justyna1212 23.09.04, 15:03 Jak oceniacie "Wasze" przedszkolanki? Czy dzieci je lubią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siborki_mi Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 28.09.04, 23:34 Nasza jest taka zwykła - po prostu Pani Zosia! Ale przy tym ciepła, bardzo miła, pamiętająca o róznych drobiazgach. Np. moja Mała zanim rozpoczął się rok szkolny na spotkaniu integracyjnym powiedziała, że ma piżamkę w kwiatuszki i pani we wrześniu przy wejściu powiedziała, że chce obejrzeć te kwiatki na piżamce. A jak po tygodniu będąc w ogródku, zobaczyłam dziewczynkę za płotem, która wołała: do widzenia pani Zosiu, jutro też przyjdziemy, to pomyślałam, że chyba naprawdę trafiła nam się dobra Pani! Pozdrawiam - zdowolona mama Ingi (która lubi Panią Zosię) Odpowiedz Link Zgłoś
linusia_75 Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 29.09.04, 07:27 Pani Ula. Młoda (ciut po 30-tce), uwielbiająca dzieci, anielsko cierpliwa i opanowana, bardzo rozsądna i taka .. normalna, swoja dziewczyna. Ma mnóstwo zapału i pomysłów na pracę i zabwę z dziećmi. Prowadzi też w innych grupach takie zajęcia sportowo - ruchowe (za które nie trzeba dopałcać . Mnie bardzo się spodobała, dziecku też, jak całe przedszkole zresztą . Linusia Odpowiedz Link Zgłoś
kluska25 Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 03.10.04, 18:33 U mojej Kasi w przedszkolu panie są wspaniałe naprawdę.Ale moja córcia szczególnie uwielbia jedną panią ,jest starsza ale ma super podejście do dzieciaczków.Po tygodniu żadne już nie płakało i wszystkie chodzą uśmiechnięte i szczęśliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
agagrest Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 03.10.04, 19:49 Moje słoneczko jest zadowolone zwłaszcza w obecności "cioci Wioli". Na poczatku chodziło nawet za nią do łazienki Często siada na jej kolanach, zwłaszcza po obiedzie, gdy potrzebuje ciepła przed "snem". Chyba ciocia Wiola zastępuje w przedszkolu mamę Ale nie będę zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
1975a2 Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 04.10.04, 07:35 jak najbardziej do jednej to nawet chodzi po zajęciach- w gości. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1212 Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 08.10.04, 14:21 U nas jest tak, że są dwie panie, które się zmieniają. Córka jedną panią lubi, a drugiej nie. I nie chce iść do przedszkola, bo będzie ta pani..(w domyśle:której nie lubi). Gdy pytam, okazuje się, że nie jest to na szczęście kwestia złego traktowania czy robienia krzywdy. Ale: jedna pani (ta fajniejsza) ma więcej ciepła, pomaga, odpowiada na wszystkie pytania, przytuli. A druga nie. I tu jest problem. Na razie czekam. I wysłuchuję codziennie: nie chcę iść do przedszkola. Bo mi się tam nie podoba i nie lubię jednej pani... Odpowiedz Link Zgłoś
kapustek81 Re: Jakie są przedszkolanki Waszych dzieci? 17.10.04, 15:20 z moja corka jest podobnie. tez sa dwie panie,ktore sie zmieniaja (przez 2 tygodnie ulubiona jest od rana do obiadu,a mniej kochana potem...) Problem jest rano z pojsciem, gd jest tydzien tej mniej lubianej...nie chce tam nudno,chce z toba... ta mniej kochana nie jest taka jakas straszna,tylko to jest jej pierwszy rok pracy z 4latkami,wczesniej pracowala ale z 6latkami.. pozdrawiam mama Karolinki Odpowiedz Link Zgłoś