Gość: grazyna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 10:48 znacie moze jakies fajne lumpeksy w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: fajne lumpeksy w warszawie 10.10.04, 10:52 poszukaj wątków w wyszukiwarce - to już chyba 65798. wątek w tej sprawie i nie sądzę, by komuś po raz 65798. chciało się odpisywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: fajne lumpeksy w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:23 może trochę nie ma temat, ale czy ty nosisz spódnicę czy spodnie, tak generalnie (wiem, że pewnie już to było na forum kilka tysięcy razy ale nie chce mi się sprawdzać - wybacz) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: fajne lumpeksy w warszawie 10.10.04, 17:23 w sumie gdybym sobie golił nogi, mógłbym z jakimiś miniówkami popróbować. ale do miniówek najbardziej pasują szpilki, nawet niskie - a ja nie mam zamiaru się uczyć chodzić na szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: fajne lumpeksy w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:57 Ja znam jeden - Wzorcownia na Chmielnej, obok kina Atlantic. Czasem można znaleźć fajny żakiet. Odpowiedz Link Zgłoś