Dodaj do ulubionych

Jak ballest u Turka robił .........

21.01.05, 11:34
I tak będzie już niedługo ballescie. Szykuj się do wytężonej pracy z przerwa
na śpiewy z minaretu. Dywanik pod nogi i bij pokłony, patrz tylko bacznie,
zeby się we właściwa stronę świata skierować. Miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • aqua Re: Jak ballest u Turka robił ......... 21.01.05, 11:39
      Już niedługo, jak balest zahaczy się na robocie u Turka, będzie nas wszystkich
      przekonywał, że Turcy nieśli Europy "kulturę", tylko ci wstrętni Polacy na to
      nie pozwolili, hehe.
      • carrramba Re: Jak ballest u Turka robił ......... 21.01.05, 11:41
        Jak się mu uda zahaczyć. Turek sie szybko poznam na lenistwie ballesta a wtedy
        nawet modły nie pomogą :))
        • hehehess Re: Jak ballest u Turka robił ......... 21.01.05, 11:44
          carrramba napisał:

> Jak się mu uda zahaczyć. Turek sie szybko poznam na lenistwie ballesta a
          wtedy
          > nawet modły nie pomogą :))

A co bedzie jak turcy do Polski przyjda?

Ala,ala
          • aqua Re: Jak ballest u Turka robił ......... 21.01.05, 11:50
            masz jakieś problemy, hehe,
            • hehehess Re: Jak ballest u Turka robił ......... 21.01.05, 11:53
              aqua napisał:

> masz jakieś problemy, hehe,

Jak widze, to Wy macie juz z "turasami" problem. I wiesz mi on sie powiekszy
              hehehehe
              • Gość: Braid Re: Jak ballest u Turka robił ......... IP: 62.206.176.* 21.01.05, 12:11

hehehe zauwaz ze Polacy pisali "Turcy / Turek" to ty masz jakies kompleksy i
                wprowadzasz pogardliwe nazewnictwo.

Czy Turcy sie w Polsce pojawia?
                hehehe ..jak w Polsce wprowadza social

Ponadto jak kazdy deutschschlesier powinnienes wiedziec ze Polacy sa religijne
                bardzo nietolerancyjni ...

W Niemczech zas ..partia "Zielonych" zaproponowala zniesienie jednego swieta
                katolickiego na korzysc swieta muzulmanskiego...
                wiec tylko zyc nie umierac .

• carrramba Re: Jak ballest u Turka robił ......... 21.01.05, 14:52
            Mam nadzieje, że nie przyjdą. Przybajmniej nie w najbliższym 100 leciu.
          • henry.morgenthau_jr.jr "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naród ... 21.01.05, 18:53
            hehehess napisał:

> A co bedzie jak turcy do Polski przyjda?

Kolejny rasistowski dojczszlejzier ... "Turcy" to panie kolego .... LUDZIE ...
            i naród ... więc piszemy z dużej literki "T" ... jak Turcy ....

Bye !
            Against fascism !
            HENRY MORGENTHAU jr. jr.
            • Gość: kolcero Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.broker.com.pl 21.01.05, 20:34
              Myslisz, w pewnych kregach quai-cywilizowanych na wschod od Odry mieszkaja
              polaczki, turki, ruskie, japonce, czeczence...
              I daltego sa i europejczycy, i Europejczycy. Na szczescie tych pierwszych mozna
              zmiescic w jednym busiku
              • Gość: Rodak Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 09:00
                Jakie blaski jakie cienie,o czym jest ta mowa?ChWDP-za nieprzemyślane słowa
                • ballest Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 22.01.05, 12:11
                  Mam zarowno przyjaciol wsrod Turkow (nawet kobiet) jak i Polakow czy Niemcow,
                  wiec roznicy nie robie.
                  Syn chodzil 13 lat z Greczynka a syn mej siostry chodzi z Tajlandka!
                  Ja jestem czlonkiem partii zielonych wiec jesli o te sprawy chodzi bardzo
                  liberalny, mnie tylko wkurza polski nazizm, a takiego nie znajdziesz nigdzie w
                  Europie.
                  • Gość: Braid Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.net-htp.de 22.01.05, 13:25
                    > Ja jestem czlonkiem partii zielonych wiec jesli o te sprawy chodzi bardzo
                    > liberalny, mnie tylko wkurza polski nazizm, a takiego nie znajdziesz nigdzie
                    w Europie

I co? opowiadasz zielonym parteigenossen o wyczynach twojego bandziorskiego
                    ojca? Opowiadasz im jak dumny jestes z niego?

A czemu cie tak ten polski "nazizm" wkurza? masz przez to jakies problemy ?
                    Ciekawe czemu nie wkurza cie niemiecki?
                    masz w domu plyty zespolu Böseonkelz?

poczytaj sobie co spiewaja twoi ziomkowie:
                    Cytat tekstu grupy Böse Onkelz z plyty "Deutschland den Deutschen"

"Refrain: SS-Staat im Staate wird das nochmal geben,
                    SS-Staat im Staate wir woll´ns miterleben
                    Ach du Jude altes Schwein
                    Mensch du gehörst in Gas hinein

To sie raduje serce deutschschlesiera co?

Böse Onkelz maja tez poetycko wyrafinowane teksty:

"Türken raus, Türken raus, Türken raus
                    Türken raus, Türken raus, alle Türken müssen raus!
                    Türkenfotze unrasiert, Türkenfotze unrasiert,
                    Türkenfotze unrasiert, Türkenfotze!
                    Türkenpack, Türkenpack, raus aus unser'm Land!
                    Geht zurück nach Ankara, denn Ihr macht mich krank!
                    Nadelstreifenanzug,
                    Plastiktütenträger,
                    Altkleidersammler
                    Und Bazillenträger!
                    Türkenfotze, Türken raus, Türken raus
                    raus Du alte Schlampe!"

A moze ty jestes schikowski tylko faszystowska wtyczka w parti zielonych?

• ballest Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 22.01.05, 15:33
                      Ja nie slucham takich zespolow !

Dlatego nie interesuja mnie ich teksty.
                      Nazizm i Ausländerfeidlichkeit w Niemczech jest zjawiskiem marginesowym.
                      Zobaczymy jak Polacy zareaguja, jak w Polsce 10% ludnosci pbcokrajowcami beda!
                      Ty mi mozesz udowadniac co chcesz, Twoim jedynem argumentem sy wycieczki
                      osobiste, piszac obrazliwie o moim ojcu sam stajesz sie nie tylko w moich
                      oczach prymitywem.
                      Zapamietaj, to nie nasza europejska kultura w dyskusji na jakis temat osobiscie
                      obrazac, ale skad Ty sie etykiety nauczyc miales, no skad?
                      --

pyrsk
                      Ballest
                      • Gość: RODAK Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 15:52
                        Ballest Ty bardziej tesknisz za POLSKA jak ja .
                        • carrramba Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 22.01.05, 16:08
                          Gość portalu: RODAK napisał(a):

> Ballest Ty bardziej tesknisz za POLSKA jak ja .

No popatrz ! Ciekawe czy ta tęsknota jest odwzajemniona? BIedny ballest.....
                      • Gość: kolcero Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.broker.com.pl 22.01.05, 16:20
                        Wyjasnij prosze sens tych dwoch swoich wnioskow:
                        ...Zobaczymy jak Polacy zareaguja, jak w Polsce 10% ludnosci pbcokrajowcami
                        beda!...
                        ... Nie mam zadnych problemow, nie tylko z Turkami, czy Arabami, to sa moji
                        koledzy.Pracuja dla u nas w Firmie i robia nadgodziny, wiec sie cieszymy...

• henry.morgenthau_jr.jr Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 22.01.05, 17:06
                          Gość portalu: kolcero napisał(a):

> Wyjasnij prosze sens tych dwoch swoich wnioskow:
                          > ...Zobaczymy jak Polacy zareaguja, jak w Polsce 10% ludnosci pbcokrajowcami
                          > beda!...
                          > ... Nie mam zadnych problemow, nie tylko z Turkami, czy Arabami, to sa moji
                          > koledzy.Pracuja dla u nas w Firmie i robia nadgodziny, wiec sie cieszymy...

Też ... chciałbym się dowiedzieć co fałszysta zamierzał poprzez te
                          swoje "wnioski" wyrazić .... więc podnoszę ...

Bye !
                          Against fascism !
                          HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                          • Gość: Ramon Re: Polouki to tysz Ludzie IP: *.proxy.aol.com 22.01.05, 17:25
                            Hallo polske nazole w Reichu,

Co wy moucie za problymy z Turkami?
                            To sa ludzie robotni, prosci ale uczciwi, i maja honor - no ja majom wszystko
                            to czego wy cepy niy moucie:-)
                            • henry.morgenthau_jr.jr "Turcy" a nie "turcy" 22.01.05, 17:56
                              Nie udawaj świrusa Ramonku, zobacz lepiej jaką literką twój kumpel z
                              rajchu "Turków" obdarował ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=19700597&a=19701061

Bye !
                              Against fascism !
                              HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                            • Gość: Rodak Re: Polouki to tysz Ludzie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 18:17
                              Gość portalu: Ramon napisał(a):

> to czego wy cepy niy moucie:-)

CCCP?
            • Gość: socer Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: 80.50.20.* 22.01.05, 18:56
              Henry bardzo mi sie podobasz z tym określeniem "Deutsch-Schlesier" - ludzi
              urodzonych na Śląsku narodowości niemieckiej (chyba się orientujesz, że przed
              wojną Śląsk był niemiecki). Wreszcie do Polaków dotarło, że takowi też
              mieszkają na Śląsku. Przez 50 lat tych ludzi obrażano i wyśmiewano się z nich
              określeniem "polski-niemiec". To było naprawde dla nich obraźliwe słowo. Tutaj
              się z Tobą w 100% zgadzam. Nie potrafisz to jeszcze poprawnie napisać, ale
              wiadomo o co chodzi. Pozdrówko.
              • henry.morgenthau_jr.jr Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 22.01.05, 20:30
                Gość portalu: socer napisał(a):

> Henry bardzo mi sie podobasz z tym określeniem "Deutsch-Schlesier"

No no no ... tylko nie wkładaj mi tu czegoś do ust ... moje określenie
                to "dojczszlejzierzy" ... i więcej używam go celowo ..

> Nie potrafisz to jeszcze poprawnie napisać, ale wiadomo o co chodzi.

Potrafię, potrafię .... tylko ty nie potrafisz tego zrozumieć co ja zamierzałem
                przez to osiągnąć :)

To tak na potwierdzenie tego co sądze na temat tu piszących dojczszlejzierów :)

A "deutschschlesier'zy" już dawno się zapewne w RFN-ie zasymilizowali z innymi
                Niemcami ... i co więcej zapewne się tu na tym forum nie udzielają ... a dawna
                pruska kolonia wenątrzeuropejska zapewne ich tyle samo interesuje co i śnieg na
                przykład w 1823 roku.

Bye !
                Against fascism !
                HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS
                Ojejku ... i ponownie nadinterpretacja ... rany Julek co to za dziwolągi, te
                dojczszlejziery :)
                • Gość: socer Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: 80.50.20.* 23.01.05, 10:34
                  Drogi Henry! Wytłumacz mi kto to są ci "dojczszlejziery" - chodzi Tobie o
                  ślązaków narodowości polskiej? Jeżeli tak to też się z Tobą zgadzam z tym
                  pogardliwym dla tej grupy ludzi określeniem. Niemcy im przyznali niemieckie
                  obywatelstwo, polepszyli sobie standart życia a mieszkając w Niemczech, Niemców
                  obrażają i ich wyzywają. Nie rozumiem mentalności tych ludzi. To są takie
                  typowe polskie-niemcy. Kiedyś powstańce o Polskę walczyli na Śląsku, a później
                  do Niemiec pouciekali. Ścierwa. A o "Deutsch-Schlesier'ów" mieszkających na
                  Śląsku się nie martw. Tu się z Tobą nie zgadzam. Piszesz, że Niemców oni
                  obchodzą tyle co śnieg z 1823 roku. Uważam, że ta grupa ludzi jest pod ochroną
                  rządu niemieckiego, mają przyznane niemieckie obywatelstwo a co za tym idzie -
                  niemieckie paszporty. Mogą oni kiedy "tylko im się zechce" jechać do BRD (i nie
                  tylko) i pracować tam tak długo jak im się chce, o czym Ty ,polski obywatel,
                  możesz sobie tylko pomarzyć. Widzisz tę różnicę? Teraz musisz troszkę uważać,
                  bo rząd holenderski zapowiedział, że zamierza zredukować w Holandii miejsca
                  pracy dla obcokrajowców. Jak Cię wyrzucą z tamtąd to gdzie pójdziesz? "Deutsch-
                  Schlesier" nie ma tych problemów.
                  P.S. Przepraszam, że Cie podejrzewałem, że nie potrafisz poprawnie
                  napisać "DEUTSCH-SCHLESIER". Pozdrówko.
                  • ballest Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 23.01.05, 10:46
                    Za osoby bez zdziebka honoru uwazam wlasnie takich, co wielkich polskich
                    patriotow za granica zgrywaja, ale do Polski wrocic nie chca, a na Niemcow
                    pluja!
                    Taki jest Polak, z Niemcow zyje ale ich nienawidzi!
                    • Gość: Braid Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.net-htp.de 23.01.05, 11:44

Ja przykladowo nigdy nie pisalem ze nienawidze Niemcow.
                      Pluje tylko na twoja zaklamana hitlerowska morde ballest nic wiecej.

Co to za nowe teorie w zjednoczonej europie ..ze Polak ma wracac do Polski?
                      Nie ty schikowski falszysto bedziesz decydowal gdzie ja mieszkam .
                      Ja nie zgrywam patrioty ... ja tylko koryguje twoj falsz i oblude .

Hmm wiesz dlaczego w niektorych sklepach na Majorce sa napisy po Niemiecku ze
                      kradziez bedzie meldowana na Policji?
                      Dlaczego sa napisy w barach po niemiecku ze pijanych nie obsluguja?
                      zdradzisz mi ta tajemnice ?

• ballest Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 23.01.05, 12:05
                        A co maja pijanych obslugiwac, dobrze robia, dlatego nie widac u nas pijanych
                        na ulicach.
                        W Polsce pijanych obsluguja i to jest wlasnie przyczyna wizerunku jaki
                        ogladamy , bedyc w polsce na odwiedzinach!

Na Mallorce nie bylem, po co tam ma jezdzic, "Putzfrauen-Insel"
                        Tam tylko jezdza osoby, co chca sie uchlac alkocholem!
                        • Gość: Braid Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.net-htp.de 23.01.05, 12:24
                          ballest napisała:
                          > A co maja pijanych obslugiwac, dobrze robia,
                          Moje pytanie bylo dlaczego sa te napisy akurat po Niemiecku?

>dlatego nie widac u nas pijanych na ulicach.

no tak ....bo siedza w autach .Ostatnio Policja w niemczech zaczyna stosowac przy kontrolach drogowych aparaty wykrywajace zazywanie narkotykow.
                          Niemieckie statystyki wskazuja ze coraz wiecej mlodziezy niemieckiej prowadzi auta pod "wplywem"

> W Polsce pijanych obsluguja i to jest wlasnie przyczyna wizerunku jaki
                          > ogladamy , bedyc w polsce na odwiedzinach!

???? mowisz o knajpie w Plawniowicach? ja nie wiem po jakich norach ty sie wluczysz jak odwiedzasz Polske. Ja odwiedzajac Gliwice nie widze pijanych na ulicach.

>
                          > Na Mallorce nie bylem, po co tam ma jezdzic, "Putzfrauen-Insel"
                          > Tam tylko jezdza osoby, co chca sie uchlac alkocholem!

hahaha jestes jednym wielkim stereotypem. Choc twoje zdanie dotyczy chyba niemcow;))) To takie typowe dla ciebie schikowski ..NIE BYLEM NIE WIDZIALEM ..ale gadam ;)))) i trabie o tym.

Choc jestem sklonny przypuszczac ze ty zwiedzasz wylacznie "szlakiem "Hitlera
                          czyli wilczy szaniec , Berghof itp ...no tak kazdy ma swoje ulubione miejsca;)
                          • ballest Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 23.01.05, 12:36
                            Braid, nie potrafisz bez wycieczek osobistych co?
                            No taki mam tez obraz prymitywnego Polaka, bo madry Polak tego nie robi!
                            • Gość: Athanazyja Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:59
                              >Braid, nie potrafisz bez wycieczek osobistych co?
                              >No taki mam tez obraz prymitywnego Polaka, bo madry Polak tego nie robi!

Hehe Balciu, ja nie wiem , czy ty taki glupi jestes, czy tylko takiego udajesz,
                              przybierajac "gebe" glupka, ale argumenty i ataki ad personam , czy jak to sie
                              tam nazywalo, sa znane juz od starozytnosci ;) Wiec nie oskarazlabym Polakow o
                              prymitywizm tylko dlatego, ze uzywaja arguemntow ad personam. No chyba , ze
                              zdobycze retoryki uwazasz za prymiitywne :P

A co do atakow osobistych, to Balciu przypomniec ci twoje na mnie?:) O tym , ze
                              gotowac pewnie ne umiem, omoim malzenstwie, spodniczkac... Obludniku paskudniku.
                          • Gość: socer Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: 80.50.20.* 23.01.05, 16:49
                            Gdy człowiek jest na urlopie to różne rzeczy robi. Jeden Niemiec jedzie do
                            Gliwic rodzinę odwiedzić, inny jedzie na sex do Tajlandji a jeszcze inny jedzie
                            na Majorkę żeby sobie popić. Szwedzi też do Polski przyjeżdżają żeby polskie
                            dziewczyny posluchać i polską gorzałę chlać. Oczywiście trzeba mieć na to
                            wszystko jednak kasę.
                    • henry.morgenthau_jr.jr Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 24.01.05, 10:08
                      ballest napisała:

> Za osoby bez zdziebka honoru uwazam wlasnie takich, co wielkich polskich
                      > patriotow za granica zgrywaja, ale do Polski wrocic nie chca, a na Niemcow
                      > pluja!
                      > Taki jest Polak, z Niemcow zyje ale ich nienawidzi!

Ot ... i dureń cały ... :) Fałszsytowski oszczerca ... i nic więcej ...
                      Zapamiętaj, zakuty łbie uosiołkowaty ... że nie jesteś dla mnie Niemcem, że
                      dojczszlejzierzy nie są dla mnie Niemcami, że Niemcy są mi w sumie obojętni ...
                      tak jak i wiele innych narodowości ... no i w końcu mamy przecież XXI wiek ...
                      no ... i jak ktoś sobie chce to nawet niech jedzie tam "gdzie pieprz
                      rośnie" ...

Bye !
                      Against fascism !
                      HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                  • henry.morgenthau_jr.jr Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 24.01.05, 09:54
                    Gość portalu: socer napisał(a):

> Drogi Henry! Wytłumacz mi kto to są ci "dojczszlejziery" - chodzi Tobie o
                    > ślązaków narodowości polskiej? Jeżeli tak to też się z Tobą zgadzam z tym
                    > pogardliwym dla tej grupy ludzi określeniem.

Oj ciężko z tobą, ciężko ... dojczszlejzierzy to tu (na tym forum) się
                    udzielający osobnicy z "de" (kaleczący zarówno język polski jak i niemiecki)
                    lansujący styl bycia "bardziej niemieckim" niż wszyscy inni którzy kiedykolwiek
                    się za Niemców uważali ... widzący tą swą "niemieckość" tylko i wyłącznie
                    poprzez pryzmat "zakutych łbów krzyżackich", Bismarcka i Adolfa Hitlera ...
                    podkopujący trudne i mozolne dzieło pojednania polsko-niemieckiego ... i w
                    sumie sam koniec końców ... ośmieszający samych Niemców

> Uważam, że ta grupa ludzi jest pod ochroną rządu niemieckiego, mają przyznane
                    > niemieckie obywatelstwo a co za tym idzie niemieckie paszporty. Mogą oni
                    > kiedy "tylko im się zechce" jechać do BRD (i nie tylko)

No i co z tego ? Czyż tego mam im zazdrościć ? Oj, żałosny jesteś ... że tak
                    powiem. A co do ochrony ... czyżby nie ustanawiało się takowej dla ginących
                    gatunków ?

> o czym Ty ,polski obywatel, możesz sobie tylko pomarzyć.

No wiesz ...? Taka małostkowość ? Marzenia ...? No chyba twoje ... :)

> Widzisz tę różnicę? Teraz musisz troszkę uważać, bo rząd holenderski
                    > zapowiedział, że zamierza zredukować w Holandii miejsca pracy dla
                    > obcokrajowców. Jak Cię wyrzucą z tamtąd to gdzie pójdziesz? "Deutsch-
                    > Schlesier" nie ma tych problemów.

A widzisz tę różnicę ? Powiedzmy że jestem z mojego życia zadowolony, że
                    pracuję dla firmy z "twarzą" międzynarodową, że w końcu może być mi obojętne w
                    jakim kraju pracuję ? No i wreszcie, że może wcale za tym nie tęsknię by
                    opuszczać mój kraj ?

> P.S. Przepraszam, że Cie podejrzewałem, że nie potrafisz poprawnie
                    > napisać "DEUTSCH-SCHLESIER

No dobra, a co ja mam teraz napisać ? Może mam cię za to teraz przeprosić, że
                    myslałem " że ty myślałes" ? ... no dobra jeżeli tego chcesz ... to w takim
                    razie przepraszam.

Bye !
                    Against fascism !
                    HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                    • Gość: socer Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró IP: 80.50.20.* 24.01.05, 13:57
                      Gość portalu: henry.morgenthau_jr.jr napisał:
                      >dojczszlejzierzy to tu (na tym forum) się
                      >udzielający osobnicy z "de" (kaleczący zarówno język polski jak i niemiecki)

Polacy emigrujący do USA tak samo kaleczą język angielski (a dla nich to już
                      połowa sukcesu, że przynajmniej optrafią go już kaleczyć) także ośmieszają
                      Polaków. Przecież nie tak dawno jeszcze to z Polaków w USA kawały sobie
                      opowiadano. Teraz ich potrzebują na wojnie jako sługusów, to ich po plecach
                      klepią. W Polsce w przeciewieństwie do języka angielskiego (kiedyś woleli sie
                      ruskiego uczyć) język niemiecki przez 50 lat (to jest więcej jak dwa pokolenia)
                      był zabroniony. Polacy i te tak zwane "polskie ślązaki" (z których dzisiaj nie
                      jeden z nich w Niemczech siedzi, znam to z własnej historii) pod oknami
                      podsłuchiwali i donosili do polskich władz, gdzie po niemiecku rozmawiają, a to
                      było karane. Moi dziadkowie (już nieżyjący) i moi rodzice wszystkie te rzeczy
                      przeżyli. Od nich to wiem, gdyż w polskich szkołach nigdy o tym nikogo nie
                      uczyli, więc mam prawo przypuszczać, że Ty nie masz o tym zielonego pojęcia.
                      Ale to już nie Twoj wina, bo Ciebie po prostu tego nie uczyli.

> podkopujący trudne i mozolne dzieło pojednania

Jak powiedział Jan Nowak-Jeziorański (wielki człowiek - szacuneczek, proszę
                      tylko nie obrażaj tego gościa): "Dla Polski największym problemem bywają sami
                      Polacy." Święte słowa. Proszę wbij to sobie do głowy! Ja uważam, że nie tylko
                      dla Polski są oni zagrożeniem, ale dla całej naszej Unii Europejskiej i Europy.
                      To po prostu wichrzyciele. Zastanów się i pomyśl troszkę, dlaczego Polskę
                      Europa 3 razy rozbierała. Hamerykański prezydent (niemożliwe a jednak to był
                      hamerykański prezydent) powiedział: "Polska Europie przez 500 lat stwarzała
                      problemy". Wiesz o jakiego hamerykańskiego prezydenta chodzi?

>Powiedzmy że jestem z mojego życia zadowolony

Gratuluję. Ja też.

> myslałem " że ty myślałes" ?

Wyjaśnij o co Tobie tutaj chodzi?

Pozdrówko.
                      • ballest Re: "Turcy" to panie kolego ... LUDZIE ... i naró 24.01.05, 17:37
                        Socer, godej do guchego , jak guchy niemowa!
                        Wszystkie polskie naziole sie na gliwickim forum gromadza i chca udowodnic, ze
                        demokratami sa !
                        To jest richtig cos fajnego, nawet Turkow obrazaj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka