Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:)

25.01.05, 19:39
    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19857577
    Proszę uprzejmie o opinie:)
    Obserwuj wątek
      • dordulka Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 19:48
        Ładniutkie, gratulacje!
        • gosik79 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:02
          te z niebieskimi koralikami sa super. jak robisz te zapięcia? można kupic tylko
          same zapięcia?:)
          fajne, naprawde
          • inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:09
            Mozna kupić same zapięcia w sklepach z artykułami jubilerskimi.
            Ja używam wyłącznie srebrnych,bo nie powoduj,ą uczulen.W Krakowie płacę
            złotówkę za parę.
            • gosik79 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:13
              a co z drucikami? pytam się psując ci interes na allegro:), ale sama chciałabym
              sobie zrobić coś podobnego na własny uzytek, uwielbiam wiszące kolczyki, mam
              całą kolekcję
              • inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:19
                pytaj w takim samym sklepie:)
                Nie psujesz mi interesu,takich jak ja sa tysiące,jest też specjalne forum
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23390
                • frrancuzeczka Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:24
                  bardzo ladnie! masz talent:)
      • Gość: maturzystka ładne :) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:27
      • klymenystra Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 25.01.05, 20:31
        ladne :)
        inezjo, powiedz mi- zapiecia kupujesz, czy robisz sama? widzialam ze mozna je
        kupic, ale cena jak dla mnie za wysoka ;) i zastanawiam sie, czy jak sie samemu
        zrobi, to wszystko bedzie ok
        pozdrawiam
        • klymenystra aa 25.01.05, 20:32
          znacyz kupujesz :)
          ja widzialam na rakowickiej 2.50 za pare. gdzie sa takie za zlotowke ?
          • inezja21 Re: aa 26.01.05, 11:59
            No wlasnie tam kupuje,zawsze prosze o "najtansze i najprostsze".
            Ostatnio pan mi sprzedal za 8 zl osiem par:)))
            • klymenystra Re: aa 26.01.05, 15:23
              a kupujesz na rakowickiej?
              • inezja21 Re: aa 26.01.05, 15:33
                si.
      • piwnookaagacia ok 25.01.05, 20:55
        Proste, ładne. Mi najbardziej podobały się fioletowe.
        • miska_malcova Re: ok 26.01.05, 06:34
          inezja, tak trzymaj. Bardzo ładne
      • Gość: dobry humorek Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:01
        Super!!!Brawo inezja!!Zdolna z Ciebie dziewczyna;-)Bardzo mi się podobają....
      • Gość: adela Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 12:06
        A gdzie mozna dostac te zapiecia srebrne, bo zgubilam jedno od kolczyka i nie
        moge teraz ich nosic.
        PS. Moim zdaniem te niebieskie kola sa sliczne
        • inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 12:21
          a więc co do zapięc,tak jak już pisałam,można dostać w sklepach z artykułami
          jubilerskimi,alebo w necie tutaj
      • inezja21 Uwaga.Jesli ktoś jest zainteresowany kolczykami:)) 26.01.05, 12:24
        Proszę do mnie napisać na priva w tej sprawie.Nie chcę na forum robić
        spamu,więc załatwię to prywatnie.
        inezja21@gazeta.pl
        lub inezja21@o2.pl
      • Gość: zuzaba Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.softlab.gda.pl 26.01.05, 14:06
        Jak dla mnie to są za bardzo na jedno kopyto. Sorry za szczerość.
        Widzę, że sprzedajesz je na allegro, myślę, że powinnas zaznaczyć, z czego są
        zawieszki, bo dużo ludzi może być uczulonych na nikiel, na przykład.
        • inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 14:25
          na stronie "o mnie" w allegro jest informacja,ze zawieszki i drut ze srebra
          sa,ja tez nie lubie innych materialow:)
      • Gość: ~una chika Re: Byłam w Argentynie IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 26.01.05, 14:56
        znam trochę hiszpański,ale przetłumacz mi to.
        • inezja21 Re: Byłam w Argentynie 26.01.05, 15:38
          Czarne konie
          i ponurzy ludzie
          wspinają się po głebokich ścieżkach
          gitary

Szczerze powiem,że nie znam hiszpanskiego,fascynuje mnie brzmienie tego
          języka,a tłumaczenie tego fragmentu mam na angielski i z tego tłumaczyłam.
          to jest fragment wiersza Federico Garcia Lorki.
      • Gość: anni Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: 217.11.141.* 26.01.05, 15:50
        fajnie ze sama zrobilas ale dla mnie cokolwiek poza srebrem i raczej bez
        kamienia jest tandetne
        tego typu "obwieszki" robilam w podstawowce, wtedy nie wstydzialm sie tego
        nosic
        • inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 16:18
          Ale one są ze srebra,bardzo mi przykro:)
          • Gość: anni Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: 217.11.141.* 26.01.05, 16:40
            tylko zawieszki sa ze srebra, reszta to kolorowy plastik czy cokolwiek innego
            tak?
            • Gość: sangww Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:43
              nic ciekawego niestety.
              • inezja21 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 26.01.05, 21:58
                "niestety" to one na allegro są coraz wyżej licytowane:)))
                A jeśli potrafisz,sama zrób lepsze:)
                • Gość: sangw Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:57
                  wyobraz sobie ze zrobilam.tylko ze broszki.allegro jest rzeczywiscie swieetnym
                  wyznacznikiem dobrych gustow.gratulacje. to prawie tak jakby miuccia prada cie
                  sprzedawala!
                • Gość: anni Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: 217.11.141.* 27.01.05, 10:01
                  moment! ty prosisz o opinie czy o pochwaly??
                  • Gość: eliza Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:28
                    Dobre pytanie:)
                • Gość: eliza Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 11:24
                  Pytasz o opinie, wiec dlaczego tak cię oburza krytyka? Kazdy ma prawo
                  powiedziec co sądzi o twojej pracy skoro o to pytasz. Kompleksy jakies?
      • Gość: eliza Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 11:26
        Nie podobaja mi się. Badziewie z pretensjami na oryginalnosc. Dobre dla małolat.
      • zuzaba Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 13:14
        Inezja, a nie dało by się zrobić wkręcanych, takich bliziutko uszu?
        Z kamieniem zielonym na przykład?
        Takie by mi się podobały.
      • inezja21 Do elizy i sangw:))) 27.01.05, 13:41
        Mam dziwne i nieodparte wrażenie,że wasze zdanie wynika tylko i wyłacznie z
        niegdysiejszych starć ze mną na forum, dlatego nie psuje mi humoru,bo nie jest
        krytyką a jedynie nieobiektywnością.
        Eliza musi być bardzo stara,samotna i skwaszona,to samo sangwinik.Żal mi was
        bardzo,żal...
        Cenię sobie konkretną krytykę: uwagi techniczne, a nie dziecinne wypisywanie
        bzdur w stylu: "ale badziewia".
        Jak ktoś nie umie uzasadnić swojej opinii nie jest dla mnie partnerem do
        dyskusji.
        Co innego anni,która przyznała wprost,że nie lubi niczego poza srebrem i
        kamieniami, nie doczytała wprawdzie,że drut tez jest ze srebra...
        Na kamienie mnie nie stać:)))
        A poza tym ja nie mam wykształcenia plastycznego,jestem hobbystką, a moje
        wykształcenie jest zawodowe,bo sangwinik stwierdziła kiedyś,ze akademia
        Muzyczna to nie jest wyższa uczelnia...buahahahahaha....
        • joasiiik25 Re: kolczyki sa super!!!!!!! 27.01.05, 13:48

• miska_malcova Re: kolczyki sa super!!!!!!! 27.01.05, 13:56
            inezja, robisz świetne rzeczy. Chyba nie będziesz dyskutować z takimi, co tylko
            potrafią obrzucić Cię błotem?
            • Gość: eliza Re: kolczyki sa super!!!!!!! IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:05
              dla pewnych panienek to forum to forum wzajemnej adoracji. Biedne
              zakompleksione dziewczynki tak zle znosza krytyke, ludzie w realu są tacy
              niedobrzy wiec przynajmniej na forum musza sobie wzajemnie kadzić:))
              Proponuje zastanowic się nad tym kto kogo błotem obrzuca. Ja mam prawo wyrazic
              swoją opinie tym bardziej gdy ktos o nia prosi. Jesli nie zyczy sobie opini
              negatywnych wystarczy zaznaczyc to w prosbie:)) Jesli uwazasz ze, obrzucam
              kogos blotem bo nie podobaja mi sie jego kolczyki to powinnam ci tylko
              wspolczuc.
              • lunalovelight forum wzajemnej adoracji? czyzby? 27.01.05, 14:51
                forum wzajemnej adoracji? czy aby na pewno? ciekawa rzecz, ze juz ktorys raz
                pojawia sie podobny zarzut, nie tylko w stosunku do inezji. jesli lubie pewna
                grupe osob z forum, tudziez pisujemy razem na innym forum, to znaczy tyle, ze
                widac nam to wychodzi i nienajgorzej sie rozumiemy, nic do rzeczy natomiast nie
                ma tu zle znoszenie krytyki, wzajemne sobie kadzenie i adoracja [bzdura jakich
                malo].

i jesli inezjowe kolczyki mi sie podobaja, to na pewno to napisze, bo czemuzby
                nie? a co do krytyki - inezja prosila o KONSTRUKTYWNA krytyke, jak sadze, a nie
                o morze samych pochwal. okreslenie ' badziewie' i 'dla malolat' to moim zdaniem
                nie jest konstruktywna krytyka.

ale co ja tam wiem, w koncu jestem z kregu wzajemnej adoracji ;>. ide, pobiczuje
                sie moze na te okolicznosc. w kolczykach inezji w uszach!!
                • Gość: eliza Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:06
                  Biczuj się w kolczykach lub bez, co tam lubisz. Co wam wychodzi tez nie za
                  bardzo mnie interesuje.
                  O to własnie chodzi podobaja ci się kolczyki Inezji, ok, ja sądze ze sa
                  badziewiaste i mam do tego prawo. Natomiast kiedy tylko ktos skrytykuje jej
                  prace zaraz zaczynacie sie oburzac ze ją błotem obrzucają. To smieszne.
                  konstruktywna krytyka? A co ja mam napisac o moim zdaniem nieładnej bizuterii
                  zeby było konstruktywnie? Rozwodzic sie nad tym czym powinna zastapic plastik i
                  jakich zapięć ma uzywac? Nic mnie to nie obchodzi. A skoro dziewczyna prosiła o
                  opinie to ją dostała, BARDZO MI PRZYKRO ZE BYŁY RÓWNIEŻ NIEPOCHLEBNE!
                  PRAWDOPODOBNIE TERAZ JA PÓJDE SIĘ BICZOWAĆ BEZ KOLCZYKÓW INEZJI W USZACH!
                  CHOCIAZ MOZe W RAMACH POKUTY POWINNAM JAKIES ZAMÓWIC... Krzycze ale może uda mi
                  sie ukoic wasze skołatane nerwy...
                  • lunalovelight Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? 27.01.05, 15:09
                    no wlasnie nie wiem, na co Ci ten krzyk ;>, moze melisa pomoze. a moje nerwy nie
                    sa skolatane, na szczescie ;).
                    • Gość: eliza Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:12
                      Moze kiedy wykrzycze ze bardzo mi przykro z powodu niepochlebnej opinii o
                      kolczykach inezji troche wam jednak nerwy ukoje, ktore moim zdaniem jednak
                      wygladaja na skolatane sadząc po reakcjach na krytykę.
                      • lunalovelight Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? 27.01.05, 15:14
                        alez ja moja odpowiedz napisalam ze stoickim spokojem ;).
                        • Gość: eliza Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:29
                          kamien spadł mi z serca;)
                • teresa-las Re: forum wzajemnej adoracji? czyzby? 28.01.05, 13:37
                  > i jesli inezjowe kolczyki mi sie podobaja, to na pewno to napisze, bo czemuzby
                  > nie?
                  No własnie czemuzby nie? I z tego samego powodu inni mają prawo napisac ze im
                  sie te kolczyki nie podobają. Moim zdaniem są nieciekawe.
            • Gość: sangww Re: kolczyki sa super!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:06
              jesli ci to poprawia humor to mysl sobie o mnie co chcesz (ja mysle o sobie ze
              jestem wesola mloda ladna dziewczyna :P).jesli masz jakies watpliwosci to
              prosze bardzo moge znalezc dla ciebie chwile czasu jak bedziesz w
              warszawie.czuje sie uprawniona do komentowania twojej radosnej tworczosci bo
              sama zajmuje sie zawodowa m.in. projektowaniem mody.a takie bzdety jak ty
              robisz tylko moim skromnym zdaniem duzo ladniejsze robie dla przyjemnosci i
              daje w prezencie kolezankom.no ale zycze ci zbicia fortuny na tym oczywiscie:).
        • Gość: eliza Re: Do elizy i sangw:))) IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:00
          Dla mnie ty nie jesteś poważną kandydatka na rozmowę, jednak postanowiłam
          sprostowac twoją wypowiedz. Nic z tego co napisałam nie wynika z wcześniejszych
          naszych starć. Skoro takie masz nieodparte wrażenie to trudno i nie interesuje
          mnie czy zepsuło ci to humor bo akurat nie zastanawiałam się nad tym kiedy
          wygłosiłam swoją opinię na temat kolczyków. Ty piszesz coś na forum tylko kiedy
          chcesz zepsuć lub poprawić komuś humor? Chyba tak skoro innych o to
          podejrzewasz. Biżuteria taka nie podoba mi się i koniec, kropka. Pytałaś co o
          tym sądzimy więc odpowiedziałam: dla mnie badziew. Nie interesue mnie czy
          jesteś amatorką czy nie. Bardzo zle znosisz krytykę, popracuj troszkę nad sobą
          dziewczynko.
          Nie jestem ani stara ani skwaszona ani samotna za to ty raczej nie
          najmądrzejsza skoro wysnuwasz takie wnioski po tym kiedy napisałam że twoje
          kolczyki są dobre dla małolat a mnie się nie podobają... buahahahahahaha
          • kameleonia Re: Do elizy i sangw:))) 27.01.05, 18:50
            z twojej wypowiedzi elizo wynika,że cokolwiek i jakkolwiek inezja by nie
            zrobiła,tobie się to nie spodoba i już.Jednak musze przyznać jej rację-jesteś
            do niej uprzedzona.
            • Gość: eliza Re: Do elizy i sangw:))) IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 09:40
              Inezjo masz rozdwojenie jazni! niezle sie usmiałam:D No teraz to juz na 100%
              bede do ciebie uprzedzona, musisz sie dowartosciowywac udając własną
              przyjaciółkę stająca po twojej stronie pod nickiem, który miał zastąpić
              inezję21? naprawde jestes załosna. Krótko mówiąc totalnie sie osmieszyłaś.
      • lunalovelight Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 14:42
        co ja sadze, to inezja juz wie :).
        jedna pare inezjowych kolczykow mam wlasnie w uszach, a druga pare bede miala
        niebawem i bardzo mnie to cieszy. niech to bedzie opinia :).
      • b_bb Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 15:01
        Kolczyki ładne, starannie wykonane. Do mnie nie pasują, ale nacieszyć oko na
        obrazku mogę. :)
      • inezja21 Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 27.01.05, 18:02
        Te wasze wrzaski w odpowiedzi na mój post tylko mnie upewniają w tym,co
        wcześniej napisałam...
        Na szczęście nie mam problemów z samooceną więc nie popsułyście mi
        humoru...raczej wręcz przeciwnie...
        Życzę ci sangwinik żebyś tak dobrze grała amatorsko na skrzypcach jak ja robię
        kolczyki:)))
        Ale to się nigdy nie stanie i całe szczęście:)))
        Do Elizy: tobie by się naprawdę psychiatra przydał i stałe wlewy silnych
        uspokajających lekarstw...
        • miska_malcova Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 27.01.05, 19:27
          inezja! Tak trzymaj! Masz talent dziewczyno, a to niektórych kłuje w oczy!
          Twoje kolczyki są piękne!
        • Gość: sangww Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:25
          no kochana mialam chlopaka ktory gra na skrzypcach cwiczyl 14 godzin dziennie
          koncertuje teraz w NY na pewno nie znalazl by czas na takie pierdoly jak
          robienie kolczykow czy pisanie na forum moda..a z zawodu jestem architektem dla
          zabawy robie rozne inne rzeczy bo tak sie sklada ze przychodza mi z latwoscia i
          sa z tego calkiem przyjemne pieniadze.bardzo bym chciala kiedys przyjechac np
          do alchemii na twoj koncert ale mam duze watpliwosci czy spotka mnie ta
          przyjemnosc.
          • Gość: inezja Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 07:57
            Buahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha!!!
          • inezja21 Im więcej twoich wpisów.tym mniej szacunku... 28.01.05, 07:58
            Z każdym twoim wpisem maleje mój szacunek do ciebie,nie widzisz jak się
            ośmieszasz?
            • Gość: eliza Re: Im więcej twoich wpisów.tym mniej szacunku... IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 10:02
              ale która z was coraz mniej tego szacunku znajduje inezja czy kameleonia? obie?
          • Gość: eliza Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 09:59
            Biedna inezja musiala nam dorzucić jeszcze jako kameleonia czy jakos tak.
            Biedactwo ma naprawde słaba psychikę. Sama stwarza sobie obronców przed
            niedobrymi osobami z forum...
            To link do wątku w którym przedstawia sie pod nowym nickiem:)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23982&w=18641030&a=18641030
        • Gość: eliza Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 09:51
          Co do tego która z nas potrzebuje psychiatry i leków wystarczy przeczytać twoja
          wypowiedz pod nickiem kameleonia i wszystko staje sie jasne, tez to ze jednak
          masz problemy z samooceną. Gdyby tak nie było nie potrzeowalabys stwarzac sobie
          wyimagionowanych obronczyn i nie reagowalabys histerią na to ze nie kazdemu
          podobaja sie twoje beznadziejne kolczyki, nie wszczynalabys zadnej "dyskusji" z
          tego powodu. Teraz nawet nie trzeba sie zastanawiac nad twoimi problemami
          emocjonalnymi, które az bija z twoich obrazliwych i wrzaskiliwych wypowiedzi
          pod moim adresem. Nie potrafisz dziewczynko przyjąc krytyki wiec nie pros
          wiecej o opinie bo jeszcze pare negatywnych wypowiedzi i wylądujesz w
          wariatkowie:) Ty mi nie tylko nie zepsułaś humoru wrecz niezle sie ubawiłam
          stwierdzając u ciebie nie tylko problemy o których juz pisalam ale jeszcze
          rozdwojenie jazni. Ciekawe ile jeszcze masz wcielen na tym forum...?
        • diab.lica Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 28.01.05, 10:10
          dziewczyno, nie przesadzasz? wysylasz ludzi do psychiatry, bo nie podobaja im
          sie twoje kolczyki??? jesli napisze, ze mi tez nie, to na pewno mi dostanie, bo
          rowniez mialysmy roznice zdan kiedys. a owszem, nie wpadam zachwyt (nie
          podobaja to moze byloby za duzo powiedziane) bo koraliki sa z plastiku i to
          faktycznie dobre dla nastolatek. wzory sa w porzadku, ale nic oryginalnego-
          podobne kolczyki mozna obecnie kupic wszedzie jak rowniez samemu zrobic. ale
          zycze ci sukcesu na allegro, jesli cena nie jest wygorowana to na pewno
          znajdziesz kupcow- wlasnie nastolatki, ktore chca modnej bizuterii na jeden
          sezon.
          • inezja21 Re: Do elizy i sangw raz jeszcze:))))) 28.01.05, 21:23
            licytacja od złotówki:)
      • stephanie_s Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 27.01.05, 18:43
        urokliwe:)
      • Gość: santa esmeralda Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:53
        Brak finezji (a użyte materiały IMHO głośno się tego domagają ;) ), no i niezbyt oryginalne na tle tego, co się teraz wystawia w wylegarni czy allegro.

Ale jestem z wykształcenia plastykiem, a nie muzykiem, więc pewnie nie powinnam się wypowiadać ;)

pzdr :)
      • Gość: lana Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.ipt.aol.com 28.01.05, 12:11
        Zastanawiam sie dla kogo je robisz?

Corka mojej przyjaciolki (2. lata) na pewno bylaby szczesliwa,
        dorosla kobieta natomiast juz nie!

Przypominaja raczej odpustowe swiecidelka.

• mojave Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 13:24
          o gustach się nie dyskutuje, jednym podoba się to a innym co innego, nie ma się
          co kłócić. Mi się na przykład te kolczyki nie podobają.
      • titerlitury do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 14:11
        • titerlitury do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 14:13
          przyjrzyjcie sie dobrze temu forum, do którego link nam nasza "artystka"
          sprezentowałą - zobaczycie, że to prawdziwe koło wparcia, i taka reakcja na
          krtytyke jest zupełnie zrozumiała, a teraz hit, który rzuciła mi sie w oczy
          dziś (autentycznie popłakałam się ze śmiechu):
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19940562&v=2&s=0
          • Gość: eliza Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 14:21
            Dobre:) Co jedna to bardziej utalentowana:D
          • eirenne Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 14:30
            Na tamtym forum ocenia się prace pod troszkę innym kątem... liczą się inne
            kryteria, choćby sam fakt, że komuś się chciało zakasać rękawy i spróbować.
            Dziewczyny się wspierają i bardzo dobrze, nikt nie rodzi się artystą, czasem
            trzeba solidnie popracować, żeby mieć efekty i dobrze, ze jest forum, skąd można
            czerpać motywację i szukać wsparcia. Natomiast sposób reagowania na krytykę jest
            sprawą indywidualną i nie zależy od zdolności manualnych.
            A ten hit, to jakiś żart i tyle.
            • titerlitury Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 15:29
              to, że hit jest żartem jest oczywsite, choć jak widac nie dla wszytkich, a
              przede wszytkim dla uczestniczek forum, przyzwyczajonych do bałwochwalstwa
              wzgledem każdej ohydki, ajka wyprodukują. Najśmieszniejsze nie jest samo
              zdjęcie i prowokacja, ale reakcja na nią - pełna konfuzji, pomieszania i
              niezdecydowania, które wynikaja z tego, że zwykło sie tam chaliś kżde g....
              Oczywiście, ze zadaniem w/w forum nie jest miażdżąca krytyka, ale odrobina
              obiektywizmu by się przydała: słuchaj, kochana, kiepskie to, daj sobie
              spokój... może popróbuj z czyms innym -widzisz ja tak rozumiem przyjacielska
              radę, a nie jako poklepywanie po plecach za co się da...

oczywiście nikt tych dzieł nie wystawia w galeriach, w sklepach itp, ale forum
              słuzy do wypowiadania opinii - tych pozytywnych i tych negatywnych, a nie na
              prawieniu dyrdymałów i mnożeniu nieszczerych zachwytów.

Inezja przywykła do nieustannych peanów na cześć jej prac myślała, że z podobna
              reakcja spotka sie tu - stało się inaczej i stąd jej frustracja i agresja.
              Oczywiście kolezanka E. także przeciaga strunę zakłądając "demaskatorski" topik.

ps: ja w ogóle nie jestem szczególnie "bijou fixee", ale takich kolczyków bym
              nie założyła
              • eirenne Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła 28.01.05, 15:56

> Oczywiście, ze zadaniem w/w forum nie jest miażdżąca krytyka, ale odrobina
                > obiektywizmu by się przydała: słuchaj, kochana, kiepskie to, daj sobie
                > spokój... może popróbuj z czyms innym -widzisz ja tak rozumiem przyjacielska
                > radę, a nie jako poklepywanie po plecach za co się da...

Masz rację:) Ale będąc bardzo zaangażowanym w tamtym forum i jednocześnie dobrze
                się czując, to znika obiektywizm, wiadomo- im dalej w las, tym mniej drzew się
                widzi:) Jednak, z tego, co zaobserwowałam, gdy naprawdę potrzeba, to dziewczyny
                potrafią skrytykować. Choć na pewno nie tak ostro, jak tutaj;-DDD

> oczywiście nikt tych dzieł nie wystawia w galeriach, w sklepach itp, ale forum
                > słuzy do wypowiadania opinii - tych pozytywnych i tych negatywnych, a nie na
                > prawieniu dyrdymałów i mnożeniu nieszczerych zachwytów.

Byle kulturalnie i na temat:-)

> ps: ja w ogóle nie jestem szczególnie "bijou fixee", ale takich kolczyków bym
                > nie założyła

A ja sobie kupiłam kolczyki na Allegro i tez się zastanawiam, czy je założę:-D
                Jeśli chodzi o biżuterię, to mam bardzo sprecyzowane wymagania, tylko srebro i
                złoto i też nie od byle jakiego jubilera... ale zamówiłam, bo mnie roznbawiły,
                wyglądają fajnie... przede wszystkim starannie wykonane (a przynajmniej tak
                wyglądają:-)). Nie lubię rzeczy robionych "od niechcenia". Rzemiosło artystyczne
                właśnie powinno się charakteryzować tym, ze jest solidnie wykonane, co nie? :-DDD
          • Gość: ... Re: do wszytkich których reakcja inezji zdziwiła IP: *.attu.pl 29.01.05, 22:54
            Forum "ozdoby" jest, obok "kuchni" jednym z nielicznych w portalu Gazety, gdzie
            nie ma chamstwa, nagonek, pyskówek i animozji, gdzie ewentualne różnice zdań
            wywołują rzeczową dyskusję, a nie obrzucanie się błotem, gdzie nie pojawiają
            się takie słowa jak "badziewie" czy "tandeta", gdzie panuje kultura wypowiedzi
            i szacunek dla rozmówcy.
            Link, który przytoczyłaś to wygłup dowcipnisia, który być może uważa nasze
            prace za stracony czas. Dla nas to forum oznacza szczerą bezinteresowną pomoc i
            prawdziwy relaks. Nie mam potrzeby podkręcania emocji przez uczestniczenie w
            pyskówkach na forach internetowych. Mam potrzebę pogadania na temat mojego hoby
            z kimś do kogo mogę mieć ograniczone zaufanie (ograniczone, bo w większości nie
            znamy się osobiście i kryjemy się pod nickami).
            Jeżeli nie podoba mi się praca forumowej koleżanki, mogę napisać:
            - nie w moim guście
            - dla innej grupy wiekowej
            - nie kupiłabym tego
            - przesłodzone
            - zbyt proste
            itp.
            Nigdy nie użyłabym słów, jakie tu padły, bo to jest zwyczajne chamstwo.
            Chamstwem jest też sugerowanie inezji, że każdy pozytywny post pisała ona sama,
            zmieniając nicki.
            Lubię i szanuję moje koleżanki z forum ozdóbkarskiego, choć nie z każdą
            zaprzyjaźniłabym się w realu. Bo my COŚ robimy i zazwyczaj jest to - mniej lub
            bardziej - urokliwe. Za to Wy na forum "moda" zajmujecie się duperelami,
            godzinami dyskutując o zwężaniu nogawek i kształtach obcasów. I jeszcze
            sztucznie się podkręcacie, napadając to na jedną to na drugą. Typowe dla
            kumoszek z osiedlowego magla. Pani architekt? No i co z tego? Kultury nie
            nabywa się na studiach, znam paru lekarzy-chamów.
            Nie podpisuję się swoim nickiem, bo nie jesteście dla mnie partnerami do
            dyskusji i nie zamierzam więcej tu zaglądać. Chcę też uniknąć grzebania w moich
            postach i wyśmiewania moich prac i wypowiedzi. Kiście się dalej we własnym
            sosie.
            A dziewczynom z forum "ozdoby" radzę - nie zaglądajcie tutaj, oszczędzicie
            czasu i nerwów.
      • popea1 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 14:11
        ładne
        • sigrun Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 14:55
          Łaaaghh....ZIEW.... Dobry Boże, nadal ciagniecie ten wątek?
          Droga Inezjo, niektóre Twoje reakcje na tym wątku wprawiły mnie w zakłopotanie.
          Jak tak dalej pójdzie odszczekam wszystko co napisałam do tej pory na temat
          Twojej twórczości. Chcesz konstruktywnej krytyki? Proszę bardzo.
          Twoje wcześniejsze prace zdecydowanie były ciekawsze, a oto dlaczego.
          Kolczyki numer 1 i 2 - podwójny drucik, dwa koraliki na krzyż i cała kupa
          drutu. Model już oklepany i powielony wielokrotnie. Ponadto zbyt dużo gołego
          drutu wyglada właśnie "tandetnie", jakby artysta chciał oszczędzić na
          materiałach. Krótko mówiąc sztampa, sztampa, sztampa.
          Po drugie, dobór kolorystyki. Zwłaszcza w modelu nr. 2 widać to najbardziej -
          blady, perłowy fiolecik dość niefortunnie komponuje się ze srebrem. Można to
          zamaskować właśnie unikając pozostawienia gołego drutu.
          Wreszcie po trzecie, kolczyki nr. 3. Osobiście zwracam dużą uwagę na staranność
          wykonania, a w tym przypadku aż nadto rzuca się w oczy różnica w wykończeniu,
          zwłaszcza jeśli chodzi o zakręcenie drucika. Wiele razy rezygnowałam z kupna
          kolczyków z przepięknymi egzemplarzami kamieni półszlachetych, tylko dlatego,
          że końcówki drutu i zawieszek nie były starannie wykonane. Natomiast pomysł z
          przplataniem cekinów i koralików jest OK:-)
          Na przyszłość radzę więcej dystansu i pokory. Mimo wszystko życzę samych
          sukcesów:-)
          • monia515 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 16:02
            Sztampa. Dostałam podobne do nr 1 rok temu. Ponoć były robione przez
            jakąś 'artystkę'...
            Nie lubię ich za bardzo- wplątują się we włosy (mam długie, kręcone), a poza
            tym podobne kolczyki można kupić na wielu nadmorskich straganach.
            Pozdr.
            PS. Dlaczego się tak kłócicie?
          • szafa.bojowa Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 28.01.05, 16:16
            hmm...kolczyki nie sa zle :), moze tak: wygladaja calkiem sympatycznie i moim skromnym zdaniem bardzo roznia sie od zwyklych plastikowych kolczykow, ale to tylko moje skromne zdanie :). Ja ogolnie i dla zasady wogole kolczykow nie nosze, ale to takie moje male uprzedzenie...
            A co do dyskusji w tym watku to nie jest ona zbyt sympatyczna, ale ja nie wiem czy moge sie wypowiadac, bo nie jestem pewna czy naleze do tego "towarzystwa wzajemnej adoracji", czy tez nie. Moze mi ktos powie??
            A "nasze forum"? W koncu jest nasze i chyba takie osoby jak Eliza powinny sie cieszyc, ze pisujemy na naszym forum, a nie np. na FM :)
            pozdrawiam was jeszcze, a jakzeby inaczej ;)
          • Gość: inezja Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:50
            dziękuję za jedyny sensowny krytyczny wpis w tym watku:)
            • Gość: inezja Podsumowując:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:55
              Nie zamierzam się tłumaczyć bo mi się nie chce...
              Najwazniejsze jest to,że nie nie naruszyłam zasad etykiety.Nawet pisząc pod
              drugim nickiem.
              A eliza obnazyła się po raz kolejny ze swoją zawiścią,obnazyła się ze
              potajemnie podczytuje nasze forum!!!
              Czyli że nam zazdrości...bo nigdy byśmy jej tam nie przyjęły....
              i mam wielką satysfakcje z tego watku...
              dzięki temu tym bardziej wiem,że warto robić to co robię.....dziękuję wszystkim
              a zwałaszcza sigrun i anni bo dały mi motywację do kolejnych staran,by moje
              kolczyki byly lepsze i piekniejsze.
              Zegnam na razie.
              Buziaki i pozdrawiam:))))
              • diab.lica Re: Podsumowując:))) 28.01.05, 20:15
                > A eliza obnazyła się po raz kolejny ze swoją zawiścią,obnazyła się ze
                > potajemnie podczytuje nasze forum!!!
                > Czyli że nam zazdrości...bo nigdy byśmy jej tam nie przyjęły....

a ty sie obnazylas ze swoja glupota
                dziewczyno, moze znalazla twoj nick wyszukiwarka?
                potajemnie czyta wasze forum, zazdrosci wam
                jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                • inezja21 Re: Podsumowując:))) 28.01.05, 21:31
                  Jestem artystką i mam prawo do wyskoków,do wrażliwości,do lekkiej schizofrenii,
                  do wszystkiego mam prawo w tym wolnym kraju...
                  Zeby nie było,nie jestem plastykiem z zawodu tylko muzykiem.
                  Nie zamierzam się zmieniać i słuchać kretynskich opinii na mój temat,będę dalej
                  taka sam (napiszecie pewnie że to straszne i ze będe miała zycie ciężkie:)))ale
                  to po mnie spływa).
                  Jedno jest pewne: tym bardziej czujęsię zachęcona i z jeszcze większym uporem
                  będę się zajmować tym wszystkim,czym się zajmuję.
                  Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia i miłego dnia:)
                  Na marginesie dodam,że Robert Schumann także miał schizofrenię....:)
                  Ale wy pewnie nawet nie wiecie kto to był....:)))
                  Szkoda że nie mam schizofrenii,chorym psychicznie zyje się czasem łatwiej w
                  zyciu nierzeczywistym...:)))
                  • Gość: Ewa Mały popyt jest na takie rzeczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:54
                    a konkurencja duża i w tym upatrywałabym jeśli już problemu, bo z tego co widzę
                    na allegro takich błyskotek jest sporo, a chętnych na ich kupno jakoś
                    mniej...abstrachując od gustu(sama nie noszę żadnych kolczyków, lubię tylko
                    złotą bizuterię)który jest różniasty to powinno się brać pod uwagę
                    zapotrzebowanie na to i owo, no chyba ,ze ktos jest artystą tworzącym dla
                    siebie;)taka moja uwaga ,jako ekonomisty z zawodu:)
                  • Gość: eliza Re: Podsumowując:))) IP: *.rene.com.pl 30.01.05, 15:53
                    do wszystkiego masz prawo, nawet do głupoty i chamstwa...
                    jesli nie zamierzasz słuchac "kretynskich opinii" na swoj temat to po jaka
                    cholere o opinie prosisz? rozumiem ze dla ciebie kretynskie opinie to wlasnie
                    krytyka. Jakie bedziesz miala zycie to juz na pewno nikogo nie obchodzi, ja ci
                    zycze wszystkiego dobrego, jak wszystkim, nie jestem osobą która zyczy
                    komukolwiek zle...
                    Tak inezja, nie wiemy kim był R. Schumann, jasne, jesli dzieki temu bedziesz
                    czula sie lepiej i bezpieczniej na tym złym swiecie to wmawiaj sobie takie
                    bzdety dalej:)
                • Gość: ika Re: Podsumowując:))) IP: *.net 28.01.05, 21:38
                  Czy takie kolczyki są teraz modne? Czy starsze dziewczyny też takie
                  noszą?Pomijając wyroby inezji na allegro mnóstwo takich,nieraz w trzech
                  kolorach,odpustowe bardzo.
              • Gość: eliza Re: Podsumowując:))) IP: *.rene.com.pl 30.01.05, 15:44
                Niezły masz styl, taki ckliwo-dramatyczny, mogłabys pisac scenariusze do
                brazylijskich oper mydlanych:)
      • Gość: Ida Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.01.05, 23:19
        Kolczyki są gustowne,ale materiał zbyt siermiężny.Takie cudeńka robił dla mnie
        mój tata,bo chciałam być przedszkolną gwiazdą w latach siedemdziesiątych.Może
        dlatego mam takie skojarzenia.Ale eksperymentuj.Efekt jest
        pozytywny.Pozdrawiam.Ida
      • Gość: nadinka Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.tel167.petrotel.pl 29.01.05, 01:14
        nie podobaja mi sie. zdecydowanie nie w moim stylu.
        • a19a24 Opinie..... 29.01.05, 13:18
          Witajcie!

Z wiadomych przyczyn przeczytałam większość postów na temat prac Inezji.
          Będę całkowiciue szczera... raczej nie wysyłam swoich prac po różnych forach
          i nie pytam się "o opinię". Tak się zastanawiałam w jakim celu Inezjo wysłałaś
          tego posta?

Na naszym forum jest już taki dział i korzystasz z okazji by pokazać swoje
          prace. Na tym forum jest duzo konkretnych kobiet, które piszą co myślą i nie
          będą traktować Cię jak dziecko. Absolutnie Cię nie atakuję...niestety kiedy
          ludzie się nie widzą i tylko czytają to co ktoś napisał nie widzą wyrazu jego
          twarzy, ciężko odczytać prawdziwe intencje.

Nie jest łatwo przyjąć krytykę i w dodatku wynieść z niej pouczenie. Jestem
          bardzo otwarta i myślę, że każda opinia jest ważna. Nawet jak któraś z Pań
          napisała, że kolczyki są badziewiaste... zastanowiłabym się dlaczego tak
          myśli... czy dlatego, że za dużo kolorów, za jaskrawe, za dużo koralików.

Niektórzy mają sklep z samymi czarnymi skarpetkami i robią biznes... jednak
          kobiety są indywidualistkami, to bardzo kapryśne i ciekawe istoty;-) każda
          wyjątkowa.. dlatego też trzeba się rozwijać, próbować nowych rzeczy,
          eksperymentować i przy tym dobrze się bawić.

Nikt nie atakuje Cię personalnie.. przecież większość z nas nawet się nie zna,
          nigdy się nie widziałyśmy. Gdybym to ja wysyłała zapytanie o swoje prace na
          forum, napisałabym tak: "Zajmuję się robieniem biżuterii i chciałabym się
          dowiedzić o Wasze opinie na temat moich prac. Bardzo bym chciała by każda
          kobieta znalazła wśród moich kolczykó coś dla sibie... dlatego też napiszcie
          proszę co Wam się nie podoba, czego brakuje, czym bym Was przekonała do swoich
          kolczyków. Każda opienia jest dla mnie ważna..."

Chodzi o to, że ludzie widzą ile wysiłku włożyłaś w napisanie takiego postu.
          Było to jedno zdanie. To niewiele. Ludzie odczuwają to jak ignorancję, post na
          szybko, bez przemyślenia, czy nawet bez szacunku dla czytającego. Pomyślą: "nie
          postarała się, ona jedno zdanie to ja też się nie wysilę... "
          Mam nadzieję, że wiesz o co mi codzi?;-)

Jeśli chodzi o kolczyki... wolę wypowiedzieć się za jakiś czas.. np. za
          miesiąc, czy dwa kiedy rowiniesz swój warsztat;-) i będę wiedziała naprawdę
          jakie są Twoje kolczyki...

Pozdrawiam ciepło!
          • Gość: ika Re: Do Ani IP: *.net 29.01.05, 19:15
            Twoje mi się podobają,chociaż nie noszę kolczyków.Są ciekawie pomyślane,nie
            takie kolorowe i pstrokate jak innych.
            • a19a24 Re: Do Ani 29.01.05, 21:03
              Dziękuję;-) Bardzo mi miło...
              • Gość: śmieszka Re: Do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:04
                Hahaha
      • anik53 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 29.01.05, 15:20
        Nie podobaja mi sie, nie sa w moim stylu. Mam prawo krytykowac? Chyba tak, w
        koncu prosiłaś o opinie.
        • wildorchid Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 29.01.05, 16:15
          a dla mnie akurat wcale nie sa takie zle-mam cukierkowa urode[typu popielate
          blond wlosy,niebieskie oczy ,zadarty nos i rzesy jak Bambi:))] i lubie kupowac
          takie kolorowe ozdoby.jak dla mnie niczym sie specjalnie nie roznia od tych
          ktore kupowalam w H&M czy Bijou.takie jednorazowe cudenka.
          oczywiscie ten typ kolczykow pasuje do niektorych tylko rzeczy ale jak na
          niezobowiazujaca zabawe w klubie to czemu nie.
          • julita30 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 29.01.05, 18:35
            Nie obraz się-ale nie podobaja mi sie.Kojarza mi się z czasami kiedy na ZPT w
            szkole podstawowej robiłam różne rzeczy..i pamietam że wykonywalismy rozmaite
            broszkki, kolczyki itp..;-))Nie nosiłabym czegos takiego.To tylko moja
            opinia,ale wiem że wielu osobom bardzo się podobaja.
            • Gość: małgocha Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:09
              w końcu wystarczy poczytac jej wczesniejsze watki i juz wiadomo jaki to typ
              dzierwczyny.Ubiera sie tanio i w rzeczy bylejakiej jakosci,oszczedza na czym
              sie da, sepi.Wiec nie dziwi mnie to ze sprzedaje tak oblesne kolczyki.
              Smiac mi sie chciało jak inezja napisała że na allegro maja takie branie
              heheheheheheheh.Jakby allegro to był jakis cud :-))))
              • eirenne Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 29.01.05, 19:12
                Przesadziłaś dziewczyno i to bardzo:/
              • Gość: inezja21 Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:18
                Jak jesteś taka mądra to zacytuj te posty w których pisałam niby,że "sępię".
                Według ciebie ubieranie się tanio świadczy o złym guście? Osmieszyłaś się
                strasznie tym postem...Oszczędzam na czym się da,dobre...wnioski wyciągasz o
                mojej osob9e na podstawie paru luźnych wątków o ubraniach...
                Buahahahahaha,jeden z najśmieszniejszych wniosków na mój temat jaki ostatnio
                przeczytałam:)))
                • Gość: pytająca Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:18
                  inezja to jesteś naprawde ty, czy ktoś się pod ciebie perfidnie podszywa? Jesli
                  mogłabym prosić to zaloguj sie przy odpowiadaniu, bo nie wiem czy kto sobie aby
                  jaj nie robi z ciebie. A może to zresztą ty tak tandetnie odpowiadasz...
                  • inezja21 Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 29.01.05, 21:40
                    Dobrze,jestem zalogowana ale przyznasz chyba że post napisany przez panią m. o
                    tym jaka to ja jestem wnioskując z tego jak się ubieram (gdzie ona to
                    wyczytała:)))) jest sto razy bardziej idiotyczny niż to co wy uznajecie za
                    idiotyczne że ja napisałam.
                    Pozdrawiam:)A dlaczego ty się nie zalogowałaś?
                    • Gość: Ewa Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:00
                      A nie lepiej po prostu Agnieszka? inezja jest troszkę pretensjonalne i raczej
                      mało anonimowe, tak sie skłąda ,że poliglotów nie brakuje:)
                      • Gość: małgocha Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:02
                        Inezjo-wybacz ale nie bedę wyszukiwała watków w których opisujesz swój sposób
                        ubierania,, bo zwyczajnie szkoda mi na to czasu;-)
                        Czytałam,ze ubierasz się tanio i do tego bez klasy.Sorry, ale ja tak uważam.
                        Uważam,ze można ubierać się tanio ale z wyczuciem smaku i ciekawie...tego
                        jednak ie moge powiedzieć o tobie..No, np te luuuużne dłuuuugie kiecki ktore
                        nosisz;-//
                      • miska_malcova Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 09:08
                        rany boskie, teraz przyczepiacie sie do nicka??????
                        • Gość: pytająca Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:09
                          No własnie nie wiem o co Inezji chodzi, nie mam stałego nika i nie mogłam się
                          zalogowac :(
              • miska_malcova Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 09:06
                ale ty durna jesteś małgocha
                • miska_malcova Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 09:13
                  wiecie co dziewczyny? Robi mi się niedobrze jak Was czytam.
                  Wydaje Wam sie, że możecie komuś ubliżać, bo jesteście w internecie, w dodatku
                  niezalogowane? Nie mówię o krytykantkach (bo inezja prosiła o krytykę), ale
                  mówię o tych, które zaczęły ją napadać za strój, a newet za nicka.
                  Załosne jesteście.
                  Krytyka krytyką, jedni ją znoszą dobrze, inni źle, ale personalne wycieczki w
                  stylu małgochy są niesmaczne
                  • Gość: to jest.. Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje IP: *.zvid.net 30.01.05, 12:56
                    zalosne poprostu
                    zachowujecie sie jak male dzieci ktore w koncu moga byc anonimowe..
                    smutne to
                  • teresa-las Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 15:04
                    prawda jest taka ze pierwsza zaczela ublizac inezja osobom którym nie podobaja
                    sie jej kolczyki...
                    nie wiem o czym piszesz, kto ubliza inezji za strój?
                    • teresa-las Re: Nie dziwie sie że inezja takie gó.. sprzedaje 30.01.05, 16:12
                      juz wiem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka