inezja21 25.01.05, 19:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19857577 Proszę uprzejmie o opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dordulka Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 19:48 Ładniutkie, gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:02 te z niebieskimi koralikami sa super. jak robisz te zapięcia? można kupic tylko same zapięcia?:) fajne, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:09 Mozna kupić same zapięcia w sklepach z artykułami jubilerskimi. Ja używam wyłącznie srebrnych,bo nie powoduj,ą uczulen.W Krakowie płacę złotówkę za parę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:13 a co z drucikami? pytam się psując ci interes na allegro:), ale sama chciałabym sobie zrobić coś podobnego na własny uzytek, uwielbiam wiszące kolczyki, mam całą kolekcję Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:19 pytaj w takim samym sklepie:) Nie psujesz mi interesu,takich jak ja sa tysiące,jest też specjalne forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23390 Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:24 bardzo ladnie! masz talent:) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:31 ladne :) inezjo, powiedz mi- zapiecia kupujesz, czy robisz sama? widzialam ze mozna je kupic, ale cena jak dla mnie za wysoka ;) i zastanawiam sie, czy jak sie samemu zrobi, to wszystko bedzie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra aa 25.01.05, 20:32 znacyz kupujesz :) ja widzialam na rakowickiej 2.50 za pare. gdzie sa takie za zlotowke ? Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: aa 26.01.05, 11:59 No wlasnie tam kupuje,zawsze prosze o "najtansze i najprostsze". Ostatnio pan mi sprzedal za 8 zl osiem par:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piwnookaagacia ok 25.01.05, 20:55 Proste, ładne. Mi najbardziej podobały się fioletowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:01 Super!!!Brawo inezja!!Zdolna z Ciebie dziewczyna;-)Bardzo mi się podobają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 12:06 A gdzie mozna dostac te zapiecia srebrne, bo zgubilam jedno od kolczyka i nie moge teraz ich nosic. PS. Moim zdaniem te niebieskie kola sa sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 12:21 a więc co do zapięc,tak jak już pisałam,można dostać w sklepach z artykułami jubilerskimi,alebo w necie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Uwaga.Jesli ktoś jest zainteresowany kolczykami:)) 26.01.05, 12:24 Proszę do mnie napisać na priva w tej sprawie.Nie chcę na forum robić spamu,więc załatwię to prywatnie. inezja21@gazeta.pl lub inezja21@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.softlab.gda.pl 26.01.05, 14:06 Jak dla mnie to są za bardzo na jedno kopyto. Sorry za szczerość. Widzę, że sprzedajesz je na allegro, myślę, że powinnas zaznaczyć, z czego są zawieszki, bo dużo ludzi może być uczulonych na nikiel, na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 14:25 na stronie "o mnie" w allegro jest informacja,ze zawieszki i drut ze srebra sa,ja tez nie lubie innych materialow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~una chika Re: Byłam w Argentynie IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 26.01.05, 14:56 znam trochę hiszpański,ale przetłumacz mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Byłam w Argentynie 26.01.05, 15:38 Czarne konie i ponurzy ludzie wspinają się po głebokich ścieżkach gitary Szczerze powiem,że nie znam hiszpanskiego,fascynuje mnie brzmienie tego języka,a tłumaczenie tego fragmentu mam na angielski i z tego tłumaczyłam. to jest fragment wiersza Federico Garcia Lorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: 217.11.141.* 26.01.05, 15:50 fajnie ze sama zrobilas ale dla mnie cokolwiek poza srebrem i raczej bez kamienia jest tandetne tego typu "obwieszki" robilam w podstawowce, wtedy nie wstydzialm sie tego nosic Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 16:18 Ale one są ze srebra,bardzo mi przykro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: 217.11.141.* 26.01.05, 16:40 tylko zawieszki sa ze srebra, reszta to kolorowy plastik czy cokolwiek innego tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangww Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:43 nic ciekawego niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 21:58 "niestety" to one na allegro są coraz wyżej licytowane:))) A jeśli potrafisz,sama zrób lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangw Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:57 wyobraz sobie ze zrobilam.tylko ze broszki.allegro jest rzeczywiscie swieetnym wyznacznikiem dobrych gustow.gratulacje. to prawie tak jakby miuccia prada cie sprzedawala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: 217.11.141.* 27.01.05, 10:01 moment! ty prosisz o opinie czy o pochwaly?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:28 Dobre pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 11:24 Pytasz o opinie, wiec dlaczego tak cię oburza krytyka? Kazdy ma prawo powiedziec co sądzi o twojej pracy skoro o to pytasz. Kompleksy jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 11:26 Nie podobaja mi się. Badziewie z pretensjami na oryginalnosc. Dobre dla małolat. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 13:14 Inezja, a nie dało by się zrobić wkręcanych, takich bliziutko uszu? Z kamieniem zielonym na przykład? Takie by mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Do elizy i sangw:))) 27.01.05, 13:41 Mam dziwne i nieodparte wrażenie,że wasze zdanie wynika tylko i wyłacznie z niegdysiejszych starć ze mną na forum, dlatego nie psuje mi humoru,bo nie jest krytyką a jedynie nieobiektywnością. Eliza musi być bardzo stara,samotna i skwaszona,to samo sangwinik.Żal mi was bardzo,żal... Cenię sobie konkretną krytykę: uwagi techniczne, a nie dziecinne wypisywanie bzdur w stylu: "ale badziewia". Jak ktoś nie umie uzasadnić swojej opinii nie jest dla mnie partnerem do dyskusji. Co innego anni,która przyznała wprost,że nie lubi niczego poza srebrem i kamieniami, nie doczytała wprawdzie,że drut tez jest ze srebra... Na kamienie mnie nie stać:))) A poza tym ja nie mam wykształcenia plastycznego,jestem hobbystką, a moje wykształcenie jest zawodowe,bo sangwinik stwierdziła kiedyś,ze akademia Muzyczna to nie jest wyższa uczelnia...buahahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: kolczyki sa super!!!!!!! 27.01.05, 13:56 inezja, robisz świetne rzeczy. Chyba nie będziesz dyskutować z takimi, co tylko potrafią obrzucić Cię błotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: kolczyki sa super!!!!!!! IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:05 dla pewnych panienek to forum to forum wzajemnej adoracji. Biedne zakompleksione dziewczynki tak zle znosza krytyke, ludzie w realu są tacy niedobrzy wiec przynajmniej na forum musza sobie wzajemnie kadzić:)) Proponuje zastanowic się nad tym kto kogo błotem obrzuca. Ja mam prawo wyrazic swoją opinie tym bardziej gdy ktos o nia prosi. Jesli nie zyczy sobie opini negatywnych wystarczy zaznaczyc to w prosbie:)) Jesli uwazasz ze, obrzucam kogos blotem bo nie podobaja mi sie jego kolczyki to powinnam ci tylko wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight forum wzajemnej adoracji? czyzby? 27.01.05, 14:51 forum wzajemnej adoracji? czy aby na pewno? ciekawa rzecz, ze juz ktorys raz pojawia sie podobny zarzut, nie tylko w stosunku do inezji. jesli lubie pewna grupe osob z forum, tudziez pisujemy razem na innym forum, to znaczy tyle, ze widac nam to wychodzi i nienajgorzej sie rozumiemy, nic do rzeczy natomiast nie ma tu zle znoszenie krytyki, wzajemne sobie kadzenie i adoracja [bzdura jakich malo]. i jesli inezjowe kolczyki mi sie podobaja, to na pewno to napisze, bo czemuzby nie? a co do krytyki - inezja prosila o KONSTRUKTYWNA krytyke, jak sadze, a nie o morze samych pochwal. okreslenie ' badziewie' i 'dla malolat' to moim zdaniem nie jest konstruktywna krytyka. ale co ja tam wiem, w koncu jestem z kregu wzajemnej adoracji ;>. ide, pobiczuje sie moze na te okolicznosc. w kolczykach inezji w uszach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:06 Biczuj się w kolczykach lub bez, co tam lubisz. Co wam wychodzi tez nie za bardzo mnie interesuje. O to własnie chodzi podobaja ci się kolczyki Inezji, ok, ja sądze ze sa badziewiaste i mam do tego prawo. Natomiast kiedy tylko ktos skrytykuje jej prace zaraz zaczynacie sie oburzac ze ją błotem obrzucają. To smieszne. konstruktywna krytyka? A co ja mam napisac o moim zdaniem nieładnej bizuterii zeby było konstruktywnie? Rozwodzic sie nad tym czym powinna zastapic plastik i jakich zapięć ma uzywac? Nic mnie to nie obchodzi. A skoro dziewczyna prosiła o opinie to ją dostała, BARDZO MI PRZYKRO ZE BYŁY RÓWNIEŻ NIEPOCHLEBNE! PRAWDOPODOBNIE TERAZ JA PÓJDE SIĘ BICZOWAĆ BEZ KOLCZYKÓW INEZJI W USZACH! CHOCIAZ MOZe W RAMACH POKUTY POWINNAM JAKIES ZAMÓWIC... Krzycze ale może uda mi sie ukoic wasze skołatane nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? 27.01.05, 15:09 no wlasnie nie wiem, na co Ci ten krzyk ;>, moze melisa pomoze. a moje nerwy nie sa skolatane, na szczescie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:12 Moze kiedy wykrzycze ze bardzo mi przykro z powodu niepochlebnej opinii o kolczykach inezji troche wam jednak nerwy ukoje, ktore moim zdaniem jednak wygladaja na skolatane sadząc po reakcjach na krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? 27.01.05, 15:14 alez ja moja odpowiedz napisalam ze stoickim spokojem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:29 kamien spadł mi z serca;) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa-las Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? 28.01.05, 13:37 > i jesli inezjowe kolczyki mi sie podobaja, to na pewno to napisze, bo czemuzby > nie? No własnie czemuzby nie? I z tego samego powodu inni mają prawo napisac ze im sie te kolczyki nie podobają. Moim zdaniem są nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangww Re: kolczyki sa super!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:06 jesli ci to poprawia humor to mysl sobie o mnie co chcesz (ja mysle o sobie ze jestem wesola mloda ladna dziewczyna :P).jesli masz jakies watpliwosci to prosze bardzo moge znalezc dla ciebie chwile czasu jak bedziesz w warszawie.czuje sie uprawniona do komentowania twojej radosnej tworczosci bo sama zajmuje sie zawodowa m.in. projektowaniem mody.a takie bzdety jak ty robisz tylko moim skromnym zdaniem duzo ladniejsze robie dla przyjemnosci i daje w prezencie kolezankom.no ale zycze ci zbicia fortuny na tym oczywiscie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Do elizy i sangw:))) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:00 Dla mnie ty nie jesteś poważną kandydatka na rozmowę, jednak postanowiłam sprostowac twoją wypowiedz. Nic z tego co napisałam nie wynika z wcześniejszych naszych starć. Skoro takie masz nieodparte wrażenie to trudno i nie interesuje mnie czy zepsuło ci to humor bo akurat nie zastanawiałam się nad tym kiedy wygłosiłam swoją opinię na temat kolczyków. Ty piszesz coś na forum tylko kiedy chcesz zepsuć lub poprawić komuś humor? Chyba tak skoro innych o to podejrzewasz. Biżuteria taka nie podoba mi się i koniec, kropka. Pytałaś co o tym sądzimy więc odpowiedziałam: dla mnie badziew. Nie interesue mnie czy jesteś amatorką czy nie. Bardzo zle znosisz krytykę, popracuj troszkę nad sobą dziewczynko. Nie jestem ani stara ani skwaszona ani samotna za to ty raczej nie najmądrzejsza skoro wysnuwasz takie wnioski po tym kiedy napisałam że twoje kolczyki są dobre dla małolat a mnie się nie podobają... buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kameleonia Re: Do elizy i sangw:))) 27.01.05, 18:50 z twojej wypowiedzi elizo wynika,że cokolwiek i jakkolwiek inezja by nie zrobiła,tobie się to nie spodoba i już.Jednak musze przyznać jej rację-jesteś do niej uprzedzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Do elizy i sangw:))) IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 09:40 Inezjo masz rozdwojenie jazni! niezle sie usmiałam:D No teraz to juz na 100% bede do ciebie uprzedzona, musisz sie dowartosciowywac udając własną przyjaciółkę stająca po twojej stronie pod nickiem, który miał zastąpić inezję21? naprawde jestes załosna. Krótko mówiąc totalnie sie osmieszyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 14:42 co ja sadze, to inezja juz wie :). jedna pare inezjowych kolczykow mam wlasnie w uszach, a druga pare bede miala niebawem i bardzo mnie to cieszy. niech to bedzie opinia :). Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 15:01 Kolczyki ładne, starannie wykonane. Do mnie nie pasują, ale nacieszyć oko na obrazku mogę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 27.01.05, 18:02 Te wasze wrzaski w odpowiedzi na mój post tylko mnie upewniają w tym,co wcześniej napisałam... Na szczęście nie mam problemów z samooceną więc nie popsułyście mi humoru...raczej wręcz przeciwnie... Życzę ci sangwinik żebyś tak dobrze grała amatorsko na skrzypcach jak ja robię kolczyki:))) Ale to się nigdy nie stanie i całe szczęście:))) Do Elizy: tobie by się naprawdę psychiatra przydał i stałe wlewy silnych uspokajających lekarstw... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 27.01.05, 19:27 inezja! Tak trzymaj! Masz talent dziewczyno, a to niektórych kłuje w oczy! Twoje kolczyki są piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangww Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:25 no kochana mialam chlopaka ktory gra na skrzypcach cwiczyl 14 godzin dziennie koncertuje teraz w NY na pewno nie znalazl by czas na takie pierdoly jak robienie kolczykow czy pisanie na forum moda..a z zawodu jestem architektem dla zabawy robie rozne inne rzeczy bo tak sie sklada ze przychodza mi z latwoscia i sa z tego calkiem przyjemne pieniadze.bardzo bym chciala kiedys przyjechac np do alchemii na twoj koncert ale mam duze watpliwosci czy spotka mnie ta przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 07:57 Buahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Im więcej twoich wpisów.tym mniej szacunku... 28.01.05, 07:58 Z każdym twoim wpisem maleje mój szacunek do ciebie,nie widzisz jak się ośmieszasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Im więcej twoich wpisów.tym mniej szacunku... IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 10:02 ale która z was coraz mniej tego szacunku znajduje inezja czy kameleonia? obie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 09:59 Biedna inezja musiala nam dorzucić jeszcze jako kameleonia czy jakos tak. Biedactwo ma naprawde słaba psychikę. Sama stwarza sobie obronców przed niedobrymi osobami z forum... To link do wątku w którym przedstawia sie pod nowym nickiem:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23982&w=18641030&a=18641030 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 09:51 Co do tego która z nas potrzebuje psychiatry i leków wystarczy przeczytać twoja wypowiedz pod nickiem kameleonia i wszystko staje sie jasne, tez to ze jednak masz problemy z samooceną. Gdyby tak nie było nie potrzeowalabys stwarzac sobie wyimagionowanych obronczyn i nie reagowalabys histerią na to ze nie kazdemu podobaja sie twoje beznadziejne kolczyki, nie wszczynalabys zadnej "dyskusji" z tego powodu. Teraz nawet nie trzeba sie zastanawiac nad twoimi problemami emocjonalnymi, które az bija z twoich obrazliwych i wrzaskiliwych wypowiedzi pod moim adresem. Nie potrafisz dziewczynko przyjąc krytyki wiec nie pros wiecej o opinie bo jeszcze pare negatywnych wypowiedzi i wylądujesz w wariatkowie:) Ty mi nie tylko nie zepsułaś humoru wrecz niezle sie ubawiłam stwierdzając u ciebie nie tylko problemy o których juz pisalam ale jeszcze rozdwojenie jazni. Ciekawe ile jeszcze masz wcielen na tym forum...? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 28.01.05, 10:10 dziewczyno, nie przesadzasz? wysylasz ludzi do psychiatry, bo nie podobaja im sie twoje kolczyki??? jesli napisze, ze mi tez nie, to na pewno mi dostanie, bo rowniez mialysmy roznice zdan kiedys. a owszem, nie wpadam zachwyt (nie podobaja to moze byloby za duzo powiedziane) bo koraliki sa z plastiku i to faktycznie dobre dla nastolatek. wzory sa w porzadku, ale nic oryginalnego- podobne kolczyki mozna obecnie kupic wszedzie jak rowniez samemu zrobic. ale zycze ci sukcesu na allegro, jesli cena nie jest wygorowana to na pewno znajdziesz kupcow- wlasnie nastolatki, ktore chca modnej bizuterii na jeden sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 28.01.05, 21:23 licytacja od złotówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 18:43 urokliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa esmeralda Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:53 Brak finezji (a użyte materiały IMHO głośno się tego domagają ;) ), no i niezbyt oryginalne na tle tego, co się teraz wystawia w wylegarni czy allegro. Ale jestem z wykształcenia plastykiem, a nie muzykiem, więc pewnie nie powinnam się wypowiadać ;) pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lana Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ipt.aol.com 28.01.05, 12:11 Zastanawiam sie dla kogo je robisz? Corka mojej przyjaciolki (2. lata) na pewno bylaby szczesliwa, dorosla kobieta natomiast juz nie! Przypominaja raczej odpustowe swiecidelka. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 13:24 o gustach się nie dyskutuje, jednym podoba się to a innym co innego, nie ma się co kłócić. Mi się na przykład te kolczyki nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 14:13 przyjrzyjcie sie dobrze temu forum, do którego link nam nasza "artystka" sprezentowałą - zobaczycie, że to prawdziwe koło wparcia, i taka reakcja na krtytyke jest zupełnie zrozumiała, a teraz hit, który rzuciła mi sie w oczy dziś (autentycznie popłakałam się ze śmiechu): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19940562&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 14:21 Dobre:) Co jedna to bardziej utalentowana:D Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 14:30 Na tamtym forum ocenia się prace pod troszkę innym kątem... liczą się inne kryteria, choćby sam fakt, że komuś się chciało zakasać rękawy i spróbować. Dziewczyny się wspierają i bardzo dobrze, nikt nie rodzi się artystą, czasem trzeba solidnie popracować, żeby mieć efekty i dobrze, ze jest forum, skąd można czerpać motywację i szukać wsparcia. Natomiast sposób reagowania na krytykę jest sprawą indywidualną i nie zależy od zdolności manualnych. A ten hit, to jakiś żart i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 15:29 to, że hit jest żartem jest oczywsite, choć jak widac nie dla wszytkich, a przede wszytkim dla uczestniczek forum, przyzwyczajonych do bałwochwalstwa wzgledem każdej ohydki, ajka wyprodukują. Najśmieszniejsze nie jest samo zdjęcie i prowokacja, ale reakcja na nią - pełna konfuzji, pomieszania i niezdecydowania, które wynikaja z tego, że zwykło sie tam chaliś kżde g.... Oczywiście, ze zadaniem w/w forum nie jest miażdżąca krytyka, ale odrobina obiektywizmu by się przydała: słuchaj, kochana, kiepskie to, daj sobie spokój... może popróbuj z czyms innym -widzisz ja tak rozumiem przyjacielska radę, a nie jako poklepywanie po plecach za co się da... oczywiście nikt tych dzieł nie wystawia w galeriach, w sklepach itp, ale forum słuzy do wypowiadania opinii - tych pozytywnych i tych negatywnych, a nie na prawieniu dyrdymałów i mnożeniu nieszczerych zachwytów. Inezja przywykła do nieustannych peanów na cześć jej prac myślała, że z podobna reakcja spotka sie tu - stało się inaczej i stąd jej frustracja i agresja. Oczywiście kolezanka E. także przeciaga strunę zakłądając "demaskatorski" topik. ps: ja w ogóle nie jestem szczególnie "bijou fixee", ale takich kolczyków bym nie założyła Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 15:56 > Oczywiście, ze zadaniem w/w forum nie jest miażdżąca krytyka, ale odrobina > obiektywizmu by się przydała: słuchaj, kochana, kiepskie to, daj sobie > spokój... może popróbuj z czyms innym -widzisz ja tak rozumiem przyjacielska > radę, a nie jako poklepywanie po plecach za co się da... Masz rację:) Ale będąc bardzo zaangażowanym w tamtym forum i jednocześnie dobrze się czując, to znika obiektywizm, wiadomo- im dalej w las, tym mniej drzew się widzi:) Jednak, z tego, co zaobserwowałam, gdy naprawdę potrzeba, to dziewczyny potrafią skrytykować. Choć na pewno nie tak ostro, jak tutaj;-DDD > oczywiście nikt tych dzieł nie wystawia w galeriach, w sklepach itp, ale forum > słuzy do wypowiadania opinii - tych pozytywnych i tych negatywnych, a nie na > prawieniu dyrdymałów i mnożeniu nieszczerych zachwytów. Byle kulturalnie i na temat:-) > ps: ja w ogóle nie jestem szczególnie "bijou fixee", ale takich kolczyków bym > nie założyła A ja sobie kupiłam kolczyki na Allegro i tez się zastanawiam, czy je założę:-D Jeśli chodzi o biżuterię, to mam bardzo sprecyzowane wymagania, tylko srebro i złoto i też nie od byle jakiego jubilera... ale zamówiłam, bo mnie roznbawiły, wyglądają fajnie... przede wszystkim starannie wykonane (a przynajmniej tak wyglądają:-)). Nie lubię rzeczy robionych "od niechcenia". Rzemiosło artystyczne właśnie powinno się charakteryzować tym, ze jest solidnie wykonane, co nie? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła IP: *.attu.pl 29.01.05, 22:54 Forum "ozdoby" jest, obok "kuchni" jednym z nielicznych w portalu Gazety, gdzie nie ma chamstwa, nagonek, pyskówek i animozji, gdzie ewentualne różnice zdań wywołują rzeczową dyskusję, a nie obrzucanie się błotem, gdzie nie pojawiają się takie słowa jak "badziewie" czy "tandeta", gdzie panuje kultura wypowiedzi i szacunek dla rozmówcy. Link, który przytoczyłaś to wygłup dowcipnisia, który być może uważa nasze prace za stracony czas. Dla nas to forum oznacza szczerą bezinteresowną pomoc i prawdziwy relaks. Nie mam potrzeby podkręcania emocji przez uczestniczenie w pyskówkach na forach internetowych. Mam potrzebę pogadania na temat mojego hoby z kimś do kogo mogę mieć ograniczone zaufanie (ograniczone, bo w większości nie znamy się osobiście i kryjemy się pod nickami). Jeżeli nie podoba mi się praca forumowej koleżanki, mogę napisać: - nie w moim guście - dla innej grupy wiekowej - nie kupiłabym tego - przesłodzone - zbyt proste itp. Nigdy nie użyłabym słów, jakie tu padły, bo to jest zwyczajne chamstwo. Chamstwem jest też sugerowanie inezji, że każdy pozytywny post pisała ona sama, zmieniając nicki. Lubię i szanuję moje koleżanki z forum ozdóbkarskiego, choć nie z każdą zaprzyjaźniłabym się w realu. Bo my COŚ robimy i zazwyczaj jest to - mniej lub bardziej - urokliwe. Za to Wy na forum "moda" zajmujecie się duperelami, godzinami dyskutując o zwężaniu nogawek i kształtach obcasów. I jeszcze sztucznie się podkręcacie, napadając to na jedną to na drugą. Typowe dla kumoszek z osiedlowego magla. Pani architekt? No i co z tego? Kultury nie nabywa się na studiach, znam paru lekarzy-chamów. Nie podpisuję się swoim nickiem, bo nie jesteście dla mnie partnerami do dyskusji i nie zamierzam więcej tu zaglądać. Chcę też uniknąć grzebania w moich postach i wyśmiewania moich prac i wypowiedzi. Kiście się dalej we własnym sosie. A dziewczynom z forum "ozdoby" radzę - nie zaglądajcie tutaj, oszczędzicie czasu i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 14:55 Łaaaghh....ZIEW.... Dobry Boże, nadal ciagniecie ten wątek? Droga Inezjo, niektóre Twoje reakcje na tym wątku wprawiły mnie w zakłopotanie. Jak tak dalej pójdzie odszczekam wszystko co napisałam do tej pory na temat Twojej twórczości. Chcesz konstruktywnej krytyki? Proszę bardzo. Twoje wcześniejsze prace zdecydowanie były ciekawsze, a oto dlaczego. Kolczyki numer 1 i 2 - podwójny drucik, dwa koraliki na krzyż i cała kupa drutu. Model już oklepany i powielony wielokrotnie. Ponadto zbyt dużo gołego drutu wyglada właśnie "tandetnie", jakby artysta chciał oszczędzić na materiałach. Krótko mówiąc sztampa, sztampa, sztampa. Po drugie, dobór kolorystyki. Zwłaszcza w modelu nr. 2 widać to najbardziej - blady, perłowy fiolecik dość niefortunnie komponuje się ze srebrem. Można to zamaskować właśnie unikając pozostawienia gołego drutu. Wreszcie po trzecie, kolczyki nr. 3. Osobiście zwracam dużą uwagę na staranność wykonania, a w tym przypadku aż nadto rzuca się w oczy różnica w wykończeniu, zwłaszcza jeśli chodzi o zakręcenie drucika. Wiele razy rezygnowałam z kupna kolczyków z przepięknymi egzemplarzami kamieni półszlachetych, tylko dlatego, że końcówki drutu i zawieszek nie były starannie wykonane. Natomiast pomysł z przplataniem cekinów i koralików jest OK:-) Na przyszłość radzę więcej dystansu i pokory. Mimo wszystko życzę samych sukcesów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 16:02 Sztampa. Dostałam podobne do nr 1 rok temu. Ponoć były robione przez jakąś 'artystkę'... Nie lubię ich za bardzo- wplątują się we włosy (mam długie, kręcone), a poza tym podobne kolczyki można kupić na wielu nadmorskich straganach. Pozdr. PS. Dlaczego się tak kłócicie? Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 16:16 hmm...kolczyki nie sa zle :), moze tak: wygladaja calkiem sympatycznie i moim skromnym zdaniem bardzo roznia sie od zwyklych plastikowych kolczykow, ale to tylko moje skromne zdanie :). Ja ogolnie i dla zasady wogole kolczykow nie nosze, ale to takie moje male uprzedzenie... A co do dyskusji w tym watku to nie jest ona zbyt sympatyczna, ale ja nie wiem czy moge sie wypowiadac, bo nie jestem pewna czy naleze do tego "towarzystwa wzajemnej adoracji", czy tez nie. Moze mi ktos powie?? A "nasze forum"? W koncu jest nasze i chyba takie osoby jak Eliza powinny sie cieszyc, ze pisujemy na naszym forum, a nie np. na FM :) pozdrawiam was jeszcze, a jakzeby inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:50 dziękuję za jedyny sensowny krytyczny wpis w tym watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Podsumowując:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:55 Nie zamierzam się tłumaczyć bo mi się nie chce... Najwazniejsze jest to,że nie nie naruszyłam zasad etykiety.Nawet pisząc pod drugim nickiem. A eliza obnazyła się po raz kolejny ze swoją zawiścią,obnazyła się ze potajemnie podczytuje nasze forum!!! Czyli że nam zazdrości...bo nigdy byśmy jej tam nie przyjęły.... i mam wielką satysfakcje z tego watku... dzięki temu tym bardziej wiem,że warto robić to co robię.....dziękuję wszystkim a zwałaszcza sigrun i anni bo dały mi motywację do kolejnych staran,by moje kolczyki byly lepsze i piekniejsze. Zegnam na razie. Buziaki i pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Podsumowując:))) 28.01.05, 20:15 > A eliza obnazyła się po raz kolejny ze swoją zawiścią,obnazyła się ze > potajemnie podczytuje nasze forum!!! > Czyli że nam zazdrości...bo nigdy byśmy jej tam nie przyjęły.... a ty sie obnazylas ze swoja glupota dziewczyno, moze znalazla twoj nick wyszukiwarka? potajemnie czyta wasze forum, zazdrosci wam jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Podsumowując:))) 28.01.05, 21:31 Jestem artystką i mam prawo do wyskoków,do wrażliwości,do lekkiej schizofrenii, do wszystkiego mam prawo w tym wolnym kraju... Zeby nie było,nie jestem plastykiem z zawodu tylko muzykiem. Nie zamierzam się zmieniać i słuchać kretynskich opinii na mój temat,będę dalej taka sam (napiszecie pewnie że to straszne i ze będe miała zycie ciężkie:)))ale to po mnie spływa). Jedno jest pewne: tym bardziej czujęsię zachęcona i z jeszcze większym uporem będę się zajmować tym wszystkim,czym się zajmuję. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia i miłego dnia:) Na marginesie dodam,że Robert Schumann także miał schizofrenię....:) Ale wy pewnie nawet nie wiecie kto to był....:))) Szkoda że nie mam schizofrenii,chorym psychicznie zyje się czasem łatwiej w zyciu nierzeczywistym...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Mały popyt jest na takie rzeczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:54 a konkurencja duża i w tym upatrywałabym jeśli już problemu, bo z tego co widzę na allegro takich błyskotek jest sporo, a chętnych na ich kupno jakoś mniej...abstrachując od gustu(sama nie noszę żadnych kolczyków, lubię tylko złotą bizuterię)który jest różniasty to powinno się brać pod uwagę zapotrzebowanie na to i owo, no chyba ,ze ktos jest artystą tworzącym dla siebie;)taka moja uwaga ,jako ekonomisty z zawodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Podsumowując:))) IP: *.rene.com.pl 30.01.05, 15:53 do wszystkiego masz prawo, nawet do głupoty i chamstwa... jesli nie zamierzasz słuchac "kretynskich opinii" na swoj temat to po jaka cholere o opinie prosisz? rozumiem ze dla ciebie kretynskie opinie to wlasnie krytyka. Jakie bedziesz miala zycie to juz na pewno nikogo nie obchodzi, ja ci zycze wszystkiego dobrego, jak wszystkim, nie jestem osobą która zyczy komukolwiek zle... Tak inezja, nie wiemy kim był R. Schumann, jasne, jesli dzieki temu bedziesz czula sie lepiej i bezpieczniej na tym złym swiecie to wmawiaj sobie takie bzdety dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Podsumowując:))) IP: *.net 28.01.05, 21:38 Czy takie kolczyki są teraz modne? Czy starsze dziewczyny też takie noszą?Pomijając wyroby inezji na allegro mnóstwo takich,nieraz w trzech kolorach,odpustowe bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Podsumowując:))) IP: *.rene.com.pl 30.01.05, 15:44 Niezły masz styl, taki ckliwo-dramatyczny, mogłabys pisac scenariusze do brazylijskich oper mydlanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.01.05, 23:19 Kolczyki są gustowne,ale materiał zbyt siermiężny.Takie cudeńka robił dla mnie mój tata,bo chciałam być przedszkolną gwiazdą w latach siedemdziesiątych.Może dlatego mam takie skojarzenia.Ale eksperymentuj.Efekt jest pozytywny.Pozdrawiam.Ida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.tel167.petrotel.pl 29.01.05, 01:14 nie podobaja mi sie. zdecydowanie nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
a19a24 Opinie..... 29.01.05, 13:18 Witajcie! Z wiadomych przyczyn przeczytałam większość postów na temat prac Inezji. Będę całkowiciue szczera... raczej nie wysyłam swoich prac po różnych forach i nie pytam się "o opinię". Tak się zastanawiałam w jakim celu Inezjo wysłałaś tego posta? Na naszym forum jest już taki dział i korzystasz z okazji by pokazać swoje prace. Na tym forum jest duzo konkretnych kobiet, które piszą co myślą i nie będą traktować Cię jak dziecko. Absolutnie Cię nie atakuję...niestety kiedy ludzie się nie widzą i tylko czytają to co ktoś napisał nie widzą wyrazu jego twarzy, ciężko odczytać prawdziwe intencje. Nie jest łatwo przyjąć krytykę i w dodatku wynieść z niej pouczenie. Jestem bardzo otwarta i myślę, że każda opinia jest ważna. Nawet jak któraś z Pań napisała, że kolczyki są badziewiaste... zastanowiłabym się dlaczego tak myśli... czy dlatego, że za dużo kolorów, za jaskrawe, za dużo koralików. Niektórzy mają sklep z samymi czarnymi skarpetkami i robią biznes... jednak kobiety są indywidualistkami, to bardzo kapryśne i ciekawe istoty;-) każda wyjątkowa.. dlatego też trzeba się rozwijać, próbować nowych rzeczy, eksperymentować i przy tym dobrze się bawić. Nikt nie atakuje Cię personalnie.. przecież większość z nas nawet się nie zna, nigdy się nie widziałyśmy. Gdybym to ja wysyłała zapytanie o swoje prace na forum, napisałabym tak: "Zajmuję się robieniem biżuterii i chciałabym się dowiedzić o Wasze opinie na temat moich prac. Bardzo bym chciała by każda kobieta znalazła wśród moich kolczykó coś dla sibie... dlatego też napiszcie proszę co Wam się nie podoba, czego brakuje, czym bym Was przekonała do swoich kolczyków. Każda opienia jest dla mnie ważna..." Chodzi o to, że ludzie widzą ile wysiłku włożyłaś w napisanie takiego postu. Było to jedno zdanie. To niewiele. Ludzie odczuwają to jak ignorancję, post na szybko, bez przemyślenia, czy nawet bez szacunku dla czytającego. Pomyślą: "nie postarała się, ona jedno zdanie to ja też się nie wysilę... " Mam nadzieję, że wiesz o co mi codzi?;-) Jeśli chodzi o kolczyki... wolę wypowiedzieć się za jakiś czas.. np. za miesiąc, czy dwa kiedy rowiniesz swój warsztat;-) i będę wiedziała naprawdę jakie są Twoje kolczyki... Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Do Ani IP: *.net 29.01.05, 19:15 Twoje mi się podobają,chociaż nie noszę kolczyków.Są ciekawie pomyślane,nie takie kolorowe i pstrokate jak innych. Odpowiedz Link Zgłoś
anik53 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 29.01.05, 15:20 Nie podobaja mi sie, nie sa w moim stylu. Mam prawo krytykowac? Chyba tak, w koncu prosiłaś o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 29.01.05, 16:15 a dla mnie akurat wcale nie sa takie zle-mam cukierkowa urode[typu popielate blond wlosy,niebieskie oczy ,zadarty nos i rzesy jak Bambi:))] i lubie kupowac takie kolorowe ozdoby.jak dla mnie niczym sie specjalnie nie roznia od tych ktore kupowalam w H&M czy Bijou.takie jednorazowe cudenka. oczywiscie ten typ kolczykow pasuje do niektorych tylko rzeczy ale jak na niezobowiazujaca zabawe w klubie to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
julita30 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 29.01.05, 18:35 Nie obraz się-ale nie podobaja mi sie.Kojarza mi się z czasami kiedy na ZPT w szkole podstawowej robiłam różne rzeczy..i pamietam że wykonywalismy rozmaite broszkki, kolczyki itp..;-))Nie nosiłabym czegos takiego.To tylko moja opinia,ale wiem że wielu osobom bardzo się podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgocha Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:09 w końcu wystarczy poczytac jej wczesniejsze watki i juz wiadomo jaki to typ dzierwczyny.Ubiera sie tanio i w rzeczy bylejakiej jakosci,oszczedza na czym sie da, sepi.Wiec nie dziwi mnie to ze sprzedaje tak oblesne kolczyki. Smiac mi sie chciało jak inezja napisała że na allegro maja takie branie heheheheheheheh.Jakby allegro to był jakis cud :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 29.01.05, 19:12 Przesadziłaś dziewczyno i to bardzo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja21 Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:18 Jak jesteś taka mądra to zacytuj te posty w których pisałam niby,że "sępię". Według ciebie ubieranie się tanio świadczy o złym guście? Osmieszyłaś się strasznie tym postem...Oszczędzam na czym się da,dobre...wnioski wyciągasz o mojej osob9e na podstawie paru luźnych wątków o ubraniach... Buahahahahaha,jeden z najśmieszniejszych wniosków na mój temat jaki ostatnio przeczytałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:18 inezja to jesteś naprawde ty, czy ktoś się pod ciebie perfidnie podszywa? Jesli mogłabym prosić to zaloguj sie przy odpowiadaniu, bo nie wiem czy kto sobie aby jaj nie robi z ciebie. A może to zresztą ty tak tandetnie odpowiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 29.01.05, 21:40 Dobrze,jestem zalogowana ale przyznasz chyba że post napisany przez panią m. o tym jaka to ja jestem wnioskując z tego jak się ubieram (gdzie ona to wyczytała:)))) jest sto razy bardziej idiotyczny niż to co wy uznajecie za idiotyczne że ja napisałam. Pozdrawiam:)A dlaczego ty się nie zalogowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:00 A nie lepiej po prostu Agnieszka? inezja jest troszkę pretensjonalne i raczej mało anonimowe, tak sie skłąda ,że poliglotów nie brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgocha Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:02 Inezjo-wybacz ale nie bedę wyszukiwała watków w których opisujesz swój sposób ubierania,, bo zwyczajnie szkoda mi na to czasu;-) Czytałam,ze ubierasz się tanio i do tego bez klasy.Sorry, ale ja tak uważam. Uważam,ze można ubierać się tanio ale z wyczuciem smaku i ciekawie...tego jednak ie moge powiedzieć o tobie..No, np te luuuużne dłuuuugie kiecki ktore nosisz;-// Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 09:08 rany boskie, teraz przyczepiacie sie do nicka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:09 No własnie nie wiem o co Inezji chodzi, nie mam stałego nika i nie mogłam się zalogowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 09:06 ale ty durna jesteś małgocha Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 09:13 wiecie co dziewczyny? Robi mi się niedobrze jak Was czytam. Wydaje Wam sie, że możecie komuś ubliżać, bo jesteście w internecie, w dodatku niezalogowane? Nie mówię o krytykantkach (bo inezja prosiła o krytykę), ale mówię o tych, które zaczęły ją napadać za strój, a newet za nicka. Załosne jesteście. Krytyka krytyką, jedni ją znoszą dobrze, inni źle, ale personalne wycieczki w stylu małgochy są niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest.. Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.zvid.net 30.01.05, 12:56 zalosne poprostu zachowujecie sie jak male dzieci ktore w koncu moga byc anonimowe.. smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
teresa-las Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 15:04 prawda jest taka ze pierwsza zaczela ublizac inezja osobom którym nie podobaja sie jej kolczyki... nie wiem o czym piszesz, kto ubliza inezji za strój? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa-las Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 16:12 juz wiem Odpowiedz Link Zgłoś