłumaczona była z węgierskiego i wyszła w latach osiemdziesiątych. > Szczególnie pierwsze rozdziały fajnie opowiadają o problemach z adaptacją na > początku. Znalazłam !!!! Eva Janikovszky, wyd. Nasza księgarnia 1982 r. Jest jeszcze jej "Jestem już pierwszoklasistą"(???), a właśnie wyszła jej nowa ksiaza "Gdybym był dorosłym" Odpowiedz Link
grzalka Re: "Kasia idzie do przedszkola" szukam 16.07.04, 06:05 Jest jeszcze "Przedszkole" z serii Kamyczek. Odpowiedz Link