Dodaj do ulubionych

Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej...

22.11.04, 08:42
Jestem zmuszona zmienic swojego lekarza. Nie odpowiada on mi z wielu
wzgledów. Chodzę do niego prywatnie od kilku lat jednakze do prowadzenia
mojej ciaży sie nie nadaje. Z niechecia odpowiada na moje liczne pytania i
takie tam... Jestem teraz w 16 t.c. i chcialabym prowadzic moja ciaze w
przychodni przyszpitalnej na Zelaznej, gdyz tam tez chcialabym rodzic. Czy w
zwiazku z tym mozecie mi polecic jakiegos lekarza z przychodni, ktory bylby
kompetentny, mily i odpowiedni dla mlodej zestresowanej przyszlej matki ?
Taki, ktoremu mozna by zaufac. Z gory dziekuje za wszystkie odp.
Obserwuj wątek
    • klubofaza Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 22.11.04, 13:38
      Ja piszę jakby na przekór - bo kogo nie polecam. Tzn nic mi złego nei zrobił
      ale młodziutki, nie doświadczony... Milutki super i wogóle, delikatny, ale
      jeśli chodzi o nas kobitki w ciąży to potrzebujemy fachowej rady i mocnej ręki
      (wiecie o co mi chodzi, żadnego "może", "ewentualnie" i wydaje mi się)

Chodzi mi o doktora Szulca. A, no i w związku z tym że młody to 70 zł u niego
      wizyta. Nie, odradzam.

Z chęcią poczytam inne posty kogo polecacie to też zmienię.

Agnes z 27 tc brzuszkiem chłopczykiem
      • kurczaczek100 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 02.12.04, 18:07
        Dołączam się do opinii dotyczącej doktora Szulca.
        Miły i delikatny to on jest, ale nic poza tym.

Najgorsze, że pierwsze dziecko rodziłam na Żelaznej 4 lata
        temu, on wtedy stawiał pierwsze kroki (np. dopiero uczył się badac przy innych
        lekarzach). Natknęłam się na niego ostatni przy okazji drugiego porodu no i -
        FATALNIE! Nic się nie zmieniło!
        Podczas obchodu nie potrafił udzielić konkretnej odpowiedzi na ŻADNE pytanie z
        sali. Tylko same "być może, zobaczymy" i tak dalej i tak dalej.

Trochę słabo jak na kilka lat studiów i parę ładnych lat praktyki...

Ciekawa jestem, dlaczego go tam trzymają.
        To dobry szpital, kiedyś być może był młodym obiecującym, ale ileż lat można
        być tylko obiecującym?...

Mam mieszane uczucia, 4 lata temu był rozczulająco nieporadny i polubiłam go, a
        teraz to mi już go trochę szkoda... Wiecie jak to jest, nie każdy jest dobrym
        kierowcą...podobnie jest z lekarzami...
    • voluptas Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 22.11.04, 13:47
      dr Piotr Kukulski.

Nie prowadziłam u niego wprawdzie ciąży, ale kiedy szukałam lekarza dla siebie,
      znalazłam wiele opinii o panu doktorze jako świetnym położniku. Ja jestem
      zachwycona nim jako lekarzem, poza kompetencjami jest miły, ciepły, nie ma
      problemu z dzwonieniem do niego i uzyskaniem porady przez telefon, choćbyś nawet
      dzwoniła z błachą głupotką. Ten lekarz daje pacjentce poczucie bezpieczeństwa.
      Moja przyjaciółka prowadziła u niego ciążę i też chwali go, gdzie i kiedy może.
      • kluseczka74 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 22.11.04, 19:01
        Hej
        Ja się dołączam. Jestem pacjentką dr. Kukulskiego od kilku lat. W tej chwili
        prowadzi moją ciążę - 28tc. Jestem bardzo zadowolona i czuję się bezpiecznie.
        Potwierdzam wszystko co napisłał moja poprzedniczka.
        Pozdrawiam
        Kluseczka i Człowieczek 28tc
    • gosik19 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 23.11.04, 09:02
      Dziękuję za odpowiedzi. Mam jeszcze pytanie czy ten lekarz pracuje
      rowniez "regularnie"w szpitalu sw.Zofii tj. np.przy porodach czy jedynie w tej
      przychodni ? pozdrawiam
      • voluptas Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 23.11.04, 12:15
        Tak, pracuje również "regularnie" w szpitalu, robi cesarki i operacje
        ginekologiczne. Poza przychodnią przyjmuje także w prywatnym gabinecie na ul.
        Żytniej. Jeśli będziesz chciała na niego namiary, napisz na priv.
        pozdrawiam
      • joanna266 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 25.11.04, 11:41
        bardzo dobrze wspominam dr. kurczuk-powolny.to bardzo mila i kompetentna
        lekarka.pracuje rowniez w szpitalu na zelaznej.polecam ipowodzenia
    • lolalilu Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 06.12.04, 15:44
      Bardzo serdecznie Ci polacem dr Puzynę - dyrektora Szpitala na Żelaznej. Jest
      specjalistą II stopnia z zakresu połoznictwa i ginekologii. Ma doktorat
      związany z patologią ciąży. Od wielu lat zajmuje sie głównie położnictwem. Jest
      bardzo miłym i spokojnym człowiekiem. Nie gniewa się kiedy się do niego dzwoni
      z głupimi pytaniami na komórkę. Bardzo dobry specjalista. Przyjmuje na Łuckiej -
      zapisy w jego sekretariacie (536 93 01). No i mające go jako prowadzącego
      ciążę masz gwarancję, że Cię nie odeślą wink

P.S. Wiem, ze potrafi przyjechać bezpłatnie (sam z siebie) do swojej pacjentki -
      spędza mnóstwo czasu w szpitalu i zawsze jest świetnie zorientowany... Na
      wyraźną prośbę zleca wykonianie CC (na życzenia) za darmo smile)
      • malgoriam Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 11.12.04, 22:17
        Czy orientujesz się, ile kosztuje poród naturalny prowadzony przez Pana dr
        Puzynę (przy założeniu, że będzie się jego pacjentką przez okres ciąży)?

Pozdrawiam
        • lolalilu Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 12.12.04, 01:25
          niestety nie, ale napisz do niego maila dyrektor@zofia.it.pl albo zadzwoń do
          jego sekretariatu 536 93 01
        • arwena751 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 12.12.04, 21:09
          Pod tym adresem jest cennik usług szpitala z Żelaznej
          www.zofia.it.pl/index.php?id_page=118&PHPSESSID=924f0de805b4d58d7837b19cdfcc60c8
          • rendziak Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 12.12.04, 21:16
            polecam dr Małgorzatę Gorzałę
            super lekarka - dzięki niej donosiłam drugą ciążę (pierwsza ciąża straconasad i
            urodziłam zdrowego synka
            • emka1974 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 29.12.04, 00:31
              Pani dr Gorzała zapomniała się mnie spytać o grupę krwi po poronieniu (mam A Rh
              (-) i podać immunoglobulinę.
          • malgoriam Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 13.12.04, 19:58
            cennik jest, ale jest w nim napisane od 2000 PLN.. smile
            • lolalilu Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 13.12.04, 20:55
              a dzwoniłaś do sekretaritu? Tam chyba dostaniesz dokładną informację...
    • dorek3 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 30.12.04, 11:14
      I ja bedę sie powtarzać: dr Rodzeń!
      Przyjmuje w przychodni przyszpitalnej i prywatnym gabinecie na Łuckiej.
      Jest super delikatny, można o wszystko zapytać i dzwonić na komórkę w nagłych
      sytuacjach. Niestety nie mógł prowadzic mojej ciąży do końca bo wylądowałam na
      patologii na Kasprzaka i tam urodziałm przedwczesnie chłopaków.
      Poleciłam juz kilku koleżankom i wszystkie były bardzo zadowolone.
    • martyna122 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 30.12.04, 17:33
      A ja polecam dr Muszyńską, przyjmuje na Śniadeckich.
      Jest rewelacyjna, odpowiada na każde nawet głupie pytanie.
      Ma II stopień ginekologii. Zdecydowałam się, że to ona będzie przy moim
      porodzie nieważne czy cc, czy naturalny i nieważna że koszt jest 2500.
      Będę rodzić na Żelaznej i boję się trafić w razie jakichś komplikacji w ręce
      dyżurującego lekarza.
      Babka jest po prostu profesjonalna jako lekarz i niesamowicie miła jako człowiek
      • nelly77 Re: Proszę polećcie mi dobrego lekarza z Zelaznej 31.12.04, 13:54
        Dziewczyny, a czy jest jakiś lekarz na Żelaznej, którego należy zdecydowanie
        unikać?

I jeżeli macie namiary na dr Rodzenia, to bardzo proszę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka